מיליוני מדענים ברחבי העולם חקרו וחקרו ואף דרווין לא הצליח לענות על מלוא השאלה,איך נברא האדם?
תורתו של דרווין טוענת ואני אומר את זה ככה על רגל אחת,היה תא שהיה חד-תא והצורך שלו לחיות או משהו כזה רגם לו להתפתח לתא דו-תא ולהתפצל לשתי תאים וכך הלאה במשך מילוני שנים עד שנוצר האורגניזם המלא החי כיום שזה תנין אם אני לא טועה,מהתנין יצאו כמה גזעים גזע שהמשיך לחיות במים והתפתח לעוד הרבה מינים שונים,היה תנין מעופף שממנו יצאו עוד מיליוני זנים מעופפים,ותנין שחי על היבשה .
התנין שעל היבשה התפצל גם כן הוא לשתי גזעים אין לי מושג למה שזה ליונק ולסוג של הדינוזאורים גם זה שכחתי איך קוראים לו .
בקיצור מן היונק התפתח הקוף הראשון ואז הבא והבא ככה במשך מילוני שנים עד שנוצר האדם הראשון,וממנו התפתח האדם של ימינו.
קצת הזוי לא? מחד תא לבריאה הכי גדולה ביקום כולו?
האם ייתכן שהאדם הראשון בעל יכולת ראייה טובה מהמצלמה הכי משוכללת בעולם,בעל המוח שהוא יותר מורכב ממחשב העל של נאס"א?
שמח שאתם מסכימים איתי.
לפי תורת הבריאה , שמאחדת את המוסלמים,נוצרים והיהודים, הקב"ה ברא את האדם במו "ידיו" (כמובן שזה לו היו ידיים כמו שאנחנו מכירים) בניגוד לבריאות אחרות שנעשו בפיו,לכן אנחנו כאלה מתוחכמים
מה אני בא להגיד פה?הרי אתם בטח אומרים להה גם אני יכול להמציא סיפור כזה וכו' וכו' וכו'.
כך גם חשב איזה מלך יווני ששלט הישראל אני חושב שזה היה הורדוס לא בטוח.
לכן ע"פי כל זה פנה הורדוס (שוב אני אל בטוח) למי שהייתה באותה תקופה האישה הכי "חזקה" בעינייני תורה באותו זמן לצערי אני לא זוכר את שמה.
על כל זה פנה הורדוס אלייה תגידי לי גברתי איך זה יכול להיות שעל פי התורהשלכם האדם נוצר מעפר וע"י האל שלכם במו ידייו? הרי זה בלתי אפשר ליצור אדם כזה דגול חזק אמיץ יכול הכל ע"י "אל" מעפר מסכימה איתי?
אמרה לו האישה "לא"
ושאלה אותו תגיד לי אדוני המלך ,מה יותר קשה? ליצור חומר מוצק ממוצק או חומר מוצק מנוזל?
אמר לה ברור שמוצק ממוצק!
אמרה לו הנביאה מה שיוגד עוד הרבה על שאלות מהסוג הזה" שמעו אוזנייך את דברי פיך " איך זה שאתה האדם נוצרת מטיפה שרוכה?כל וחומר שמלכי הקב"ה יברא אותנו בני האדם מחומר מעפר.
הוריד המלך את ראשו ויצא בבושה.
מי שעוד לא הבין אז ככה, איך זה שאנחנו כל מי שגולש בפורום נוצר מטיפה שרוכה?ואני מתכוון לטיפה קטנה קטנה קטנה של זרע?
קל וחומר שהקב"ה הכל יכול יברא אותנו מחומר מוצק .
ומי שעדיין מטיל ספק שייתן לי תאוריה אחרת לבריאתנו שיותר הגיונית ונכונה ומובנת ומוכחת וידועה מאשר זו.
ואם את/ה עדיין מטיל ספק המתן/י לעוד אשכול שאפתח בנוגע לנכונות התורה.
שבוע טוב,
אביחי.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת

)