יש מצב?
כאילו אני מתכוון מצד לבנון , לא מצד עזה..
יש לה את היכולת להפציץ פה את אשדוד?
יש מצב?
כאילו אני מתכוון מצד לבנון , לא מצד עזה..
יש לה את היכולת להפציץ פה את אשדוד?
|
|
כל אחד דואג לתחת של עצמו
טוב זה טבעי אבל קטיושה גם לתל אביב לא מגיעה.
אולי טיל מסוריה אבל אין להם מה לחפש באשדוד.
אשדוד לא מקום אסטרטגי מספיק להטיל עליו פצצה
ומגיעות עד באר שבע אז עד אשדוד כן אבל הכי רחוק שהם יגיעו זה תל אביב ואז הלך עליהם :|
אף אחד לא יודע מה יש להם בדיוק
וכמה..
אני מאמין שבע"ה הכל עוד מעט יסתיים
הם מסוגלים להגיע אם הם ישגרו מעזה קטיושות ולא קאסמים הם עוד מסוגלים לעשות את זה שום דבר לא בטוח איתם
קטיושה לא, טילים אחרים כן.
יש להם את הטילים האלה מסוריה ואיראן, השאלה אם הם הולכים להשתמש בזה כי אם כן די יפרקו אותם לגמרי.
לא שעכשיו לא מגיע להם שיפרקו אותם לגמרי.
יש כבר סכנה לת"א אז אחרי זה זה אשדוד..
שלא ישתמשו החארות האלה...
אין להם מה לחפש באשדוד, אין פה משהו מיוחד שהם צריכים.
מז"א אשדוד לא יעד אסטרטגי?נכתב במקור על ידי Moshe
חבר'ה גם מירון, נהריה, קרית שמונה, צפת, קרית מוצקין, קרית ים, קרית חיים, חורפש, כרמיאל ועוד ישובים בצפון הארץ הם לא יעדים אסטרטגיים... ועדיין כל הקטיושות הגיעו לשם.
איזה שטויות אתם מדברים! מז"א אין להם מה לחפש באשדוד? מה באשדוד אין אנשים?
אין נמל מפותח? יש שם אפילו בסיס של חיל הים לא ככה?
תסמכו עליי בנהריה חוץ מבית חולים אין שם כלום ועדיין זה נחשב לחיזבאללה כיעד אסטרטגי להגיע אליו.
מה הקשר בכלל אחי? כל הערים שהזכרת הן ברירות מחדל כי הקטיושות שלהם מגיעות לשם בלי בעיה, ברגע ואם יגיעו לתל אביב הם ימשיכו להפציץ שם ובאיזור.נכתב במקור על ידי Aviad
נו ובאשדוד יש בסיס של חיל הים ויש נמל מפותח.
חוץ מזה איך אתה נכנס להם לראש? אתה יודע מה הם חושבים? למה אתה חושב שהם יפציצו רק את ת"א?
כלומר אני לא אומר שאני צודק, אבל אנחנו לא יכולים להיכנס להם לראש...
יכול להיות שאתה צודק והם ירצו להפציץ רק את ת"א, ויכול להיות שהם ירצו להפציץ כמה ערים ולא רק את ת"א...
הם ילכו למקום שיש להם הכי סיכוי לפגוע, הטילים שלהם אני חושב יש להם רדיוס מסויים הם לא מתבייטים כמו אצלנו, הרדיוס הוא לפחות 10 קילומטר במרחקים שכאלה.נכתב במקור על ידי Aviad
אז דבר ראשון הסיכוי שלהם לפגוע בת"א גדולה יותר, וגם אם הם מפספסים את ת"א יש להם את רמת גן, גבעתיים, פתח תקווה וקצת יותר צפונה את כפר סבא והרצליה, מי שלא יודע רק לידע כללי למה רמת גן ספגה את רוב הטילים והערים שמסביבה ופחות ת"א היא בגלל אי יכולת הדיוק של הטילים של עיראק, לכן הם הם יכוונו לת"א הם יכלו לפספס ב10 קילומטר מערבה מדי והטיל היה מבוזבז לים, לכן עם לקחו 10 קילומטר אחורה ושם נמצאת רמת גן.
דבר שני בצד של אשדוד הצפיפות אוכלוסין יחסית קטנה וקשה מאוד לפגוע, מה גם שאין שם מגדלים כמו שיש בתל אביב שיכולים לגרום הרס רק לא רק נפשית אלא כלכלית.
דבר שלישי מבחינה הגנתית לישראל יש התראה של כדקה אם טיל ישוגר מסוריה לכיוון ת"א, ולעומת זאת לאשדוד ההתראה יכולה להיות בערך לדקה וחצי שזה יותר זמן דבר שנותן זמן יותר ליירט את הטיל, ונותן גם זמן יותר לאנשים להתכונן ולרדת למקלטים.
אני מאוד מקווה שנסראללה לא קורא את זה.
מספיק שהם פוגעים בנמל וכל הברום יכול להוריד את תל אביב..וגם שחכתה את בית זיקוק ואגן כימקלים שיש באשדוד??
אבל עדיף שלא...