אני בעיקרון לסיירת מטכ"ל אני רוצה להעביר את השירות שלי עם הטובים ביותר
בגלל זה הייתי חודשיים בכושר קרבי ואני חוזר לזה שנה הבאה
אם אני לא אצליח :/ אז סיירת צנחנים או משו מובחר בצנחנים
חשבתם על משו?
אני בעיקרון לסיירת מטכ"ל אני רוצה להעביר את השירות שלי עם הטובים ביותר
בגלל זה הייתי חודשיים בכושר קרבי ואני חוזר לזה שנה הבאה
אם אני לא אצליח :/ אז סיירת צנחנים או משו מובחר בצנחנים
חשבתם על משו?
|
|
אממ בעיקרון נותרו לי חודשיים בערך עד לגיוס אז אני מקווה שאני יגיע לאחת היחידות שמילאתי במנילה שרוב התקווה שלי היא להגיע להנדסה קרבית ששמעתי עליהם דברים טובים ולמרות שהם לא החייל הכי מבוקש ביותר אומרים שהפעילות שם מאוד מעניינת וד"א יש להם סיירת מעולה נדמה לי יה"לם או משהו כזה נשמע טוב נקווה להגיע לשם או לאחת מהאפשרויות האחרות שסימנתי במנילה.
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 05-09-2005 בשעה 21:01.
Gigi Buffon- אכן יהל"ם זאת סיירת מובחרת ונורא מעניינת. אם אני לא טועה היא סיירת של לוחמה הנדסית או משו כזה... מתעסקים בפצצות מוקשים מנהרות ודברים כאלה ניראה לי.... וגם ניראה לי שצריך לחתום קבע לעוד קצת זמן אם רוצים להתקבל לסיירת הזאת. לא בטוח אל תתפוס אותי במילה.
רועי- סיירת מטכ"ל... פיייי אתה שואף למעלה זה בטוח ;] בהצלחה רבה אחי !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לוחמה הנדסית-הנדסה קרבית.נכתב במקור על ידי DaRk GoD
לשם פני מועדות.
לא שמעתי על זה שצריך לחתום קבע,אבל נדמה לי שהיא חלק נכללת בגיבוש יחטיות שיש בכל חי"ר,אבל לפי הבנתי היא עושה יותר פעילות מבצעית כמו חיסולים וכו'.
את ההתעסקות עם כל החומרי נפץ עושים היחס"פ[יחידה לסילוק פצצות]אם אני לא טועה.
אממ אני חיל אויר יש לי כמה אפשרויות
1. טיס מסוק
2. קשר מטוסים קרקע אויר ולתקן תמכשירים ולהתקין אני מת על הדברים האלה חח לתקן דברים..
מג"ב או ג'ובניק
או אחת הסיירות
עדיין לא יודע חח
פששש .. רק זה ?נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
אחי אל תגביל את עצמך כל כך מוקדם
אני ינסה להגיע לאיזה משהו מעניין לא-קרבי .. אולי במחקר ופיתוח
אולי במשהו אחר ( לא הכי יודע את כל האפשרויות )
קודם כל צריך לעבור תמבחנים![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מג"ב זה סבבה רצח אחי,חבר הכי טוב שלי משרת שם והוא נהנה מכול רגע.נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
אבל באמת כמה שצוחקים עליהם ויצאה להם סטיגמה של טמבלים הם אחלה אנשים ויש להם המון המון תפקידים וגם אחרי הטירונות המון קורסים ויחידות שפשר ללכת אליהם.
פששש... . הנדסה קרבית... חחחח... אולי אחי יהיה המ"כ שלךנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אה, אגב, אם יש לך שאלות, חופשי, הוא סיפר לי כבר על הכל... אז ככה, מבחינת סיירות, יש להנדסה 4, אם אני לא טועה:
1) יעל
2) יהל"ם
3) סמור
4) מדרון מושלג
יעל ויהל"ם הן הכי טובות :/ או שיהל"ם זה השם הכולל :/ לא זוכר, אחי יחזור שבת אני אשאל אותו...
קיצר יש להם את היחס"פ, ובעיקרון הסיירות של הנדסה היה להם הכי כיף בהתנתקות - הם פוצצו מקלטים, בתים ממוגנים וכו'....
אגב, יש להם תנאים מעולים...
מבחינתי... לא יודע... היו לי [כמו שחלק כבר יודעים] 3 מיוני קצונה [לוגיסטיקה, שריון, ותקשו"ב] אבל לא הלכתי, וגם גיבוש מאוחד צנחנים-דובדבן לא הלכתי, כי... אמממ... לא יודע, זה יישמע דפוק, אבל בא לי גבעתי![]()
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
כן קראתי קצת על היחידות שם וזה נשמע טוב..נכתב במקור על ידי LoverBoy
חחחחח גבעתי,רוב החברים שלי שם ותאמת זה קרוב רצח לב"ש הבסיס אימונים בקציעות 40 דק' בערך אבל עצה של כולם שם-תביא אית סנו די אם אתה מתקבל כי היתושים שם שורצים וזו הסיבה העיקרית שהרבה פורשים שם חחחח
נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
מג''ב אחי לא מומלץ
אחותי היתה מפקדת שם
והיא ממש תותחית
היא אמרה לי שהתפקיד ממש שוחק
יענו אלא אם כן אתה הולך למסתערבים או משהו מעניין אחר שם
התפקיד משעמם
בהתחלה זה כיף ללכת לפרק לערבים ת'צורה אבל אחרי כמה זמן זה משעמם
אני רוצה כמה שיותר גבוה
אני כרגע בירפ''א א'
אם אני יפול מטיס אז אני רוצה צנחנים או סיירת כלשהי
אבל לא שייטת 13
אני שונא ים!
"אני מיתר ומיתר זה אני"
[QUOTE=KoChiNi]מג''ב אחי לא מומלץ
אחותי היתה מפקדת שם
והיא ממש תותחית
היא אמרה לי שהתפקיד ממש שוחק
יענו אלא אם כן אתה הולך למסתערבים או משהו מעניין אחר שם
התפקיד משעמם
בהתחלה זה כיף ללכת לפרק לערבים ת'צורה אבל אחרי כמה זמן זה משעמם
QUOTE]
יש לי המון חברים שם,אם אתה לא הולך לקורס אז אתה נשאר ביחידות הרגילות,אבל אחרי הטירונות יש לך אפשרות לעשות מכ"ים או לצאת לקורסים של הימ"ג ימ"ס י"סמ או מתיל"ן.הרבה עבודה יש שם וזו טירונות באמת קשה ואני יודע מחבר שלי כי הוא פשוט נסחט שם אבל בכללי מג"ב זה טוב ויש המון חלקים עיוניים שבהם לומדים זכויות וחובות שוטר ונבחנים על זה.
יש לי מספיק זמן לדעת אבל או קורס טייס (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים) או לסיים תואר ראשון דרך צבא (תלפיות, עתודה וכו').