אני עולה לכיתה י''ב ועד עכשיו לא הייתה לי חברה, אפילו לא התנשקתי.
אני מרגיש שהשנה זה יבוא. אבל מצד שני אני פוחד שזה ידפוק לי ת'לימודים
קיצר איך אני יכול לשלב? הבנתם את מטרת האשכול נכון?
אני עולה לכיתה י''ב ועד עכשיו לא הייתה לי חברה, אפילו לא התנשקתי.
אני מרגיש שהשנה זה יבוא. אבל מצד שני אני פוחד שזה ידפוק לי ת'לימודים
קיצר איך אני יכול לשלב? הבנתם את מטרת האשכול נכון?
|
|
אפשר וואלה אפשר...
זה דיי פוגע אם לא נזהרים...
אתה צריך לזכור גם שלחברה שלך יש לימודים ושהיא צריכה להבין אותך ובדיוק גם אתה אותה.
סתכל...כשיש חברה תאכלס אני הבנתי את זה..לא צריכים להיות דבוקים לתחת של השני כל היום,
להיפגש בבצפר...וכמה פעמים בשבוע אחר הצהריים...זה מספיק תאמין לי..ימי שישי[ולא כל יום שישי] צאו תבלו..
לא כזו בעיה... תלוי רק בך ואיך אתה תשלב את זה... ומה הסדרי עדיפויות שלך.. אם יש לך ראש על הכתפיים ואתה מוכן חלקבל את זה שלימודים זה לפני הכל.. אז אם היא בבבצפר לדוגמא
בהפסקות מתראים וזה... מסתובבבים וביחד בכללי בהפסקות.. ואם זה אחרי צהריים... מי ייפגש תאכלס בשעות הצהריים? רק אחה"צ ובערב.. ככה אני לפחות S:
אם אתהנ אחד שלומד ומשקיע אחרי צהרייםב לימודים משנן תחומר והכל.. פשוט תעשה את זגה בצהריים..
אני יגיד לך משהו שמחזיק אותי וזה עושה את הכל בלי בעיה .
אם קצת רצון ומאמץ כל דבר אפשרי .
ככה שאם אתה מתאמץ ובאמת רוצה את זה זה יצליח .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמע
אתה לא תהיה הראשון עם חברה בבצפר,זה אמור לנחם אוךת.
אתה חייב ללמוד לתת לדברים האלו מינון נכון,לדעת מתי לתת זמן לחברה ומתי לתת זמן ללימודים.
בהצלחה=] בהכל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שמע אם אתה לא מתכנן כלום על המורה שלך אני לא רואה שום בעיה חח
סתם..אם היא בשכבה שלך אז תלמד איתה ודברים כאלה..
אמרו לי משהו אתמול שלא חשבתי עליו בחיים שלי, הלימודים עד כיתה י' לא משנים בכלל, תמיד תקח את הכי קל לך, כי בעצם הבגרות היא מה שחשובה לך ולא הלימודים שהיו לך כי אף אחד לא יסתכל לך על הלימודים אלא על הבגרות, זה מה שדופק את כולם שהרוב חושבים שהלימודים חשובים מאוד וצריך לחרוש עליהם, תעשה מה שבראש שלך כי אתה כבר מגיע לבגרות בעצם.. אני מציע שתלך על זה כי אני לא חושב שזה יפגע בלימודים אם אתה תלמיד טוב אם אתה לא משהו במילא אהבה זה דבר בלתחי נפרד מהחיים, זה חלק מכל אחד ואחד מקווה שעזרתי
כשיהיו לך את הבגרויות תיהיה איתה פחות, או שאתם תמיד יכולים ללמוד ביחד
אני יודע שזה קל מאוד להגיד, אני אף פעם לא מצליח, אבל בהצלחה לך.
צר לי להיות פסימי , אבל לא.. אתה לא תצליח לשלב...
כי היא תהיה החברה הראשונה שלך, ועם החברה הראשונה באה ההתרגשות והרצון שהכל יהיה מושלם וטוב, ויזרום...
כל אחד רוצה להאמין שהוא יצליח לתת את המימון לדבר הזה [ובעצם לכל דבר בחיים שאנחנו ניצבים בפניו] אבל לפעמים, כמו שהחיים לימדו אותך - יש דברים שאתה נותן להם קצת מעבר למינון ה"מתוכנן"...
אבל אני מניח שאתה תסתדר
ובסה"כ, אם אתה מפריז עם המינון - רוב הסיכויים שבמבט לאחור אתה תסתכל על זה ותגיד - "כן, זה היה שווה את זה"
בהצלחה!
[center]
שמע זה ממש פוגע ואם עוד יש תיהיה לך חברה שלימודים לא ממש הצד החזק שלה ולא ממש משקיעה יהיה קשה...ככה אני נידפקתי השנה גם הרבה בגלל החברה שלי לשעבר כי הייתי ניפגש איתה כ=ל יום אחרי ביצפר ולא הייתי מתכונן למבחנים ונכשל ולא שיעורי בית והברזות כדי ללכת לביצפר שלה כדי לסיים איתה באותה השעה ולהיפגש איתה...קיצר זה ממש קשה..
אתה רצני אחי שלא התנשקת?
זה נשמע מוזר ילד בכיתה י'ב אבל סבבה אחי...
תנסה לא להתרכז בילדה במהלך השיעוים כמו ילד טמבל עם חיוך על הפנים שהוא רואה אותה וחושב רק עליה בשיעורים
תדע להפריד זה לימודים זאת אהבה
נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 12-08-2006 בשעה 12:25.
למה .. כל אחד ואיך שהוא.. יש לי חבר שזה די הזוי ונשמע לא אמיתי אבל הבן אדם הוא ילד יפה.. יפה! ולא התנשק עד היום.. מחכה להיא שלו.. הרצינית![]()