כותרת...
כותרת...
Nemesis
|
|
לא |=
אולי על הנשימה...
תנשום מהפה...
|
|
In this time are we loving"|
Or do we sit here wondering
Why this world isn’t turning round
"It’s now or never
|
תומר
- לא.
אבל אף סתום זה לא טוב בלי קשר, יכול לגרום לבעיות.. יש הרבה סיבות לפה כדאי לנשום מהאף ולא מהפה.
זה מתאים את התמפרטורה של האויר שאתה נושם לגוף.. למשל אם אתה נושם אויר קר אז בדרך שלו לריאות כשהוא עובד בכל הצנרת הוא מתחמם.. או אם אתה נושם אויר חם אז בדרך לריאות הוא מתקרר.
גם באף כל מיני אבק ולכלכוך מעצרים שם ולא עוברים לריאות.
קיצור עדיף לנשום מהאף.
אבל בכושר זה לא יפגע
כשאתה רץ אתה צריך לנשום מהפה אחרת אתה לא תקבל מספיק אוויר בשביל להמשיך את הפעילות :|
Bring the Violence-
דור.. מי אמר לך את השטויות האלה?
מה הקשר מתעייפים יותר מהר?... מה הקשר בכלל לעייפות הדרך שבא אתה מכניס את האויר??.
חחחח אני עכשיו היה לי מבחן בביאולוגיה על מערכת הנשימה אני יודע על מה אני מדבר. על דברו סתם שטויות. הגוף מפיק אנרגיה כשמגיע חמצן לתאים - איך נוצרת אנרגיה?: חמצן+גלוקוז. התהליך שבו הגוף יוצר אנרגיה נקרא "נשימה תאית". בשביל שזה יקרה צריך שיגיע לתא חמצן-וזה ממש לא משנה לו מאיפה הוא יכנס.. האף בסך הכל משמש כמין "פילטר" לאויר שנכנס. אבל לתאים עצמם זה לא משנה מאיפה האויר נכנס. כל עוד יש חמצן. ככה שלהגיד שנושמים מהפה מתעייפים יותר מהר זה לא נכון.
יותר צמא?. אולי, לא יוד. אני לא רואה את הקשר.
בקיצור כמו שאמרתיזה לא משנה אם תנשום מהאף או מהפה.. האויר יגיע לתאים והתאים יפיקו אנרגיה. וגם להגיד שאם תנשום מהאף "אתה לא תקבל מספיק אויר" זה גם לא מכון.. זה כבר תלוי בסיבולת לב ריאה שלך..
אבל בלי קשר עדיף לנשום מהאף מסיבות אחרות בלי קשר לכושר כמו שאמרתי קודם.
לא משנה איך תסתכל על זה. אם זה ריצה בקצב שאתה אשכרה מתאמץ. אתה חייב לנשום דרך הפה.
Bring the Violence-
נכון- זה לא אותו דבר. בזה אתה צודק.
אבל בלי שום קשר לכושר.. זה שונה בדברים אחרים. לכושר זה לא משנה כלום.
והמאמץ? רק מסיבה אחת שמהפה אתה יכול להכניס יותר אויר בפעם אחת... ואם הכושר והסיבולת לב ריאה שלך טובות אתה תוכל לרוץ ולנשום מאף
אבל יאלה אחים שלי מה התחלנו להיכנס לזה.
כל אחד ענה מה שהוא חושב, די נגמר