כל הזמן האף שלי סתום ולפעמים שאני הולך לישון קשה לי לינשום ... והרבה מאוד זמן האף סתום !
אפשר עזרה ? ולמה זה ככה ...
תודה לכולם![]()
כל הזמן האף שלי סתום ולפעמים שאני הולך לישון קשה לי לינשום ... והרבה מאוד זמן האף סתום !
אפשר עזרה ? ולמה זה ככה ...
תודה לכולם![]()
|
|
כן גם אני ככה, יכולות להיות לכך כמה סיבות.
1.יותר מדיי אבק בסביבה שלך.
2. רגישות יתירה לאבק.
בכל מקרה הייתי מציע לך לנקות אבק לעיתים יותר קרובות.
One Shot - One Kill
לי המון שנים זה היה עד לפני חצי שנה.
פשוט התחלתי לבצע תרגילי נשימה, שאפתי דרך האף (בעדינות ובאיטיות!!!!! זה חשוב!) ונשפתי דרך הפה.
ככה מהר מאוד התכלתי לנשום רק דרך האף בלילה כשאני ישן וגם במשך היום וחוץ מימים ממש קרים האף שלי נקי תודה לאל
רק שים לב לא לנסות זאת מהר מידי, שאל את ההורים או איזה מומחה באינטרנט.. לי הייתה תקופה של בערך חודשיים שלא יצא לי נזלת מהאף אלא רק מהפה! ואני מאמין שזה אל הכי טוב..
כמה זמן יש לך את זה בערך ?
בעיקרון אנחנו עכשיו בתקופה כזאת של צינון, שיעול, כאבי גרון וכל הדברים עללו.
גש לרופא משפחה, הוא יתן לך ספריי לאף עם מרשם וזה יעבור.
לשעבר 'Like
חחח כן אחי תתרגל אלי, אני יודע טוב מאוד כיצד רושמים "התחלתי" זאת פשוט מהירות הקלדה, לא סובלים מזה.
אני מכין אותך מראש, אתה המון המון פעמים תראה בהודעות שלי דברים בסגנון:
לא - לו (שגיאה עלק...)
נעלם - נהלם (שגיאה עלק...)
המון- מהון (שגיאה עלק...)
ב במקום ל וכו'...
ועוד "שגיאות" בסגנון, כמובן שאני יודע טוב מאוד כיצד כותבים את המילים הללו אך בגלל שאני מקליד מהר וגם בקושי מביט על המקלדת הטעויות הללו חלות (ידעתי להקליד עיוור אבל זה לא בריא לעיניים אז הפסקתי).
לא הייתי מגיב לך אבל חשוב לי שהגולשים שקוראים את התגובות והפוסטים שלי יבינו את זה.. לגבי התגובה השטותית שלך - למי אכפת.. בכל מקרה אני יותר אינטיליגנת ממך וזה מה שחשוב
(כמובן שמה שאמרתי עכשיו זה דבר ילדותי ולא אינטיליגנתי בעליל אבל אני מדבר בשפה שלך כמובן..).
ולא, היה לי תמיד גודש באף ומזה נוצרה בעיית הנשימה אבל זה היה גודש! אל תבלבל בשכל...
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 31-01-2011 בשעה 20:29.
מזה כל הזמן ?
אם זה בגדר כמה שבועות אז כמו שאמרתי זה טבעי, תיגש לרופא הוא יפנה אותך לבית מרקחת עם מרשם לספריי לאף.
אבל אם אתה מדבר על משהו שזה כבר חודשים ואפילו שנים, לך לרופא אף אוזן גרון שיאבחן אותך.
לשעבר 'Like