רבתי עם הידידה הכי טובה שלי, אני אוהב אותה והיא אותי (כידידה)
הנה הסיפור
אתמול יום שישי אני וחבר שלי תכננו לצאת לעברון למועדון עכשיו אני גר בנהריה זה שני מטר והוא בעכו , הוא במקרה בן דוד שלה, בקיצור הוא בא עם אוטו והיה מקום לו ולחבר השני הכי טוב ובמקרה עוד ידידה שהציעה את הרעיון ולידידה הכי טובה שלי נקרא לה א' לא היה מקום, אז אחר כך אנחנו מדברים וזה ובמקרה היא שאלה את הבן דוד שלה שהוא החבר הכי טוב שלי ובדרך כלל כולנו יוצאים יחד מה עושים היום בערב, אז הטמבל אמר לה שאנחנו יוצאים לעברון, היא ישר התעצבנה דיי בצדק אבל בגלל שאני הידיד הכי טוב שלה היא החליטה שאני אשם שבעצם אני זה שאמרתי לחבר שלי שיקח אותה במקום תידידה השנייה(לא אמרתי לה את זה כי אני לא מלשן מניאק), אז היה לנו איזה ויכוח בנושא והיא אמרה שהיא כועסת עליי אחר כך אמרה שהיא שונאת אותי אבל מהר התחרטה ואמרה שהיא לא שונאת אותי אבל כועסת עליי.
בקיצור אמרתי לה שהיא לא יודעת הכל ושתפסיק להאשים אותי (מה שהיא לא יודעת זה שהבן דוד שלה בעצם לא רצה מאיזה שהיא סיבה שאני לא יודע שהיא תבוא ואני כן רציתי אבל שוב לא אמרתי לה ), ואז היא התחילה לחפור מה היא לא יודעת, אמרתי לה שתעזוב אותי היום דיברנו היא הייתה אדישה אליי וזה והרגשתי ישר והיא אמרה שהיא לא ציפתה ממני שאני לא יקרא לה ועוד דברים ואז בערב מסתבר שהיא והבן דוד שלה דיברו על משהו ועכשיו היא לא כועסת עליי יותר אבל בכל זאת אני הייתי רוצה לפצות אותה איך שהוא...
מחר אמרתי לה שאני יבוא אליה בצהריים, עד אז אני יחשוב על משהו כדי לפצות אותה
יש לכם הצעות או סתם מה להוסיף זה יהיה נחמד תשתדלו לא לקטול אותי, ואממ היה טוב לפרוק את זה.

ציטוט ההודעה

חחחחחחחחחח