שלום כולם.. אני הולך לספר לכם כאן מה עבר עליי במשך 3 החודשים האחרונים.
לפני כ-3 חודשים נרשמתי לפרוייקט מסויים, ע"י המלצה של המורה שלי. באותה תקופה, אהבתי ילדה שנקרא לה X, ו90% בגללה הצטרפתי. לא משנה שהיא לא באה לאף מפגש מאז שהצטרפתי, לבסוף פרשה ועכשיו שוב חזרה.
אהבתי את אותה ילדה הרבה, עד שהכרתי שם ידידה, שלה נקרא Y. בהתחלה דיברתי עם Y על X דיי הרבה, Y עזרה לי לשכוח את כל הסיפור של האהבה וממש הרגשתי טוב שרכשתי ידידה כזאת טובה. בהתחלה הקשר שלי ושל Y התנהל באייסיקיו, לאט לאט הוא התפתח וגם במציאות אמרנו שלום כמו שצריך אחד לשני וכו'.
יש לי חבר ממש טוב, שהוא נדלק על Y, וY נדלקה עליו. היא אהבה את שנינו דיי באותה מידה, אנחנו אנשים מדהימים לפי טענתה. הקשר של שלושתנו היה טוב, שלי עם חבר שלי אפילו התחזק כשתוצאה מזה.
יום אחד, החבר שלי אמר לי את העובדה שהוא דלוק עליה, רבנו עליה, הוא התוודה בפניה והיא אמרה שזה הדדי.
אמרתי אין בעייה, אני וחבר שלי השלמנו והכל היה טוב.
כמה שבועות אח"כ רבתי עם ידידה אחרת שלי, שנקרא לה Z, היא, (Z), אמרה שהיא לא ממש מחבבת את Y והכל ואני כמו מפגר אמרתי לה את זה, ו-Y אמרה לי שהחברות והקשר ביני לבינה (ביני לבין Y כמובן) הוא לא טוב לי. היינו במין ריב קטן כזה אבל נפגשנו בפרוייקט יום אחרי - והשלמנו.
עד אז היו עוד כמה וויכוחים קטנים שהסתדרו, נסעתי לחו''ל בין היתר אחריהם, חזרתי, פגשתי אותה באיזה ערב אחד עם החברים שהיא תיכננה לעשות לי הפתעה ובאמת הפתיעה אותי כשהיא באה, נישקתי אותה נשיקה קצרה בפה במשחק מפגר שנקרא אמת או חובה.
הרגשתי ממש טוב אחרי הנשיקה, ויום אחרי זה, כל הבעיות מתחילות.. הרגשתי שהיא קרירה אליי, שמשהו לא בסדר. אני מזכיר לכם שהייתי בחו"ל שבוע ואני לא מעודכן. היום אני מדבר עם אותו חבר שלי שנדלק עליה, הוא אומר לי שהוא צריך לדבר איתי. מסתבר שהם התנשקו פעמיים בזמן שלא הייתי בארץ, וזה פשוט שבר אותי.
כתוצאה מהנשיקה כניראה, Y הפסיקה חד משמעית קשר עם שנינו. אני וחבר שלי גם בקשר לא משהו בכלל עכשיו, ויצאתי רק פגוע מכל הקטע.
מצטער על החפירה \:

ציטוט ההודעה