מי שלא יודע, כלימור זה השם משפחה שלי...
כל אחד אצלי במשפחה יודע להכין פסטה כזו, זו פסטה פשוטה יחסית, אבל היא טעימה מאוד, מי שרוצה שיוסיף מה בראש שלו...
אביזרים:
סיר (רצוי סיר מיוחד להכנת פסטה)
כלי לשימור רוטב, שלא יהיה מברזל/נחושת, רצוי קרמיקה או זכוכית.
מצרכים:
פסטה בצורה שאתם מעדיפים, אני אוהב ספגטי.
קופסאות שימורים של רסק עגבניות של טל, מס' הקופסאות ניתן לבחירה.
מלח
פלפל
שמן זית
מים
אופן ההכנה:
מלאו אתת הסיר במים, והרתיחו אותו עד שהמים יבעבעו, כאשר הם מבעבעים, הכניסו את הפסטה פנימה. לאחר כ-5 דקות הפסטה תהיה קצת יותר רכה, תרתיחו אותה את שהיא תהיה רכה מספיק, אתם יכולים לטעום אחד מהם (יש אומנות עתיקה להכנת הספגטי, וזה שתופסים אחד וזורקים על הקיר, אם הוא נדבק אז הוא מוכן).
בקטע הבא תצטרכו להשתמש ברשת או מסננת כזו שתשימו בכיור אם אין לכם סיר פסטה, קחו את הפסטה עם המים וזרקו על הרשת את שניהם, המים ירדו לניאגרה והפסטה תישאר ברשת/מסננת, והעבירו אותה אל הסיר חזרה.
למי שיש סיר פסטה, שירים את החלק העליון שהוא מין רשת וישים אותה עם הפסטה על משטח כמו מגבת מטבח או מכסה של סיר, ואת המים בחלק התחתון זרקו לכיור, שטפו במים קרים והעבירו אליו את הפסטה.
שימו מעט מלח כדי שהיא לא תדבק, או שמן.
את השלב הבא ניתן לעשות אחרי, לפני או בעת הכנת הפסטה:
קחו קופסאת שימורים של רסק עגבניות טל, ושפכו את תוכנו לכליהקיבול שהכנתם, אם זה לא מלא עד כמה שרציתם, הוסיפו עוד קופסא.
על זה שפכו מעט שמן זית, מלח ופלפל לפי טעמכם ומעט מים חמים כדי לדלל את הרסק. הכניסו את הכל למיקרו במשך 8 דקות, הוציאו וערבבו את זה קצת, שפכו על הפסטה ובתיאבון!
מי שמכין, שיגיד לי איך יצא...





ציטוט ההודעה





