קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סיכום שנה בטלוויזיה הישראלית!
    על ידי -iDo- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 21:46
  2. [דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח) *חלק ב*
    על ידי British_Bloke בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 22:59
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 20:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח שבדרך)

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ברירת מחדל [דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח שבדרך)

לכבוד השנה החדשה שעוד מעט תיכנס לתוקף החלתתי כנושא ראשון כמנהל פה לסכם את השנה מבחינת סדרות:

קודם כל אני יתחיל עם הטלוויזה הישראלית למה אין הרבה בנושא פה:

ערוץ 2:קודם כל כולם יודעים שזהו הערוץ הגדול ביותר (עם מספר הצופים הרב ביותר) שקיים בארץ, ותאמת הוא לא איכזב בכלל: עם סדרות מצוינות כמו מסודרים (שזה קצת עם טעם רע אצלי כי הם גנבו את הרעיון מהפמליה) וארץ נהדרת שפשוט נתנה את העונה הכי מוצלחת שלה.. בנוסף נוספו סדרות כמו הכל דבש שנתו פייט לראש תבלת הרייטינג.. ערוץ 2 קנה גם שעשוענים כמו 1 נגד 100 והאם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו שמאוד הצליחו באמריקה ואכן גם פה.. אך לא הכל טוב ומושלם..מה שאיכזב אותי השנה בערוץ 2 הוא דווקא התוכנית הכי נצפת שלה (החדשות) לא ממש תוכנית אבל בהחלט לא קרובים לרמה של המתחרים בערוץ 10..(חוץ מזה שיונית לוי יותר יפה ממיקי) עוד כישלון של הערוץ הוא "כישלון או כישרון" שממש לא מצחיק אפילו ששלום אסייג מנסה בדיחות קרש (גם כל הקטע שמראים לך מה קרה 10 דקות לפני, שזה כאילו איך הם הגיעו לגמר, ממש אבל ממש מיותר ומציק) עוד כישלון הוא סידרת הסטירה גלגל החדשות שאני יכול לרדת על התוכנית העלובה הזאת עד מחר אבל אני עצלן טוב נעבור לעורץ בשני בגודלו בארץ:

ערוץ 10
    אני חושב שזה הערוץ שעשה הכי הרבה שינוי השנה.. מהחדשות ועד הריאלטי המוצלח שלהם..
    קודם כל לפני שאני ישכח: "חדשות 10" לדעתי מביסה את חדשות 2 בקילומטרים..אם זה הכתבים הצעירים והפרשנים המענינים שלהם או הכתבות הפשוט יותר מענינות שלהם.. אין מה לעשות אני מעדיף לראות את עופר שלח ורביב דרוקר ביום שישי במקום את חבורת הזקנים באולפן שישי..
    חוץ מזה ערוץ 10 התקדם גם בעוד תחומים: תחום הריאלטי עם "לרדת בגדול 2" שצבר כמות צופים נכבדת..וגם הכרישים שמביאה משקיעים לאנשים הפשוטים..
    עכשיו אני יעבור לדברים הגרועים שאיכזבו השנה בערוץ: קודם כל התוכנית "מסע עולמי" מי בישראל לא שונא את אייל פלד המניאק הזה שמטייל בכל העולם בגלל שאבא שלו סידר לו את הג'וב.. התוכנית הזאת פשוט כבר לא מעניינת..(מה אכפת לי שהוא נוסע לאוגנדה ולחורים באפריקה) גם צורת הדיבור שלו והדרך שהוא מעביר את הפרטים שהוא אומר פשוט מרדימה וממש לא מעניינת..
    דבר נוסף שאיכזב השנה זה התוכנית של ליאר שליין בלילה..בעעעע אין לי משהו טוב להגיד על זה פשוט חרא של תוכנית, לא מצחיק ופשוט עלוב, מנסה לחכות את לנו וקונאן..

אחחחחחחח עכשיו סיימתי עם הערוצים הגדולים נעבור לערוץ 11: הערוץ הכי מאכזב השנה בלי שום ספק.. זהו הם כבר לא ישדרו את מכבי תל אביב ביורוליג וזה כנראה יהיה מסמר האחרון בארון.. מהדורת החדשות שלהם נוראית (חיים יבין פורש השנה נראה מי יחליף אותו) גם הפרשנים שלהם כולם מעל גיל 60 פשוט לא מעניינים.. גם בנסיון שלהם בתוכנית ריאלטי שאני לא זוכר את השם שלה אפילו אבל זה היה על מוזיאון ישראל ומציאת חפצים משמה בעעע..

נעבור עכשיו ללויין "יס"
    לי אישית יש יס בבית אז אני מצטער אם אני קצת פחות יודע על הוט (אולי משהו יכול להשלים אחר כך)
    המממ שמעתי שראש גדול הצליח אני לא ממש ראיתי את זה.... המממ שמעתי שהשיר שלנו היה חרא אבל לא ממש ראיתי את זה..... המממממ שמעתי שהנפילים זה סבבה אבל לא ממש ראיתי את זה... מהממ
    שמעתי שמסכים לא מעניין אבל לא ממש ראיתי את זה ...........................................................................
    קיצר הבנתם אני מקווה מה שאני מנסה להגיד, פשוט כל הסדרות הישראליות שהם הביאו לא ענינו אותי ולא גרמו לי לרצות לראות אותם ככה שמבחינת סדרות זאת אכזבת השנה

הוט:
    בהוט השנה לא היה ממש הרבה, העונה השנייה של האלופה עלתה השנה וגם קיבלנו סידרה חדישה וקצרה "הבורר", בעיקרון הסדרות של הוט הם מצויינות, אין להם הרבה סדרות חדשות בדרך כלל יש המון עונות שממשיכות כמו העונה של "נשים משותפות" משהו כזה שזה סידרה על כמה נשים שחיות ביחד בבית אחד ועוברות שינוי ענק בחיים שלהם (אימא שלי רואה את זה), עד כאן התכוונתי לסדרות של Hot 3.
    נעבור לעולם אבל זה אני יעשה באשכול אחר למה התעייפתי ואין לי כח עכשיו לחפור עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד..חחח סתם..

תגובות? מה הסדרות שעשו לכם את השנה ומה הסדרות שאיכזבו אותכם?

נערך לאחרונה על ידי British_Bloke; 12-09-2007 בשעה 23:30.

2. קישורים ממומנים

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

מילה במילה.
    באמת ערוץ 2 השנה היא אחלה, החדשות שלהם לא ברמה של ערוץ 10, אבל התכניות בהרבה יותר טובות מערוץ 10.
    המסודרים למרות שזה דומה קצת להפמליה, היא סדרה שמאוד אהבתי..
    ארץ נהדרת באמת היה מצחיק ברמות השנה, אני לא יודע אם העונה הכי טובה, אבל בהחלט עונה מצחיקה מאוד:]
    וכן 1 נגד 100 והאם אתה חכם יותר הם אחלה של תכניות, כשלון או כשרון לא ראיתי אפילו פעם אחת אבל באמת שמעתי שזה לא משהו.
    שחכת את הדבר הגדול הבא, שדווקא הייתה לא רעה בכלל, למרות שעפו אנשים שהיו צריכים לזכות לדעתי.
    ערוץ 11 אין מה לומר חח..
    ובקשר להוט, חברה מסריחה ביותר.
    הבורר אחת ה-סדרות שהיו בישראל, אבל כל השאר דרעק.
    יפה על ההשקעה, בהצלחה בניהול

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

אתה הורג אותי אבל אתה צודק, ליאור שליין סתם דפוק וגלגל החדשות זה קקי, מסודרים סידרה יפה והטובה לדעתי השנה בסדרות של ערוץ 2, לא מועתק בכלל מהפמליה אחי.

אם אתה רוצה אני יעדכן את של Hot :]

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ

אני אשמח...
    יפה לראות שלפורם כבר יש משתמשים קבועים שנכנסים ומגיבים.. יהיה יותר קל להביא אותו לפסגה מוהוהוהוה

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

ואני שמח שאתה חזרת לניהול.. לפי מה שהבנתי ניהלת פעם וניהלת מצויין:]

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

פיי אחלה השקע הבאת פה ניר
    מסכים איתך בכל מה שאמרת
    לדעתי ערוץ 10 עלה ברמות מטורפות השנה
    ערוץ 2 לא ממש השתפר אבל גם לא ירד באיכותו
    הוט דווקא הפצצו השנה, העונה השנייה של האלופה מביאה נתוני רייטינג גבוהים והבורר בכלל אין מה להרחיב

ד"א
    צריך לתחכנן התנקשות בשמן הקריח הלא מצחיק הזה בגלגל החדשות
    אני רואה אותו אני מעביר ערוץ
    פורום למען שמו באהבה מוזיקה חסידית להורדה סרטים לצפייה ישירה
    נערך לאחרונה על ידי Durden; 16-05-2010 בשעה 16:41.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ron- צפיה בהודעה
    מסכים איתך בכל מה שאמרת
    הוט דווקא הפצצו השנה, העונה השנייה של האלופה מביאה נתוני רייטינג גבוהים והבורר בכלל אין מה להרחיב

ד"א
    מי?
    נערך לאחרונה על ידי British_Bloke; 12-09-2007 בשעה 23:32.

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ron- צפיה בהודעה
    מסכים איתך בכל מה שאמרת

ד"א
    שיביאו במקומו את רון קאופמן, אחד המצחיקים למרות שהוא פרשן ספורט חח

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

HOT מביאה לערוץ 3 סדרות זרות יפות, אני מרוצה. בוסטון ליגל, האוס, המשרד, מלך השכונה [קצת ירדה באיכות], מדיום [לא רואה בקביעות אבל עדיין סדרה ברמה גבוהה]. אבל אלה לא סדרות ישראליות כמובן.
    בביפ היתה הרצועה או שזה היה כלכך מזמן שזה היה שנה שעברה? בכל מקרה חבל שהם לא מחזירים אותה. מהדורה מוגבלת פשוט כישלון [כשמה כן היא].

כישרון או כישלון פשוט ביזיון לטלוויזיה, לא יודע איך המנחים הסכימו להשתתף. הדבר הגדול הבא לא עניין אותי, הבורר היה מעניין, העלק הסופרנוס הישראלי אבל מעביר תזמן. מסודרים אחלה סדרה, הכל דבש גם נחמד לראות. מסע עולמי חרוש לא מאמין שיש רייטינג לתכנית. החברים של נאור היתה סדרה טובה של ערוץ 10, קלילה כזאת היא לא הוזכרה פה...עדי אשכנזי של ערוץ 2 גם נחמדה.

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1 צפיה בהודעה
    HOT מביאה לערוץ 3 סדרות זרות יפות, אני מרוצה. בוסטון ליגל, האוס, המשרד, מלך השכונה [קצת ירדה באיכות], מדיום [לא רואה בקביעות אבל עדיין סדרה ברמה גבוהה]. אבל אלה לא סדרות ישראליות כמובן.
    בביפ היתה הרצועה או שזה היה כלכך מזמן שזה היה שנה שעברה? בכל מקרה חבל שהם לא מחזירים אותה. מהדורה מוגבלת פשוט כישלון [כשמה כן היא].

כישרון או כישלון פשוט ביזיון לטלוויזיה, לא יודע איך המנחים הסכימו להשתתף. הדבר הגדול הבא לא עניין אותי, הבורר היה מעניין, העלק הסופרנוס הישראלי אבל מעביר תזמן. מסודרים אחלה סדרה, הכל דבש גם נחמד לראות. מסע עולמי חרוש לא מאמין שיש רייטינג לתכנית. החברים של נאור היתה סדרה טובה של ערוץ 10, קלילה כזאת היא לא הוזכרה פה...עדי אשכנזי של ערוץ 2 גם נחמדה.
    כן הסדרות בהוט 3 באמת יש כמה טובות, הרצועה הייתה ממש טובה ובאמת חבל שהם הורידו, זה היה הדבר היחיד שהיה טוב בביפ.
    וכןן באמת שכחתי את עדי אשכנזי, היא דווקא לא רעה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect