קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סיכום שנה בטלוויזיה הישראלית!
    על ידי -iDo- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 21:46
  2. [דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח שבדרך)
    על ידי British_Bloke בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2007, 12:31
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 20:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח) *חלק ב*

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ברירת מחדל [דיון]סיכום שנה (לכבוד תשס"ח) *חלק ב*

פחדתי את לפתוח את החלק השני של האשכול הזה כי ידעתי שהוא יהיה ארוך אבל מצאתי לי זמן טוב לכתוב הרבה אז הנה, סיכום שנה שלי של העונת שידרים שהייתה לנו בעלום..

נתחיל עם הרשת הכי גדולה באמריקה (לא בטוח בזה) HBO:
    ראשית קיבלנו העונה את העונה החדשה והאחרונה של הסופרנוס ולמרות שלא ממש עקבתי אחרי הסידרה ראיתי את הפרק האחרון שהשאיר דברים פתוחים למרות שאני לא חושב שימשיכו את הסידרה מתישהו..
    הפמליה גם הפציצה עם עונה טובה אך פחות טובה מהעונות הקודמות.. אבל מעניין לאן הם יקחו את הסידרה אחרי הפרק האחרון..
    המממ תאמת חוץ משתי הסדרות האלה לא נראה לי היו עוד סדרות..(היה את אהבה גדולה ביס שדי איכזב ולא עניין אותי)
    בקשר לעתיד יש שמועות שHBO תעשה גרסאה אמריקאית של "בטיפול" שזה נשמע מעניין..

רשת FOX:
    הסידרה הכי מצליחה של רשת פוקס בשנתיים האחרונות היתה נמלטים וכמובן שגם שנה הבאה (בעצם השנה 0_o) תחזור בעוד עונה.. לדעתי העונה השניה הייתה יפה אבל לא יותר מהראשונה..(גם בראשונה החצי השני פחות טוב)
    הסידרה השניה הכי מצליחה של פוקס היא לא במפתיע משפחת סימפסונס שכמו כל עונה ב5 שנים האחרונות פשוט לא מצחיקה ומאכזבת כל פעם מחדש..
    גם 24 שודרה השנה בעונה נחמדה.. המממ לא יודע אין לי יותר מידי מה לפרט..
    פאמילי גיא שזאת בעצם סוג של מתחרה של סימפסונס פשוט הרבה יותר מצחיקה השנה ונקווה שזה ישאר ככה..
    האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו גם התחילה השנה והצליחה מאוד יחסית לשעשוענים אחרים..

רשת CBS:
    לא הרשת האהובה עליי.. בכלל לא
    המממ חוץ מסיטקומס כמו איך פגשתי את אמא ושתיים וחצי גברים אני לא ממש מוריד סדרות מפה.. יש את כל הCSI האלה ברשת הזאת שאני אישית לא מכיר.. יריחו היא ללא ספק הסידרה שהפתיע הכי הרבה השנה והיא משודרת ברשת הזאת ולמרות שלא ראיתי את כל העונה אני מצפה לעונה הבאה ולהשלים את זה..
    הריאלטי האהוב עליי השרדות נתנה עונה נחמדה - ותאמת רק בעונת שידור הבאה אני יראה כי לפי החישובים שלי אמורה ליהות עונת אולסטאר (אין עוד אישור על זה)

רשת NBC:
    רשת שעשתה קפיצה השנה, היא הייתה רשת לא מעניינת כזאת אבל עכשיו היא האהובה עליי.. יש את הירוס שבעונה הראשונה שלה עברה את הרייטינג של כל סידרה אחרת וגם הקומדיה 30 רוק שגרמה לי להקרע כמה פעמיים..
    סקראבס גם משודרת ברשת הזאת וחוץ מזה שזאת הסידרה הקומית האהובה עליי כבר 6 שנים אין לי עוד מה להגיד..יש עוד סדרות כמו קוראים לי ארל והמשרד (לא הרבה מורידים את זה למרות שזה זוכה כל שנה באמי)
    אה וכמעט שחכתי את לייטנייט עם קונאן אובריין והטונייט שאו עם ג'יי לנו שאני רואה כמעט כל יום ביס כשנותנים.. קונאן אחד האנשים המצחיקים, אפילו כשהוא מראיין אנשים כאלה מעפניים הוא מצחיק אותי..

רשת ABC:
    ברשת הזאת יש עקרות בית נואשות והאנטומיה של גרי (שהתחלתי לראות מיס ועכשיו אני מכור =\)..גם בטי המכוערת הגיע לארץ בערוץ 10 ולמרות שלא ראיתי את זה אף פעם כי נראה לי זה כמו אסתי המכעורת שהיה פה..סה"כ די הרבה סדרות חדשות יהיו שנה הבאה ברשת הזאת..

רשת Showtime:
    מהערוץ הזה קיבלנו את העונה הראשונה של דקסטר ואת העונה המצויינת של ווידס..מממממ חוץ מזה הערוץ הזה משדר הרבה בוקסינג וסדרות פחות טובות..(למרות שקליפורנהקישן התחילה השנה וזאת סידרה בת **** אהמ אההמ )

רשת BBC: (האנגלי)
    כחובב טלוויזה אנגלית אני חייב לכתוב קצת על הרשת האגדית הזאת חחח
    קודם כל התוכנית הכי מעניינת בטלוויזה היא כמובן איסטאנדרס, האופרת סבון על המזרח לונדונים מרתקת אותי כל סוף שבוע לשעה שלמה..(כבר יותר מ7 שנים אני רואה את זה חחח)
    עוד סידרה נפלאה היא Top gear שמסקרת מכוניות אבל עושה יותר מזה.. לדוגמא הם הכינו בעצמם מכוניות שיכולות גם לשוט חחח וגם הם עשו מרוץ מדרום צרפת לאנגילה אחד מהמנחים בבוגטי וירון והשתיים האחרים במטוס קל חחח
    בנוסף קיבלנו את העונה החדשה של הממלכה הקטנה שהייתה מצויינת פשוט אחלה הומור, מי שלא מבין את זה פשוט לא מכיר את הדיבור ואת הסלנג של האנגלי..

טוב זהו אין לי כח להמשיך אני כותב כבר יותר מחצי שעה בעע
    מה אתם חשבתם?
    נערך לאחרונה על ידי British_Bloke; 15-09-2007 בשעה 01:04.

2. קישורים ממומנים

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

פיי לא שמתי לב לזה, איזו השקעה:]
    מחזק לגמרי את מה שאמרת, לפי דעתי הרשת הכי מוצלחת היא FOX..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Uriel
    לייקים
    0
    נקודות
    40

fox מובילים ללא ספק...!!
    דווקא simpsons הוא אחד המצחיקים ואני ראיתי הכל...

2pac R.I.P
    9.9.96

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect