קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכונים] מתכון אסקלופ עוף במרינדת רימונים על לביבות תפוח עץ ובטטה
    על ידי almog290 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 18:31
  2. מתכון|חזה עוף מתובלן
    על ידי inbar5320078 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-03-2008, 07:21
  3. [מתכון]חזה עוף ברוטב
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-02-2008, 19:22
  4. [מתכון]חזה עוף מתובלן- טעים וקל להכנה 15-20 ד'!!
    על ידי Bar. בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-01-2008, 21:43
  5. [מתכון] כנפי עוף
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 22:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מתכון] אסקלופ עוף במרינדת רימונים על לביבות תפוח עץ ובטטה

  1. #1
    משתמש כבוד האוואטר של SpiderPig
    תאריך הצטרפות
    09/2006
    הודעות
    9,264
    לייקים
    3
    נקודות
    968
    משפט מחץ
    תנסה. מה יש לך להפסיד? את הלא כבר יש לך.
    מין: זכר

    ברירת מחדל [מתכון] אסקלופ עוף במרינדת רימונים על לביבות תפוח עץ ובטטה

    לא כשר!!! פעם הבאה באן!
    המתכון באדיבות רשת "קפה קפה"

    מצרכים
    חומרים ל-4 מנות:
    מרינדה:
    3 כפות דבש
    4 שיני שום
    צרור קטן של טימין
    150 מ"ל סירופ רימונים/ מונין רימונים
    150 מ"ל שמן זית
    מלח ופלפל לפי הטעם
    גרידת לימון מלימון אחד

    לביבות:
    2 בטטות בינוניות
    2 תפוחי גרנד סמית'
    מעט קינמון
    1 כף סוכר חום
    50 גר' חמאה
    טרגון
    1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
    2 כפות צ'ילי מתוק
    פירורי לחם לציפוי
    4 יח' חזה עוף נקי במשקל של 250 גרם ליח'
    גרגרי רימון

    אופן ההכנה
    1. בקערה מערבבים את הדבש, השום, טימין, גרידת לימון וסירופ הרימונים עד ליצירת מרקם אחיד, ובזילוף איטי מוסיפים את שמן הזית תוך כדי ערבוב תמידי בעזרת מטרפה. מתקנים טעמים בעזרת מלח ופלפל.

    2. מפלפלים מעט את חזה העוף לפני ההשרייה במרינדה.
    ממולץ להשרות את העוף לפחות ללילה לפני הצלייה.

    3. מכינים את הלביבות: מקלפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות. מבשלים במים עד לריכוך, מסננים ומועכים למחית חלקה. בשלב זה מוסיפים את החמאה, הג'ינג'ר הצ'ילי מתוק מלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.

    4. מקפלים את התפוחים חותכים לקוביות קטנות וסימטריות שכן הן יהיו חלק מהבטטות.

    5. במחבת חמה מקפיצים את התפוחים עם חמאה, קינמון ומעט סוכר חום עד לריכוך חלקי.

    6. מערבבים את התפוחים עם הבטטה עד ליצירת מחית אחידה. לאחר שהמחית התקררה במקרר, נכין ממנה לביבות אותן נצפה בפירורי לחם ונטגן במחבת בשמן דק עד להזהבה.

    7. צולים את חזה העוף על מחבת פסים חמה או בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה. לאחר מכן מניחים את על צמד לביבות חמות ומקשטים בענף טימין ובגרגרי רימון.
    נערך לאחרונה על ידי d.r; 16-09-2007 בשעה 18:07.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    ברירת מחדל

    חבל זה לא כשר...יש מצב לבחליף תחמאה במרגרינה צימחית?

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect