Mc Solaar
אמן ההיפהופ האגדי מצרפת, אחד ממייסדי ההיפהופ הצרפתי אפשר לומר , חזר מחופשת לידה וחזר בגדול! אפשר לומר שהאדם הזה כבש את העולם, הוא נולד בסנגל ועלה לצרפת בעודו תינוק , בלי רגשי נחיתות ודיבורים על הגטו הוא דרס את האוניברסיטה ושלף תואר במוסיקה.
Mc Solaar הלך לפי הספרים לאורך כל הדרך , עבד עם אמנים גדולים מכל תחומי המוסיקה כמו רון קרטר שנחשב לגדול נגני הקונטרה באס, מיסי אליוט , גורו ורבים אחרים בתעשייה הצרפתית , כיום בן 38 ולאחר שהצהיר בצורה מפוצצת על פרישה , חזר אלינו גדול אמני ההיפהופ הצרפתי באלבום מעיף ישבנים , לא דווקא מרקיד אלא פשוט מרגש. כמו באלבום הקודם (mach 6 -2003) גם באלבום chapter 7 (הנוכחי והשביעי במספר) הוא מביא מגוון סגנונות , אבל הפעם אחרים, כמו jazz ,רוק או רגאיי שהשתלט על השוק עולמי בשנים האחרונות וכמובן כמובן איך אפשר בלי הליווי של הכלים הקלאסיים שהצרפתים ידועים כמתמחים בו.
קשה להצביע על להיטים באלבום ,יותר נכון לראות את האלבום כיצירה אינטגרלית אחת גדולה ,ברוח שלו האלבום מזכיר מאוד את האלבום החמישי (האס החמישי) ,יש הרגשה של רוח קלילה שנושבת והשירים ערוכים בצורה פנטסטית, אלבום שלא צריך להבין אלא פשוט להרגיש אותו .
מומלץ מאוד למי שאוהב RnB מסורתי בלי יותר מידי אלקטרוניקה...
ואני...
אני לא הרגשתי את הקצה, חסר לי להיט או שניים שיתנגנו לי בראש כמו שהוא בדרך כלל היה עושה באלבומים שלו , אני יכול להקשיב לאלבום מיליון פעם בכיף אבל אני לא אזכור אף שיר ,בשבילי האלבום הגדול שלו (שהוא גם אחד האלבומים הכי טובים בכל הזמנים) היה האס החמישי שיצא ב 2001 , 20 רצועות שלא כולל את האינטרו ועוד סקיט קטן זה 18 שמתוכם יש 17 להיטים והדבר הכי הכי מצחיק הוא שלירון תאני בחר להשמיע את השיר היחיד שלא אהבתי בכל האלבום כשיצא האלבום וברוח האינפנטיליות התמידית של דון ג'חנון קוראים לשיר la la la la...
קרדיט על הסיקור ל Rap4Life
במטרה להרים את הפורומים בקטגורייה כל תגובה עניינית שלכם פה תזכה אתכם ב2 נקודות !

ציטוט ההודעה