מצרכים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר
6 חלמונים
3 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית רום
1 כף קליפת לימון מגורדת
קורט מלח
1 וחצי כוס פרג טחון
3/4 כוס קורנפלור (עמילן-תירס)
3/4 כוס צימוקים
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני..
להקציף את החלבונים בקערה גדולה.
כאשר מתחיל להיווצר קצף,
להוסיף את הסוכר בארבע-חמש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
לערבב את החומרים היבשים בנפרד.
להוסיפם לקערה הגדולה בשתיים-שלוש פעמים.
לאחר כל תוספת לערבב בתנועת עטיפה חד שייבלעו התערובת ויתקבל בצק חלק.
לצקת את הבצק לתבנית אפיה משומנת.
לאפות בחום בינוני כ50-60 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי והיא קפיצית למגע.
--להוציא את העוגה מהתבנית לאחר צינון של כ-15 דק'.
קרדיט ענק לספר המתכונים: עוגות לכל עת מאת ניראה שויאר.
אני העתקתי ממנו את המדריך, ישבתי וכתבתי D:




ציטוט ההודעה




