שלום..
האם אתם מכירים דרכים לגובה כמה ס"מ [5 בערךך] אפילו בתוספי מזון כמו חומצות אמינו למינהם..
כי אני 157 ואני מממממש אבל ממש רוצה לגבוהההה
אני בת 15 דרך אגב..
אולי אתם מכירים אנשים שגבהו אותם יודעים איך אני אשמח לשמוע.
![]()
שלום..
האם אתם מכירים דרכים לגובה כמה ס"מ [5 בערךך] אפילו בתוספי מזון כמו חומצות אמינו למינהם..
כי אני 157 ואני מממממש אבל ממש רוצה לגבוהההה
אני בת 15 דרך אגב..
אולי אתם מכירים אנשים שגבהו אותם יודעים איך אני אשמח לשמוע.
![]()
|
|
Moshe:אני עוד מעט יעשה אותך בעמידה , פעם הבאה השעייה
בנות מפסיקות לגבוה מתי שהן מקבלות מחזור לא?!
לא קשור למחזור , בקשר למה אפשר לא לעשות:
א. לא לעשות דיאטות כאסח או דיאטות עם גירעון קלורי קיצוני או גבוהה מידי
ב. לא לקנות כדורים/תרופות פלא/חרא כזה או אחר שינסו למכור לך
ג. לא לנסות לחלום כי זה לא יקרה.
עכשיו להסבר , יש לך פואנציאל גנטי שתמון לך ב DNA שלך מאז שנולדת של X גבוה כזה או אחר את תגיעי ולא משנה מה יקרה , מה שאפשרי לעשות ובכלל לא מומלץ (מה הקטע שלך עם הגובה? לגברים לא אכפת מהגובה העיקר שלא תהיי דבע שלא עושה שום דבר עם עצמך) :
1. סטרואידים (שיכולים לדפוק לך את המחזור או הורמונים כאלה ואחרים , יכולים להרוס לך את הרחם (לא תלדי בחיים ילד) , יכולים לעשות אותך גברית [שיער בפנים , גוף מוצק [בין היתר השמנה] , וכו'] - טוב נראה לי שאני אפסיק פה כי הרסתי לך כבר את החשק לסעיף 1 מספיק בשביל שלא תעשי את זה למרות כל הקריזות שלך בתור נערה מתבגרת
2. הזרקה של הורמון גדילה GH בהנחה שבאמת לפי הגרף גדילה אצל הרופא את נמוכה ביחס לכל הפרמטרים שיש לו עליך ועל כן יש מחלוקות כי לא בטוח שזה יעבוד
3. שבירה של הבירכיים בניתוח מורכב מסובך ועולה לא מעט כסף שמוסיף 5 ס"מ אבל תהיי עם ברגים ברגליים כל החיים שלך , את תלכי נורמלי והכל יהיה סבבה אבל את תצפצפי בכל גלאי מתכות כזה או אחר
אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי ,
שיהיה לך בהצלחה ותוציאי את השטויות מהראש.
נ.ב חומצות אמינו זה חלבון שעבר תהליך עיכול מה שנקרא חלבון מסועף משמע אם תאכלי בשר אחרי 3-4 שעות זה יהפוך לחומצת אמינו , מכך אפשר להבין שאין קשר בין זה לבין גביהה.
"3. שבירה של הבירכיים בניתוח מורכב מסובך ועולה לא מעט כסף שמוסיף 5 ס"מ אבל תהיי עם ברגים ברגליים כל החיים שלך , את תלכי נורמלי והכל יהיה סבבה אבל את תצפצפי בכל גלאי מתכות כזה או אחר"
חחחח בדיוק רציתי להציע לה את זה
מאד נפוץ ביפן
אל תדאגי 160 זה גובה טוב לבנות
הוספת GH לא תורם לגדילה, אני זוכר אמרו לנו שלא משנה כמה יוסיפו את ההורמון הזה זה לא יגביהה את הבן אדם..
את יכולה ללכת על פלטפורמות מה הבעיה =\
כשיש בעיות גדילה , GH בזריקות עוזר ועוד איך מוכח אפילו , גם IGF-1
הזרקת הורמון גדילה עוזרת וזו עובדה אבל רק לפני שהעצמות התאחו ויש הרבה סחוס. אחרי שכבר אין סחוס אי אפשר לגדול.
יש לי חבר שקיבל את ההורמון הזה, היום הוא בערך ב1.57 עם זין שלי בערך 25 LOL
חחח תודה לכל אלו שענווו..
אז קודם כל אני עדיין לא 1.60..
ותאמת אני גם לא חושבת לשור תרגליים חס וחלילה
פשוט שמעתי כל מיני אנשים לקחו כדורים וגבהוו אולי לא הרבה אבל גבהו..
והורמון גדילה עוזר רק שלא יביאו לי מכיוון שאני לא עונה על הקריטריונים של קבלת הורמון גדיללה :\\
אין כדורים שגבוהים איתם , כל אלו שאמרו שזה "פעל עליהם" שיקרו , היה להם פוטנציאל גנטי ויכול להיות שהוא התפרץ בבת אחת והם גבהו בשנה 5 ס"מ , זה קורה המון והם חושבים שזה "בזכות הכדורים" , אם היו כדורים כאלה תהיי בטוחה שהיה על זה הייפ גדול מאוד וזו הייתה המצאת המאה.
הזרקת הורמון גדילה לא תביא אותה למעבר לפוטנציאל הגנטי שלה, זה יעזור רק למתבגרים שלא מסוגלים למצות את הפוטנציאל הגנטי שלי מסיבות כאלו או אחרות, היא תוכל בעזרת הורמון גדילה (שאין סיכוי שאותו היא תקבל מאף קופת חולים בגיל ובנתונים האלו) למצות את הפוטנציאל הגנטי שלה לגבוהה.
את לא כזאת נמוכה , את נמוכה אבל קצת .
חוץ מזה בנות לא גובהות כבר בגיל שלך , אולי עוד סנט' ...
חוץ מזה אל תקחי סטרואידים כי זה מסוכן מאוד לרחם שלך .
בקיצור , תשארי כמו שאת עדיף .