קודם כול שלום =] אני בן 16 דרך אגב..
עכשיו לסיפור/בעיה שלי..
היה לי חברה עד לפני חודשיים, וכן עדיין יש לי קצת משהו אליה..
ובאמת שאני לא יודע מה לעשות עם זה.. מצד אחד נפרדתי ממנה כי כבר לא יכולתי.. אבל עדיין כול פעם שאני רואה אותה בא לי לחזור אליה
אחרי שנפרדתי ממנה אז אחרי חודש ככה דיברתי עם מישהי ממש הרבה שהיא מהמושב שלי.. קיצר הגיעה הקטע שהיא סיפרה לי שהיא רוצה אותי, תאמת לא היה לי אליה כלום=\ אבל אמרתי למה לא, אולי זה יגרום לי לשכוח מהחברה שלי..
קיצר היה כזה מין ארוע והיא גם באה ודיברנו.. ואז חבר שלי בא אלי וביקש ממני לא להיות איתה בגלל שהוא כבר רוצה\אוהב אותה כבר מלא זמן=\.. סבבה הייתי החבר הטוב ואמרתי לו שיסמוך עלי, ומאז התרחקנו אני והיא דיי הרבה..
לא היה לי ממש בעיה כי לא היה לי עליה כלום ולא הכי רציתי..
לפני שבועיים ככה התחלתי עם עוד אחת.. ממש חמודה =] קיצר דיברנו ובזכות הכיבוש שלי לבנות P: חח .. ובאמת רציתי אותה מאוד.. דיברנו ואתמול ביום עצמאות ישבתי איתה דיברנו ואז שוב נדפקתי.. חבר אחר בא אליי ואמר לי שהוא רוצה אותה כבר חודשיים=\
סאמקקקקק דיי כבר!! אתם רוצים מישהי אז תראו את זה!! מה אתם רוצים אותה ולא עושים עם זה כלום!?!!? אז תספרו לפני שאני לא יגיע למצב שאני לא יודע מה לעשות!! מה אני אמור להגיד לה?! אני לא יכול להיות איתה בגלל שחבר שלי רוצה אותך ואין לו ביצים לעשות כלום?!
שמעו באמת אני כבר לא יודע מה לעשות?!
לשכוח ממנה? לדבר עם חבר שלי?! שמעו זה מצב באמת לא נעים.. אבל מה הוא רוצה?! שניה לפני שאני עומד להיות איתה הוא אומר לי שהוא רוצה אותה כבר חודשיים!.. :o
אז לא נראה לי אני היה איתה.. כי זה אני היה באמת אפס עם אני היה איתה=\.. ועכשיו זה נראה לי טוב מצד החברה שלי לשעבר.. קנאה=] סתם אבל לפעמים אני מרגיש שאני עדיין אוהב אותה.. ובאמת אני לא יודע מה לעשות עם זה.. לחזור עליה?! באמת שאני מת לחזור עליה אבל.. איך?! רעיונות?
מצטער על החפירה אבל זה דיי פריקה.. עם בא לכם לעזור אז בכיף חברה=]

ציטוט ההודעה