מזה גראול?
גראול הוא סיגנון שירה שמשתמשים בו בד"כ בדת' מטאל. את הגראול כל אחד יכול לעשות, רק צריך הרבה אימונים!!
איך עושים "גראול"?
את הגראול חשוב לדעת ולהזכיר עושים מהבטן ולא משתמשים במיתרי הקול!
יאללה בואו נכנס לפרטים aigh't?!
טוב אז זה מה שאתם עושים...
לוקחים מלא מלא אוויר כמה שאתם יכולים! מכווצים את הריאות ! מכווצים את הגרון ומקטינים את הפתח של הפה...!! זה אמור לצאת בסט אחרי הרבה אימונים...
=======================================================
אחרי שלמדתם איך עושים את זה בפרטי פרטים (yeah right) הנה כמה דברים שחשוב לדעת :
1. גראול דורש הרבה אוויר... הרבה מאוד... יש כאלה שהריאות שלהם מלאות באוויר ויש כאלה שלא.. עכשיו אם אין לכם שחיה וריצה עוזרים! צריך הרבה אויר בגלל שאתם מכווצים את הגרון שצליל יצא חלש וצריך הרבה אוויר כדי להוציא אותו בחוזק המתאים
2. חשוב מאוד!! לא להשתמש במיתרי הקול זה מסוכן מאוד!! אתם יכולים לאבד תקול!!
3. איך מכווצים ת'ריאות? ממ זה ישמע די מצחיק אבל תנסו לעשות שריר בבטן מבפנים (Lol)
4. איך מכווצים את הגרון? לא עם מיתרי הקוללל!!! חחח ... לכווץ אותו בצורה כזאת שהכווץ עצמו יהיה הכי נמוך שאפשר.. כמובן שעם האימונים הוא ירד וככה הגראול יהיה הרבה יותר טוב!
5. אל תתאמנו יותר מדי!! שאתם מתחילים אל תתאמנו יותר מרבע שעה זה יכול לזיין תאמאמא של המיתרי קול שלכם...עכשיו אם אתם יוצאים לסיבוב הופעות או משו כזה (לא ממש נראה לי אבל שיהיה לאתר ביטחון) שתו חלב לפני ותה עם דבש אחרי...
6. אני לא פאקין אחראי למה שקורה לכם!!
יאללה תהנו אחים שלי![]()

עכשיו אם אתם יוצאים לסיבוב הופעות או משו כזה (לא ממש נראה לי אבל שיהיה לאתר ביטחון) שתו חלב לפני ותה עם דבש אחרי...
ציטוט ההודעה