כותרת.
כותרת.
|
|
כיאלו זה לא ממש פאדיחה כי עשיתי את זה בידיעה אבל בכל זאת:
הייתי עם חברים שלי בקניון הזהב(טמבל מי שלא יודע) אז יש חנות לי קופר
טוב חבר שלי רצה לראות ג'ינסים אז נכנסנו וחבר שלי מראה לי איזה חצאית מיני מגה קצרה וזה
ואני עושה לו "מה אתה מביא לי אם אני שם" והוא אמר "100 שקל מכל אחד" טוב אני נכנס לתא הלבשה וזה
שם את החצאית מיני ואני מתפקע ואז אני יוצא מהתא הלבשה וכולם בחנות צוחקים חברים שלי מתו שם מצחוק
והמוכר מתחיל לצעוק עלי "ילד תוריד מייד את זה" וכולם מתפקעים וזה
לא קיבלתי בסוף כסף![]()
התעפכתי (איך שלא כותבים את זה) עם האופניים מול כל הילדים בכיתה..
:|
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 26-09-2008 בשעה 23:46.
אני ילד הפאדיחות אבל לא עולה כלום לראש חח
כמעט ביום שבת הייתה לי פאדיחה של החיים...
הלכתי לבית כנסת לקראת כניסת שבת ואני לא שומר שבת...
ואז התקשרו אליי ובנס שמתי את הפלאפון על שקט כי העירו אותי בבוקר ולא רציתי לקום עוד פעם ולא שיניתי מאז...
ועוד פאדיחה שקרתה כמה פעמים זה שאני יושב עם המשפחה האשכנזייה מרמת השרון אז תבינו כמה הם אשכנזים
חח ואז מתקשרים אליי ויש צילצול של ראובן המלאך שהוא אומר כזה: YOLA אני איתך רוצה לחיות
חעחע וזה עם הצאית אם אני הייתי עושה כזה דבר ולא היו משלמים לי הייתי קורע אותה וכל אחד מהם היה מקבל חתיכה(לאכול)
ולנושא קרה לי פעם אחת שנפלו לי המכנסיים מול כל הכיתה(יש יותר בנות והרוב כוסיות ככה שנדלקתי)לא יודע איך הכל היה בסדר בלי קשר נפלו וזה היה כשנכנסתי לכיתה XD שנה ירדו עלייאבל שכחו כבר אני חושב
![]()
זה היה בהפסקה בבית ספר הייתי עם ידידות שלי(כוסיות אש) וקיצר היו לי כאבי בטן וזה פתאום השתחרר לי איזה נוד כזה ענקיי נפלט לבד והן הסתכלו עלי כזה ולא אמרו כלום וכולי נהייתי אדום כמעט ברחתי משם אחרי זה שמעתי אותן מדברות על זה בקיצור התפדחתי לדבר איתן איזה יומיים לא התקרבתי אליהן
סתם נראה לכם?? חחח
שקראתי למישו וזה באתי עליו הכל אני אומר לו מה שניעמ פתאום אני לא מכיר אותו כאילו חשבתי שזה חבר שלי וזה לא נשמע מצחיק אבל זה הי מצ חיק רצח
ואללה כשהייתי קטן תקעתי נוד בכיתה חחחחחחחחחחחחחחח
נפלתי על ילדה אחת חחחח
לא היו לי הרבה פדיחות בחיים............