חח, אני לא זוכר, אבל יש פדיחה שאני לא אשכח
פעם אחת בקייטנה לפני כמה שנים, שחילקו סנדוויצ'ים אז אמרתי שאני לא רעב (התביישתי כנראה), אז נתנו לי כריך שאני יעביר אותו לאיזה מישהו שם, אז בטעות אכלתי אותו
מה איתכם?![]()
חח, אני לא זוכר, אבל יש פדיחה שאני לא אשכח
פעם אחת בקייטנה לפני כמה שנים, שחילקו סנדוויצ'ים אז אמרתי שאני לא רעב (התביישתי כנראה), אז נתנו לי כריך שאני יעביר אותו לאיזה מישהו שם, אז בטעות אכלתי אותו
מה איתכם?![]()
|
|
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
הפלצתי באוטובוס והריח היה של מישהו שקברו אותו..
נערך לאחרונה על ידי Daily; 30-05-2011 בשעה 15:38.
הייתי באירוע וראיתי בבופה וראיתי עוגת שוקולד כזאת(לפחות ככה חשבתי) לקחתי וואחד חתיכה כי זה היה נראה לי טעים.
איך שטעמתי את זה שמתי לב שזה כבד קצץ,רציתי כל כך להקיא,ירקתי את זה על צלחת של מישהו.
איזה מצחיק זה היה חחחחחחחחחחחחחח וגם מפדח רצח.
חחחחחחחחחח עשו לי קטע דומה שהתחלתי לעבוד בגן אירועים אמרו לי שכל החדשים מקבלים עוגת סופלה שוקולד טעימה מאוד ויש כאלה פעם בהרבה זמן ככה במשך שבוע ... אחרי כמה זמן אמרו לי שהגיעה העוגה הביאו לי אותה אמרו לי לאכול הכל בביס כי זה הכי טעים דפקתי וואחד ביס ומה אני מגלה שזה קפה מהפילטר של המכונה ומעליה מלא מלא סירופ שוקולד