קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]Dark Sector |1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 01-09-2009, 13:11
  2. [הורדה]Dark Sector-AVENGED|1 LINK
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 28-07-2009, 22:33
  3. [הורדה]Dark Messiah of Might and Magic|2 LINK
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 11-02-2009, 13:54
  4. [הורדה]Dark Sector 2009|2 LINK
    על ידי עמית ביטון בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-01-2009, 14:57
  5. [הורדה] Alone in the Dark 5|1 LINK
    על ידי 456 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 31-08-2008, 08:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[הורדה] Dark Horizon |1 Link

ברירת מחדל [הורדה] Dark Horizon |1 Link

מאוד של זה כמה זמן מאחר שאנחנו ניראים את ההדמית מקום האחרונה משחק. אני מנחש לא של זה כפופולרי כזה במשך הימי גאון כאשר מפקד כנף, ופרטי שטח-חופשי בא ראשון על הזירה. שמצה של זה באמת כמקום sim ז'אנר כמות גדולות של אפשריות נוצלות. כאשר שמיעה ראשונה על דרק הוריזונס (Dark Horizons), כאשר זה אירוני שחרר כלא סיקור לחץ על בכל ה, אני גבוה מקוה עבור המשחק, אבל זה עצוב לא כל דבר שאני חיפשתי.

למרות דומה להרבה חוץ משחקים there, העלילה לא מתאימה בעם החומר הרגיל ככמה. בלי פינוק too כמה, המשחק קבוצה הרחק לתוך העתיד, כאתה היית מנחש, אבל היקום תחת מתקיף על ידי במידה מספקת ענקית לצרוך מערכות כוכב. ושל סדרה שאתה או ב-נאבק הילוקיות דיעות רגילות שלך לכן אתה לא תמיד לבזבז הזמן שלך combating דבר זה….

Gameplay ונושא

עצוב, אופקים חשוכים הדמית המקום הטיפוסית שלך משחק. בזמן שלא דבר רע מוגדר של זה בכל ה, כחובב של מי מישהו מהז'אנר יותר מפועל שמח משחק זה, אני רק רציתי עבור יותר. אני רציתי משהו שאני אף פעם לא ראה לפני לכן אני הייתי את ההזדמנות, “כעת cool זה.” אף פעם לא מומנט אלה באמת קרה אף על פי ש. אם אתה מחפש משחק דומה לX3, פרטי או Darkstar One היכן יש שם כמה דמיון של פותח עולם עם היכולת ל מסחר ובצע צד שליחות, אתה לא תחפש כאן זה. אופק חשוך עוקב את המנוסה-ו-אמת נוסחה על ידי יש שאתה מושלם התקדמות ליניארית של שליחות, 22 בכל ה, לקבל לסים. שגוי שום דבר עם זה.

מה קבוצות משחק זה בנפרד מהשאר מהאורז וזה ניהיה את המכר נקודה ראשי של המשחק, is the ability to customize your ship. מילה של מזהירה אף על פי ש, ההזדמנות התאמה אישית קרוב ל מקו כאינטואיטיבים כהם במשחקים רוצים נבג וגלקסיה תרבות II. דומות מאוד של זה לאיך מלחמות כוכב גלקסיות מאפשרות לך לtrick חוץ הספינה שלך. בסיסי, אתה מתחיל עם תושבת, בחירה ששריון שאתה רוצה, הוסף כמה יורים לאורך עם כמה טילים ואתה קבוצה. זה זה. אתה לא יכול לשנות את הצבעים של הספינה שלך, שנה את המיקום מהכלים נשקים או עושים כל דבר מהמיון. הרבה מאד של בוזבזו כאן ושל זה אכזבה רציני אפשרים. לאף על פי ש כן, זה לא too עסקה גדול. אם אתה הסוג ש'd לא לבזבז מוטב ש הזמן שלהם מדאיג על שהתקנה יותר טובה, המשחק מגיע עם כמה קבוע מראש loadouts כמו כלוחם, פצצה ומתקיף לוחם, איזה עוזר זר התהליך כמה. אחרי אתה חוץ בחירה משהו שאתה רוצה, אתה מוכן ללכת.

כאמור קודם, ההרץ משחק רק רוצים את הבגרות מהמקום sims על השוק. אתה לפעמים רואה בית קולנוע קצר להתקדם את הסיפור, ראה את הדיווח שליחות לכן אתה יודע מה אתה עושה ואז מוטל לתוך שלך העומקים של מקום להשלים להם. יש שם כמה עלילה מעוותת ובמהלך עיקולים הסדרה מהמשחק, אבל מיופה כמה של זה נדרש אם אתה יוצא צבא ששירת זמן רב בצבא מהז'אנר. כעבור הלחימה, אני מצאתי אותו וחסר השראה עמום. רק רוצה כל דבר של זה אחרת חוץ there למעט עבור אחד אולי דבר: היכולת לשנות אופני לחימה. לעשות לכן, כל האתה צריך לעשות מגייסים או יותר נמוכים הפלט טמפרטורה של ספינה שיכולה לeasily בצוע במשש של לחצן. ה טמפרטורה שלך יותר נמוכה הרחק ואתה מספיקת משיג את היכולת למקום לגמור עם מתוחכם גילוי, אבל בעלות של מהירות ומזיקות פלט. על הצד אחר מהספקטרום Corter מוצבים. כאן מעבר הספינה שלך במהירות עליון ויכולות להצית כמה יותר מהיר, אבל גבורת התקפי זאת מגיעה עם העלות של המגנים שלך. זה יכול לעזור דברי תבלין מעלה, אבל אתה עצמך חיפוש בדרך כלל ילך כל החוץ ביתחמם של קרב מוטב ש ממתוחכם על במשך העבה של זה. כאתה מצית את הכלי נשק שלך או מחבר את המבער אחורי, אתה תגייס את ה טמפרטורה של הספינה שלך inevitably אילוץ שאתה לתוך Corter תמצבו בכל מקרה. טווח מעניין של זה, אבל האפשרויות מאבדות את המגבית שלהם לאחר השליחות מעטות הראשונות.

במהלך ההתחלה מהמשחק, אתה spending הזמן שלך הקבוצה שלך הבאים להזמין של מנהיג. נדרש, אתה eventually תפקד קבוצה של הבעל שלך וזה אסיר תודה לא too מורכב. עם הלחץ על של לחצן, אתה יכול להזמין את ה כנף שלך לכסות לך, חבר מיעד או מה אתה. ספינה A.I. is, כיצד אני יכול להניח זה, בסדר בהכי טוב. בד"כ שונא זמנים ספינה יותר מעוניין בהתנגש איתי מלמעשה ניסה לאותי תחרות קליעה. ספינה ידידותיות עשו בהגינות תפקיד טוב של עשה מה הם שוערו ל. בד"כ זמנים לאף על פי ש שהם יש מגמה לנשוף מעלה כהם אין היכולת היציבת לברוח מהשונא. נוסף לזאת, פעם שאתה טיל נעל, אני לא ראיתי אפשרות להפעלה זורחת.

כל הבכל ה, gameplay לא פגום של אופק חשוך בכל ה. אני רק יכלתי לנגן את המשחק בפורץ של 1-2 שליחות אף על פי ש כאני עשיתי קיבלתי easily משועמם. אפילו לאף על פי ש שאני יש knocked עקבי המשחק עבור שלו לא מקוריות, של זה על ידי לא ממוצעים תתשיגרה-לדידי משחק. אל תצפה כלשהו פתעים אף על פי ש. אם אתה לא דעה מנגנת מפעילה-מה-בית חרושת משחק, מאופקים חשוכים יכלו לעבורך.

גרפיקה

גרפיקה של אופק חשוכות למעשה ניראות בהגינות כאשר הישוו מתוארכות ליכולות של מחשבים של היום. אני בד"כ מצאתי שאילה עצמית, “נכול להראות יותר טוב מוגדר זה.” העדיין גרפיקה מראה וטובה נאה הלחימת ספינה כיף לראות. פיצוצים לא פגום.

צליל

תלונת ההכי גדול שלי של כל הלרבוץ עם הצליל של המשחק. זה ניראה זה במאמצים של המפתח לביעילות לוכדים מה זה מרגיש כמו לעיף מסביב במקום, הם אלו עיכבו את ההתנסות הכוללות הכולות מהמשחק. הרק צליל שאתה תשמע הפיצוץ הלפעמי, כאשר אתה מצית את היורה ו שלךכאשר אתה מחבר את המבער אחורי. זה זה. אתה לא שומע ספינה אחרות מציתים או כל דבר וחצי הזמן שאני לא רמז מה הלך על בגלל שיש שם לא צליל ברקע. מוסיקה בהגינות ובד"כ זמנים חסר השראה שאתה לא שמעת אותו. Voiceover עבודה בסדר והdialogue מצחיקים נאים בזמנים כזה לא באמת עושה הרבה חוש. אחת שורה, “אני ניראה לתוך הדעה שלהם להשמיד את הנפשים שלהם!” או משהו לאורך אלה שורות. מיותר לאמר, אני laughed מקלל קשה נאה.

מגבית בר קיימאה

אופק חשוך, רצה הרבה משחקים של סוג שלו, כמעט לא replayability כלשהו. פעם שאתה משלים 22 השליחות ופעימה המשחק, אתה'd רק באמת רוצה לנגן אותו שוב אם אתה אוהב אותו מושלם. המשחק לא מגיע עם עורך או יוצר שליחות של כלשהו מיונים לכן לא מצפים כלשהו חובב-עשה חומר. מה שמצה.

גורם כיף

אם אתה באמת לתוך המקום sim ז'אנר, אז שאתה כמה פועל כיף אופק חשוך. לחימה של זה מנוסה-ו-אמת לכן אתה נערב להתנסות כדאיות. אל תצפה את הריגוש לאף על פי ש ארוך אחרון, אבל אולי במידה מספקת ארוכה להשלים את המשחק אחד זמן.

411 ה

בזמן שאופק חשוך לא הדבר העצום מאחר sliced לחם, זה על ידי לא ממוצעים נציגות דלות מהז'אנר. אם אתה מחפש משהו ומקורקעת-שבירה, חדש אל תצפה אותו כאן. אם אתה רק רוצה ole fashioned מקום טוב sim, אופק חשוך מתאים את החשבון.

קרדיט לאתר אחר

הורדה:
    http://letitbit.net/download/ac129d9...RUSik.rar.html

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של -RotemB-
    שם פרטי
    רותם
    לייקים
    0
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    גם בעיטה בתחת היא צעד אחד קדימה

קטלני ביותר!
    תודה

שווה לנסות! ^^^

rotem55 לשעבר.

פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
    אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .

משתמש מכור האוואטר של xXtamirXx
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    143
    משפט מחץ
    Winner Winner Chicken Dinner

תודה

ברירת מחדל תודה!

תודה על הלינק , נראה משחק טוב!

משתמש מכור האוואטר של *Vlašić*
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    4
    נקודות
    461
    משפט מחץ
    זוהי רק ההתחלה.......

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect