סיקור:
בין כל המשחקים הגדולים שיוצאים היום תמיד מגיע משחק קטן יחסית שאומנם לא פחות טוב מהם אך מקבל הרבה פחות התייחסות, בין GTA החדש לMGS4 יצא שבוע שעבר Dark Sector, לא שמעתם עליו? אני לא אתפלא, Dark Sector הינו משחק יריות מגוף שלישי אשר מציב אותנו בתור הסוכן המיוחד Hayden שעובד בשירות הCIA האמריקאי, היידן נשלח לרוסיה ו'רזו בכדי לאתר מודיע של הCIA שנדבק בוירוס הקטלני המסתובב באזור ולחסל אדם בשם Mezner אשר לקח פיקוד על האנשים שנדבקו בוירוס.
Dark Sector בהתחלתו מתחיל בצורה מאד נחמדה לדעתי, כל המסך הוא בצבעים לבנים ושחורים ללא כל צבע בכדי להחדיר לנו את הרעיון שהיידן רואה דרך עיניו עולם עגמומי ללא כל צבע, זה משתנה לאחר שהיידן הורג את המודיע ונתפס על ידי מזנר אשר מדביק אותו בוירוס, הוירוס עצמו גורם לנדבק בו להיות אלים במיוחד ולפתח על עורו "שריון" מגנזיום, גם הנדבק מתחיל לפתח כוחות מסויימים שלא אדבר עליהם בכדי לא להרוס לאף אחד.
לאחר שהיידן נדבק בוירוס וידו הימינית מלאה בדם ועובש הוא מותקף על ידי חייל רוסי אשר חונק אותו, לפתע מידו של היידן יוצא מה שיהפוך לאחד הנשקים העקריים במשחק, לתאר אותו זה קצת קשה וגם אין מילה בעברית לנשק זה, מדובר בחפץ הדומה לפריזבי בעל שלושה להבים גדולים, איתו היידן יכול לבצע מתקפות דיי אלימות, כמו כן הוא יכול לזרוק אותו בכדי להרוג אוייבים מרחוק. ניתן גם להטמיע את הנשק באש קרח או חשמל בכדי להפטר מאוייבים במהירות.
במשך המשחק היידן יקבל כוחות ואפשרויות שונות, הכוחות השונים מגיעים בשלבים במשחק ולא בבת אחת מכיוון שהיידן לאט לאט נדבק יותר ויותר בנגיף אשר בגופו, זה מתבטא בזה שאם בהתחלה ידו הייתו מלאה דם, לאחר כמה מסכים שמתי לב שחלקים שונים בידו מתחילים להיות מתכתיים, עד שכל ידו הופכת להיות מתכתית והלאה.
האוייבים עצמם במשחק נכנסים לשתי קבוצות עקריות, חיילים רוסיים שינסו לעצור אותכם וזומבים אשר נדבקו במחלה.
החיילים הרוסיים עובדים נחמד, לרוב הם מוצאים מכסה והיחיד שיוצא מהמכסה לכיוון השחקן הוא חייל רוסי המחזיק שריון מתכת אשר מגן עליו מפני האש.
הזומבים הינם מה שמעצבן, לרוב הם לא חזקים וקל להרוג אותם, אך הם באים בקבוצות, ולא של 5, של 10-15, גם המקומות שעליך להלחם במה שנראה כמו 50 זומבים שחוזרים על עצמם נוטים לשעמם אותי בסופו של דבר, לקראת אמצע המשחק מגיעים אוייבים חדשים למחלקת הזומבים, הם יותר חזקים יותר מהירים והרבה יותר מעצבנים, אם היה לך בהתחלה של המשחק 10 זומבים איטיים שהיית צריך להרוג אז לקראת אמצע המשחק יהיו לך זומבים אשר רצים מהר ובאים בקבוצות של 10 מה שתסכל אותי קצת לקראת סוף המשחק.