כבר הרבה זמן רציתי לקנות וללמוד גיטרה בס ויש לי שאלה כזו(אני מניח שעדין יענה לי) :
האם המגבר של גיטרה בס שונה מהמגבר של גיטרה חשמלית?
כי ראיתי באתר של כלי זמר שיש מגברים לגיטרה ויש מגברים לגיטרה בס....והמגברים של הבס ממש לא זולים X:
כבר הרבה זמן רציתי לקנות וללמוד גיטרה בס ויש לי שאלה כזו(אני מניח שעדין יענה לי) :
האם המגבר של גיטרה בס שונה מהמגבר של גיטרה חשמלית?
כי ראיתי באתר של כלי זמר שיש מגברים לגיטרה ויש מגברים לגיטרה בס....והמגברים של הבס ממש לא זולים X:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
בוא נגיד ככה..
תביא לי מגבר של חשמלית ואני שובר אותו תוך חצי שעה-שעה.
מה ששונה הוא הרמקול או משהו כזה,וצליל יותר מדי באסי פשוט יקרע אותו.
וכלי זמר כוזרים.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תקשיב לתעשייה של המגברים יש רק מטרה אחת: למכור
זה למה הם מזיינים לכל העולם בשכל על זה שכדאי לקנות מגבר בס יקר במקום מגבר לחשמלית זול.
אתה קונה את זה לבית שלך ולא לאולפן או לחדר חזרות. אני כבר 3 שנים עובד עם מגבר של חשמלית קטן בבית
ואני מנגן גם חשמלית וגם באס אבל באולפן או חדר חזרות אני משתמש במגברים גדול בהרבה
בקיצור.....לך על מה שזול ונוח לך......אגב כבר קנית בס?
וזה לא דופק את המגבר ואם כן אז באופן קריטי
נערך לאחרונה על ידי RustyCage; 10-10-2008 בשעה 18:43.
אז הוא לא יצטרך לבזבז על מגבר D:
אוקיי...הדעות פה מנוגדות:
מצד אחד מייקל ואס אוף ספד שאומרים שצריך מגבר לבס
מצד שני עידן שאומר שלא צריך מגבר לבס וצריך מגבר לחשמלית
מצד שלישי נתנאל לא קשור לפהומדבר איתי על משחקי קלפים בנוסח ברית המועצות
ולא עדיין לא קניתי בס =/
אני לא מנגן בהופעות אני קודם רוצה להתחיל לנגן לבד,ללמוד בס,ואז אולי להתאמן עם עוד חברים שמנגנים להתאמן בחדר או בחנייה..אז קיצור אני צריך מגבר ביתי לבס,אז ללכת על מגבר לחשמלית?
אממ,
אסף,לך לחנות ותבקש מהם שיסבירו לך במה שונה מגבר באס ממגבר חשמלית..
אני מציע לך אם כבר לקנות הופנר, אבלכמו שאמרו המגבר של הבס שונה בקטע של ווליום וכאלה... אני בטוח שאם תביא את זה לאנשים הנכונים שיודעים לטפל בזה ידעו לטפל בזה... אני תמיד רציתי הופנר וויולין...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אתה יודע שיש "כלי זמר" בלב במפרץ, לא צריך בשביל זה נסיעה לת"א
בכל מקרה, אני גם בערך שנה מתכנן כבר לקנות בס ולהתחיל ללמוד. די בטוח שיש הבדל בין המגברים, אחרת למה לייצר גם וגם?
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
נובזי, יכול להיות שיצרו גם וגם כי מגבר לבס פשוט יותר טוב לבס מאשר מגבר לגיטרה, אבל אפשר בכל זאת להשתמש במגבר לגיטרה עם בס.. (לא יודע, סתם דוגמה מטומטמת..)
דר"א אסף, מראש אני אומר לך שבחנות יגידו לך שאתה צריך לקנות מגבר לבס, כי הם רוצים למכור..
אל תסתמך במאה אחוז על מה שיגידו לך, תחפש גם באינטרנט אולי ותשווה עוד דעות...