סתם עניין אותי.. אול גיטרה חשמלית מתחברת למידי?
ומה הייתם מעדיפים להישתמש לטראקים שלכם אם הייתם עושים הייתם רוצים גיטרה חשמלית או מקלדת שליטה?
סתם עניין אותי.. אול גיטרה חשמלית מתחברת למידי?
ומה הייתם מעדיפים להישתמש לטראקים שלכם אם הייתם עושים הייתם רוצים גיטרה חשמלית או מקלדת שליטה?
.; ,Psydila? ;p
|
|
איפה סקורב סלאש מישו שעונה מש???ו!!!?!?!??
.; ,Psydila? ;p
בקשר לשאלה הראשונה אני לא בטוח לענות לך..חוץ מיזה מקלדת שלטיה וגיטרה זה לא תמיד אותה פעולה..עם מקלדת שליטה בחים לא תגיע לצלילים שיש בגיטרה אבל במיקלדת שליטה אתה יכול לנגן דברים אחרים..אין קשר בין השתים..
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע........
אין קשר בין מקלדת שליטה לגיטרה חשמלית בכלל......
דבר ראשון אתה צריך כבל מיוחד בשביל לחבר למידי, וזה גם תלוי במגבר שיש לך.....
דבר שני מקלדת שליטה עד כמה שאני יודע אין לה צלילים משלה בכלל אתה פשוט מחבר במידי למחשב ומנגן ת'צלילים שיש לך במחשב......
ומה עדיף? תלוי מה אתה רוצה ומה אתה יודע... אתה יודע לנגן על חשמלית ואתה רוצה לשלב גיטרה חשמלית בטראקים שלך אז סבבה עדיף לך גיטרה, אתה לא יודע לנגן על גיטרה? אין לך שום סיבה לקנות....
מקלדת שליטה לעומת זאת אתה גם לבי לדעת לנגן יותר מדי טוב יכול להשתמש בה.... אני אישית מעדיף מקלדת שליטה למה אני יודע לנגן ואין לי ממש קלידים בבית ובקרוב אני גם קונה..... גיטרה יש לי זמן אני מתחיל ללמוד בקרוב חח ומקסימום יש את חבר שלי שמנגן על חשמלית ומוכן להקליט בשבילי......
תעשה ת'חישוב שלך מה אתה מעדיף ומה אתה יודע וככה תחליט.....
ואם אתה יודע לנגן על חשמלית אבל אין לך בבית חשמלית ומגבר אבל אין לך מספיק תקציב, עדיף לך לחסוך מאשר לקנות מקלדת שליטה שאתה פחות תשתמש בה.... ולהיפך.....