לי הייתה ציפורן חודרית הוצאתי את הקצה שלה אבל נשאר לי דלקת שם באצבע... אמא שלי הביאה לי משחה של בן דוד שלי שגם לו היה משו דומה אני חושב..
המשחה:פוסידין קרם
ואני מפחד לקחת את זה סתם כי צריך מרשם...
אם מישו מכיר.. לקחת או לא?
תודה לעוזרים..=]
לי הייתה ציפורן חודרית הוצאתי את הקצה שלה אבל נשאר לי דלקת שם באצבע... אמא שלי הביאה לי משחה של בן דוד שלי שגם לו היה משו דומה אני חושב..
המשחה:פוסידין קרם
ואני מפחד לקחת את זה סתם כי צריך מרשם...
אם מישו מכיר.. לקחת או לא?
תודה לעוזרים..=]
|
|
הנה עשיתי מחקר קצר בנוגע לפוסידין, אז הנה:
החומר הפעיל הינו: FUSIDIC ACID במנה של 20MG
(זה תרגום מאנגלית ולכן זה לא הכי נכון מבחינה דקדוקית לדעתי...)
התרופה בנויה, כך, התרופה הינה בקטיראלית, אשר מורכבת מחלבון, אשר מעכבת את מחזור ''המשהו'' (הנה הסבר: לאחר מחקר מעמיק קצת...הבנתי שזה גורם לכך שיהיה פחות כואב כשהציפורן תגדל, כלומר זה לא הורג את הבקטריות אלא זה מונע את שכפולם של החיידקים (בקטיריות), וכך גורם לכך שהחיידקים ימותו/יקחדו...
אני לא ממש בטוח בתרגום הזה, אבל אמא שלך נתנה לך את זה, אז לדעתי זה לא יגרום לבעיות (אני לא רופא...ואני לא מהווה החלפה של התייעצות עם רופא, סה''כ ניסיתי לעזור מקווה שעזרתי.)
תבריא מהר!!!
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
זה תרופה לחיידק ספציפי.. סטפקוקוס אם זה אומר לך משהו לי זה לא אומר הרבה...
כשאתם מתרגמים תתרגמו נכון או שלא תתרגמו
למידע על תרופות תלכו לאינפומד... זה בעברית, וככה פחות תתטעו...
תרופות מרשם כשמם הם, תרופות שהרופא נותן אדם שלמד 7 שנים רפואה וכל חייו בלימודים והשתלמויות, לא לקחת לבד...
במיוחד אנטיביוטיקה
בנתיים אני ממליץ לך לשים כלורפינקול, או סינטומצין 3% שניהם ללא מרשם שניהם זה אותו החומר פשוט זה השמות המסחריים שלהם...
לך לרופא שיביא לך משחה אנטיביוטית אחרת שאולי תעזור...
יש לי טיפות טבעיות - מצמחים - אני מתחייב לכך ש - 100% המוצר יעבוד!!! הוא עבד עליי ועל מכריי....זה נשמע הזוי - אבל זה אמיתי לחלוטין - ללא כאבים,ללא לחתוך את הבשר , ממש ממש פשוט - מטפטפים על הציפורן הבעייתית ועוטפים בגזה למס' שעות - אני אומר לכם אתם תברכו אותי אחרי זה - לעוד פרטים - צרו קשר - 054-3286573 - צפריר
או - tevalife_te@walla.co.il - המוצר הוא 100%$ טבעי - אין מה להפסיד - אני נותן 100% אחריות
תילך לרופה תבקש מימנה מישחה או משהוא ואז תלך לבית מרקחת תיקנה אותה ו תשים אותה ו תבריא מהר
מה יש כבר לירשום בחתימה?
חוף מ אוהבים מחבבים את מי את ה מנהל של פורום ****.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=520391