קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-04-2012, 14:14
  2. [עזרה ממש דחוף] מובי מייקר...
    על ידי .NL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 14:32
  3. [עזרה]ממש דחוף
    על ידי אנונימוססס בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-11-2007, 19:25
  4. עזרה|ממש דחוץ בקשר לתוספות של הסימס
    על ידי eli5 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 16:43
  5. עזרה ממש דחוף!
    על ידי r-gadol בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 13:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[עזרה]ממש דחוף בקשר לילדה אני מתחרפן

ברירת מחדל [עזרה]ממש דחוף בקשר לילדה אני מתחרפן

אני צריך עזרה נאשות,ככה אי בקשר של ידידות עם ילדה מדהימה אין דברים כאלה קרוב לחודשיים.היא הבינה שאני דלוק עליה כל החברים המפגרים שלי אמרו לה,כבר כולם רוצים שניהיה ביחד.אז אתמול ביום שישי אני הייתי עם חברים היא היתקשרה אלי ודיברה איתי וזה ואז אחרי כמה זמן שאלה איפה אני ובאה לשם עם חברה.ואני כמו מטומטם לא עשיתי כלום פשוט ישבתי ושתקתי חברים שלי השאירו אותנו לבד וגם לא עשיתי כלום חבר שליח אמר לי שאני צריך להגיד לה הכל בפנים,או פשוט לנשק אותה.הבעיה שלי שזאת לא סתם ילדה היא חשובה לי ועם לא זה יהרוס לי את הידידות איתה.גם חבר שלי אמר שזה לא אומר כלום שהיא היתקשרה ובאה אלי.בן זונה מדכא אותי.
    אז היום היא היתה אצל קרובי משפחה והם גרים בשכונה שלי אז יצאתי איתה ולא עשיתי כלוםעוד פעם.חבר שלי אמר לי שהוא בירר עינינים והיא רוצה אותי כידיד אבל מצד שני הוא אמר לי שהיא התנשקה עם איזה אחד וזה לא היה נכון.מה אתם אומרים שכדי לי לעשות ואל תגידו לי סרט וזה אתמול היא הייתה איתי בסרט ולא עשיתי כלום סעמק מישהוא חייב לעזור לי איך אני עושה שהיא תהיה שלי ומה אתם חושבים על משה חבר שלי אמר וגם על זה שהיא באה אתמול?

סליחה על החפירה..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אתה יודע טוב מאוד מה לעשות אז פשוט תעשה את זה ותגאל את כולנו מהייסורים.

לפי דעתי אל תקשיב לאף אחד מהחברים שאחד אומר ככה ואחד אומר ככה.. אתה לא יודע באיזה סיטואציה הכל נאמר ומה שנאמר אם זה נכון כי זה כמו טלפון שבור..

אני האמת במצב די דומה.. יש לי ידידה שאני מכיר אותה כבר 3 שנים.. אף פעם לא רציתי אותה או משהו ותמיד היה לה חבר אז בכלל לא חשבתי על זה.. אפילו הייתה תקופה שהיא רצתה אותי ולא היה כלום בסוף כי לא רציתי.
    בשבועיים האחרונים די בא לי עליה מאוד, אנחנו מתקרבים אחושרמוטה אני רואה אותה כמעט כל יום ואין לי מושג בכלל אם היא רוצה אותי או לא אבל הבעיה שאני לא רוצה לספר לה כי אם היא רואה בי ידיד זה יהרוס תקשר ובכלל יהיה מוזר בכל פעם שאנחנו יוצאים עם החברים.. (אנחנו חבורה של כמה חברים טובים).

אני מצטרף אליך לשאלה ורוצה לדעת אם יש דרך לגרום לה לעשות את הצעד הראשון בלי לספר לה שבא לי עליה?

מי שלא מנסה לא זוכה.
    אם לא תנסה אתם תשארו ידידים ואם אתה נהנה לתת לבנות נשיקה בלחי ולשמוע על הצרות שלהן אז שיהיה לך בכיף.

ישי התותח

תן הכל לטובה . האוואטר של RoyalFlush
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    -49

פעם הבאה תשתה קצת תהיה פתוח ויבוא לך העומץ לנשק אותה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

חברים שלך כבר אמרו לך שתנשק אותה ואתה לא עשיתה כלום,מה אתה רוצה שאנחנו ננשק אותה בשבילך ? (לי אין בעיה רק תשלם לה על המונית,אני יתן לך את הכתובת )

ככל שהזמן עובר אתה מעבה את הקרח בינכם..
    אתה חייב לתפוס אומץ ולעשות את זה , לחבק אותה חיבוק ממש חם ועוטף כזה ולדפוק לה נשיקה.
    לגבי החבר שלך , אם הוא חירטט אותך לגבי נשיקה שלא הייתה אז אין לך ממש מה להאמין לגבי העניין השני..
    חוץ מזה , בתור בת אני אומרת לך שלנו הרבה יותר קשה להודות ועוד במיוחד כשמדובר בחבר שלך..הרי זה ברור שהאינפורמציה תגיע אלייך..אתה צריך ליזום את הצעד הזה לדעתי..
    לגבי זה שהיא באה אלייך יום שישי , זה מראה שטוב לה איתך והיא רוצה בקירבתך , תסיק כבר מסקנות..

מקווה שעזרתי

שמעו די עזרתם לי חביתה^^גרמת לי להרגיש ממש טוב תודה לכולם : )

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,787 | הודעות: 8,150,369 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect