פריוקט קטן שלי=]
מכיוון שיש ברשותי מס' סרטים מזרחיים ואני מאוד אהבתי את הז'אנר התורכי, רציתי לשתף אותכם ולתת גם לכם אפשרות לראות את הסרטים.
מידע כללי:
הסרטים מדברים בעיקר על הצרות של האדם הפשוט, על הסבל ועל החיים ברחוב. בסרטים בד"כ השחקנים הראשיים הם זמרים שגם מפיקים את הסרט (בין היוצרים העיקריים: תמיר גל, אבי ביטר, משה כהן).
ברשותי יש הרבה סרטים של אבי ביטר כולל הסרט החדיש שלו שיצא ממש לא מזמן והרבה מדברים עליו בארץ, 2 הסרטים שהוציא תמיר גל על סיפור חייו, והסרט "זוהר" שהוא יותר דוקומנטרי, והוא מתאר את סיפור חייו של הזמר זוהר ארגוב מתחילת הקריירה שלו ועד סופה המר.
הסרטים שכרגע יש לי לינקים אליהם:
אבי ביטר - אהבות ושקרים (הסרט החדש!!!)
סיקור קצר:
אבי עובר מהמושב לעיר הגדולה, ת"א, ע"מ לפתח קריירה בתור זמר. אבי שבא מבית מזרחי מכיר בת"א בחורה אשכנזיה שלומדת אומנות, ומתפתח ביניהם רומן.
שחקנים בולטים:
אבי ביטר, אורית פוקס, שאול אליאס, אברהם בר אורין.
תמיר גל - שלום לך סיגל
מבוסס על סיפור אמיתי
אחותו של תמיר גל הזמר המצליח מדרדרת לססמים ותמיר מנסה להוציא אותה מזה. בסוף הסרט סיגל נעלמת ואף אחד לא יודע מה עלה בגורלה
תמיר גל - תני סימן חיים
סרט המשך לסרט הראשון. תמיר מנסה בכל דרך אפשרית לחקור מה עלה בגורל אחותו, ולאט לאט חושף את התמונה המלאה ומגלה הכל.
אבי ביטר - חבר ואח
מבוסס על סיפור אמיתי, לאבי היה חבר מילדות שהיה לו כמו אח, עד שפעם אבי הביא הביתה חברה והחבר לקח לו אותה.
מתומצת ביותר חח
זוהר
סיקור:
עלילת הסרט סובבת סביב סיפור חייו של זהר ארגוב, מי ששאף להיות זמר מצליח אך התמכרותו לסמים העיבה על הצלחתו עד לסיום חיוו בתא מעצר.
בסרט מתוארת ילדותו של זהר, והפיכתו לזמר מצליח. הצלחתו הרבה הפכה אותו ל"מלך המוזיקה המזרחית" בישראל. במקביל הוא התחתן ואף נולד לו ילד. אך התמכרותו לסמים העיבה על הצלחתו הרבה. הוא אף התראיין אצל מני פאר וטען כי נגמל מסמים, הגם שניכר עליו כי עדיין השתמש בהם. הסמים הובילו בין היתר לפירוק משפחתו ולחובות כספיים.
(לקוח מWNET)
מי שרוצה לינקים, יכול לבקש ואני ישלח לו בפרטי.
בלי הודעות "תודה"
אפשר גם לפתח דיון על הסרטים
נעלתי את הנושא הזה כי אין מספיק ביקוש וכדי לא ליצור ספאם
אם מישהו רוצה את אחד הסרטים או כמה מהם שישלח לי פרטית ואני ישלח לו