אם אני עושה 2 אימונים ביום אחד בצהריים ואחד בערב וכול אימון ימשך שעה וחצי
זה עלול להפריע בגדילת השריר?
זאת אומרת שאני עושה הפסקה של 3 שעות בין הצהריים לערב..
אם אני עושה 2 אימונים ביום אחד בצהריים ואחד בערב וכול אימון ימשך שעה וחצי
זה עלול להפריע בגדילת השריר?
זאת אומרת שאני עושה הפסקה של 3 שעות בין הצהריים לערב..
|
|
מיותר לחלוטין,אתה לא נותן זמן לשריר שלך להתאושש ולהבנות,לכן כל מה שאתה עושה זה גורם לפצעי מאמץ
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אז מה אתה אומר לא כדאי?
או שכדאי כבר לעשות אימון של 3 שעות במקום של שעה וחצי?
תעשה אימון אחד של שעה וחצי,מה הבעיה אני לא מבין?
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
וואו זיון שכל
אתה חושב שהספורטאים באולימפיאדה מתאמנים פעם ביום?
זה ממש לא פוצע להם את השרירים...
שחיינים מתאמנים בין 13 ל15 פעמים בשבוע, והשרירים שלהם ממש לא "פצועים"...
תפסיק להנפיץ דברים שקריים
אני מתאמן 12 פעמים בשבוע והשרירים שלי ממש ממש לא "פצועים", תפסיק לזיין את השכל מאיפה הבאת את השקר הזה
מה אתם נורמלים?
מה אתה חושבים שאתה איזה בודי בילדר שאתם צריכים לעשות כול אימון 6 שעות?
אתה בלחץ מיתאמן חובבן אייון של שעה וחצי מספיק לך מעל ומעבר 3 פעמים בשבוע.
ותפיסקו אתם לדבר שטויות מה הקשר בין אימוי שחיה לאימני מישקולות..
אנשים כול כך מפגרים..![]()
נערך לאחרונה על ידי shonrd1; 02-04-2009 בשעה 18:21.
חבל שאין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר,אתה יודע מה זה פצעי מאמץ?
שחיינים מתאמנים 13 15 פעמים בשבוע?אתה חולה בראש או משהו?
אתה מתאמן 12 פעמים בשבוע?בבקשה אל תזיין בשכל סבבה?או שאתה כותב את ההודעה הזאת מהבית חולים?
כאשר אתה הולך לאימון אתה "הורס" את השרירים,ובעזרת חלבון בונה מחדש את סיבי השריר כדי שיהיו חזקים יותר לקראת האימון הבא,אם אתה הורס אותם ,אחרי האימון בונה אותם,ואז שוב הורס אותם באימון הבא באותו היום,השריר לא מספיק להיבנות ולא מספיק להתאושש,ואז יש DOMS ובכללי עושה את האימון חסר משמעות לגמרי.
אני מניאק אם אתה באמת עושה 12 אימוני משקולות בשבוע.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
דומס זה הכאב שהוא מדבר עליו
ולא אמרו שהאימון חסר משמעות , זה פשוט פוגע בשריר ויותר סיכוי לדומס
תישמעו, שחיינים כן עושים בין 13 ל15 אימונים בשבוע, אבל אלה שעושים את זה יש להם תוכנית אימונים מאוד מוגדרת ומפורטת, תאום תזונה, ומאמן אישי.
שלא לדבר ששאין להם 13 אימוני מישקולות.
יש להם אימוני גמישות, כוח, סיבולת, קורדינציה, כח מיתפרץ, אימונים להורדת עומס ועוד.
ובישביל להגיעה לכזאת רמה של אימונים, תריך להיתאמן כבר כמה שנים טובות, ולאט לאט להרגיל את הגוף לכזאת תוכנית אימונים, וכאלה מאמצים.
זה ברור שאם מישהו שלא מיתאמן, ינסה לעשות את האימונים של מייקל פלפס, אחרי שבועיים במיקרה הטוב יהיה לו שבר מאמץ.
הקיצר, אני לא ממליץ להיתאמן פעמיים ביום, אלא אם כן אתה כבר מיתאמן הרבה זמן, מאומן, ועם הפרש של יותר מ-3 שעות.
הייתי ממליץ על אימון בוקר וערב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
זה לא נכון בעליל, מה שאתה מדבר עליו זה האינטנסיביות שלפני תחרויות חשובות מאוד כמו אולימפיאדה ותחרויות מטרה אחרות שזה אומר פעם בשנה גג פעמיים וזה חודש וחצי לפני התחרות...
אמבטיות קרח הוא לא עושה, להיפך, ג'קוזי ומקלחות רותחות, זה מה שהכי טוב לשחיינים והכי עוזר לשריר להתאושש. בפציעות מטפלים באמבטיות קרח אבל כל עוד אין פציעה, לא עושים את זה.
והוא מתאושש בין היתר עם כדורי BCAA ועוד המון חומרים אחרים...
בסה"כ אמרת בצורה כללית מאוד איך משתפרים, אבל אתה לא מבין מהחיים שלך, "אימוני משקולות" זה כללי, ולא בטוח שפותח הנושא בכלל דיבר על אימוני משקולות, יכול להיות שאימון אחד שלו זה משקולות והשני זה בכלל חיטוב (נגיד ריצה)...
וכן, באדיבילדרים מתאמנים גם 12 פעמים בשבוע משקולות...
וכן, שחיינים מתאמנים בין 13 ל15 פעמים בשבוע... בערך 3 אימוני כושר ו10-12 אימוני מים... אם אתה לא מאמין תשאל שחיין כלשהו שאתה מכיר והוא יגיד לך כמה זה נכון.
ואל תגיד שהשריר לא מספיק להיבנות ולא מספיק להתאושש, אולי השריר שלך.
וחוץ מזה, זה בכלל לא משנה, הוא שאל אם זה בסדר לעשות שני אימונים ביום והתשובה חד משמעית - כן.
גם אימונים רצופים (עם הפסקה של רבע שעה-חצי שעה) זה בסדר, פשוט צריך לאכול משהו ביניהם. אנשים עושים את זה כל יום. וממשיכים להשתפר.