קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מדריך] כמה דרכים להוספת כתוביות לסרטים
    על ידי zivoshri בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 16:29
  2. מדריך להוספת כתוביות לסרט-לתמיד!
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 23:11
  3. מדריך להדבקת כתוביות לסרט (אני עשיתי)
    על ידי Anad בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 10:03
  4. [מדריך]להוסיף כתוביות לסרט
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 19:02
  5. [קונה] מדריך להוספת כתוביות לסרט dvdr תציעו נקודות
    על ידי orcho בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-05-2006, 17:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[מדריך] 3 דרכים שונות להוספת כתוביות לסרט

  1. #1
    משתמש כבוד
    Harder,Better,Faster,Stronger
    האוואטר של The Hangover
    שם פרטי
    תובל
    תאריך הצטרפות
    10/2008
    גיל
    32
    הודעות
    9,111
    לייקים
    3
    נקודות
    2,366
    משפט מחץ
    It's not too late, it's never too late!
    מין: זכר

    ברירת מחדל [מדריך] 3 דרכים שונות להוספת כתוביות לסרט

    דרך ראשונה - התקנת פילטר


    הפילטר הנחוץ הוא Direct vobsub. יש להוריד אותו מהאתר הבא. כמיטב המסורת במדור זה, הפילטר מחולק ללא תשלום. בגמר ההורדה, התקינו את הפילטר. אודות הפילטר Direct vobsub, הוא פילטר המאפשר לנגנים כמו Windows Media Player להציג את הסרט יחד עם הכתוביות על מנת שהכתוביות יוצגו כראוי, יש לבצע שתי פעולות חיוניות (ללא ביצוען, לא יוצגו הכיתוביות).


    פעולה ראשונה: יש צורך למקם את קובץ הכתוביות באותה התיקיה בה ממוקם קובץ הסרט (avi,mpg).
    פעולה שניה: יש לשנות את שמו של קובץ הכתוביות לשם זהה לזה של קובץ הוידיאו, למעט הסיומת - במקום סיומת avi או mpg יש לתת לקובץ סיומת אחת מהסיומות הבאות: srt .ssa .sub. לדוגמה, אם שמו של הסרט הוא xxx xxx.avi, שמו של קובץ הכיתוביות יהיה xxx xxx.srt.

    טיפ קטן: על מנת להציג את סיומת הקובץ, פיתחו חלון כלשהו (דאבל-קליק על "המחשב שלי" יספיק) והפעילו את הפקודה Tools > Folder Options בחלון שייפתח ליחצו על התווית View ובטלו את הסימון ליד האפשרות hide extension for known files type ואשרו את החלון.

    לאחר התקנת הפילטר וביצוע הפעולות החיוניות, הפעילו את הנגן הרצוי. שימו לב כי לצידו של השעון בתחתית המסך, יוצג חץ ירוק. דאבל-קליק עליו יציג את תפריט הפילטר בו תוכלו לשנות את גודל, צבע, סוג הפונט ומיקום הכתוביות.


    לביטול תצוגת הכתוביות יש ללחוץ קליק ימני על החץ הירוק ולסמן וי על hide subtitle.



    היתרון בשימוש בפילטר זה הוא בכך שניתן להציג ולבטל את הכיתוביות בהינף עכבר. החסרון הוא הצורך בהתקנת הפילטר בכל מחשב בו תרצו לראות את הסרט עם הכתוביות.


    דרך שניה - הורדת נגן

    כנסו לפורום "תוכנות להורדה" והורידו נגן בשם vlc. לאחר התקנתו של הנגן, גשו לתפריט File ובחרו בפקודה Open File. בחלון שייפתח יש להצביע את הסרט המבוקש ולהפעיל את האפשרות use subtitle file. לאחר מכן יש לבחור את קובץ הכתוביות הרצוי ולסיום, לאשר את החלון.



    לאחר מכן, הציגו את הקטגוריה Advanced Settings. בחלון זה ניתן לבחור את גודל המלל ומיקומו במסך. גם בתוכנה זו ניתן לבטל את תצוגת הכתוביות במהירות רבה. לאחר שהסרט התחיל, ניתן ללחוץ קליק ימני על הסרט עצמו ולבחור בפקודה: רצועות כתוביות > אל תאפשר.





    הדרך השלישית - הטמעת כתוביות


    בשונה משתי הדרכים הקודמות, בדרך זו יוטמעו הכתוביות בקובץ הסרט ויהפכו חלק בלתי נפרד ממנו. ברגע שהכתוביות מוטמעות בסרט, ניתן לראות אותן בכל מחשב ללא צורך בפילטר או בנגן שיטעינו קובץ כתוביות מסויים. ניתן להטמיע כתוביות באמצעות תוכנה בשם AVI ReComp. גם הפעם, מדובר בתוכנה חינמית, אותה ניתן להוריד אותה בכתובת הזו.

    בחלון התוכנה, לחצו על התגית מקור & פלט. לחיצה על כפתור "פתח סרט" תאפשר לפתוח את הסרט בו תרצו להטמיע את הכתוביות. לחיצה על כפתור "שמור סרט" תאפשר לקבוע היכן יישמר הסרט לאחר הטמעת הכתוביות. בנוסף, מתחת לכפתור זה יש לבחור בגודל הקובץ הסופי הרצוי. לא לשכוח את המשוואה: קובץ גדול = איכות גבוהה, קובץ קטן = איכות נמוכה. בצידו הימני-תחתון של חלון התוכנה, בקטגוריה ממשק, ניתן לבחור את שפת הממשק התאימה לכם. אנו נבחר בעברית.


    לחיצה על התגית "אפשרויות נוספות" תציג חלון בו ניתן לבחור את קובץ הכתוביות המתאים באמצעות לחיצה על כפתור "טען כתוביות".
    לסיום, ליחצו על התגית "תור".



    בחלון שיוצג, לחצו על כפתור "הוסף לרשימה". שימו לב כי ניתן להוסיף לרשימה מספר קבצים, אך לא לשכוח לבצע עבורם את כל הפעולות הקודמות. היתרון בשימוש בדרך זו הוא בכך שהכתוביות "הולכות" עם הסרט לכל מקום.

    החסרונות: אין אפשרות לבטל את תצוגת הכתוביות. ברגע שהן מוטמעות בסרט, הן תמיד יהיו שם. בנוסף, תהליך ההטמעה עלול להימשך זמן רב (בהתאם לעוצמת המחשב שלכם ולאורך הסרט). אם אין לכם סבלנות, זאת לא הדרך עבורכם.

    קרדיט לאתר Ynet ולמאגר מדריכים אחר.
    בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי The Hangover; 11-04-2009 בשעה 16:24.



  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מכור האוואטר של or12345676
    שם פרטי
    אור
    תאריך הצטרפות
    12/2008
    הודעות
    1,471
    לייקים
    1
    נקודות
    352
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    פשש תודה רבה, תדה גם על זה שאתה משקיע בפורום, אני משתמש הרבה במה שאתה נותן

  4. #3
    משתמש מתקדם האוואטר של SeCcreT
    תאריך הצטרפות
    04/2009
    הודעות
    618
    לייקים
    0
    נקודות
    474
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה.


    WE ARE MACCABI HAIFA HOOLIGANS
    GA 02




  5. #4
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    10/2005
    הודעות
    521
    לייקים
    0
    נקודות
    -4,600

    ברירת מחדל

    תודה אחי

  6. #5

    ברירת מחדל

    תודה אחי

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect