בן 17 ממש ממש בקרוב.
קיצר בבצפר ראיתי היום איזה ילדה בשיעור היינו רק אני היא והמורה..
(אני בבצפר של קבוצות קטנות חח לא משנה זה לא הנקודה)
ודיברתי איתה ממש בקטנה כזה והיא מסתכלת כזה כל הזמן ונראה לי שהיא קצת התביישה וזה.. וגם כמה ימים לפני שראיתי אותה כיתה מול כיתה (הדלתות היו פתוחות) היא דפקה בי מבטים אחושרמוטההה..
קיצר חשבתי שהיא בקטע.. ביררתי תשם שלה בשנייה מצאתי במקושרים שלחתי לה הודעה ובקשת חברות.. חברות היא אישרה ותהודעה היא סיננה
כוסאומווווווווווווווווווווווו איזה פדיחהההה מה שאני יראה אותה עכשיו בבצפר מה אני יעשה אני יתפדח רצח היא יודעת שרציתי להתחיל איתה כוסאומווווו ונדלקתי עליה רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואני לא מבין נשבע לכם שבחיים לא טעיתי בדברים האלה.. תמיד שהתחלתי עם בנות הייתי בטוח ממש שהם בעניין.. ותמיד אבל תמיד צדקתי! לא יודע כזה לפי המבטים לפי הדיבור וזה לא יודע אני קולט את זה.. עדיין קשה לי להאמין שטעיתי.. יכול להיות אולי שזה בגלל שהיא גילתה שהיא יותר גדולה ממני? היא בת 18 ואצלי במקושרים רשום עדיין שאני בן 16 יעני ממש עוד כמה שבועות אני בן 17 אבל את זה אי אפשר לראות במקושרים..
קיצר אני מבואס נדלקתי עליה ממשששששששש וחשבתי שגם היא בקטע יואו איזה באסה בחיים אני לא יקשיב יותר לתחושות בטן שלי סעמקקקקקקקקקק הלוואי אני ישן ולא יקום בישביל שאני לא יצטרך לראות אותה שוב בבצפר ולהתפדח![]()

ציטוט ההודעה

,ככה לא ישעמם לך,תשחק איתה קצת.