ראשית לפני שאני מתחיל, הסיפור שאני הולך לספר זה ממש לא אני, אני מתחיל עם בנות והכל פשוט לא יודע מה קרה לי הפעם.
אני כבר הרבה זמן מרגיש שאני צריך קשר רציני אחרי כל התקופה האחרונה.
שישי שמתחיל רגיל כמו בכל שישי, נפגשים כמה חברים, הפעם חתכנו כמה למועדון חדש באיזור, יושבים בחוץ לפני הסלקציה רואים אנשים סבבה בנות יפות, שותים, בסופו של דבר נכנסים גם, אחלה מסיבה, גם קרובה לבית, גם מוזיקה טובה, גם מחיר סבבה... רואה מישהי עם חברה שלה, בדיוק הטעם שלי, מזרחיה (בלי לפגוע באף אחד מהעדות), לא רזה מקל, ציצי שאין דברים כאלה תחת הכלל... אני אומר לחברים, אמרתי כמו מפגר אחר כך אני ירקוד איתה... פה הייתה הטעות, ממשיכים תמסיבה אני קולט שהיא מסתכלת עלי אני מסתכל עליה ככה כל הערב, חברים באים אלי "איך היא מסתכלת עליך ואתה לא עושה כלום ?" ועוד הערות בסגנון, לא יודע מה קרה לי, היא מסתכלת עליי ואני קופא, למרות שאני בכלל לא אחד שמתרגש מבנות, ככה ממשיך כל הערב, סוף המסיבה אנחנו יוצאים ראשונים וכל השאר עוד נשארו, היא יוצאת אחרינו ממש וכאילו יוצא שרק אני וחברים שלי והיא וקצת אחריה יצאו חברות שלה, אמרתי נדבר איתה למטה, בסוף היא חתכה לכיוון אחר ואנחנו כבר עלינו על מונית, בחיים שלי לא הצטערתי ככה..
מה יש לכם להגיד על זה ? לא טמבל ?

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי