קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 02-02-2012, 01:13
  2. [פריקה] למה אני כזה אפס.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-07-2009, 01:50
  3. [שאלה] למה אני בצבע מוזר כזה?
    על ידי Slash בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 00:08
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

למה אני כזה דפוקק - ארוך....

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל למה אני כזה דפוקק - ארוך....

אפעם לא התאהבתי ולא נראה לי גם שאני יתאהב לפני הצבא
    אני עוד מעט 17 עוד כמה חודשים.. אני כיתה יא'

בקיצורר לא יודע מה יש לראש המפגר שלי
    לא האמנתי שאני יכול לחשוב על בת הרבה זמן ויש ילדה אחת שלא יוצאת לי מהראש
    היינו ידידים ממש טובים וזה הגיע למצב שאנחנו רק צריכים להיפגש וזה כבר זורם ליותר מידידים כי נראה לי שהיא גם רצתה
    אבל אני בנאדם שלא יכול להחזיק קשר פשוט אין לי כוח להשקיע !! וזה לא שאני עצלן אני בכלל לא עצלן פשוט בקטעים של בנות אין לי ז זה לא ממש בראש לא דחוף לי לזיין וכאלה
    הכרתי אותה בחנוכה השנה בערך.. מאז אני לא מפסיק לחשוב עליה זה אבל זה בא בתקופות לפעמים חושב עליה בקטנה לפעמים אני מרגיש אני ממש אוהב אותה!!
    בקיצור עד לפני חודש היינו משמ בקשר טוב וזה ואני יודע שהיא ידעה שאני רוצה אותה גם אמרתי לה שאני מרגיש כלפיה משו היא לא אמרה לי שהיא מרגישה משו כלפיי אבל היא תמידה שהיא חושבת עליי ומתגעגעת המון
    בקיצור והיא ילדה שלא דופקת היא מבריזה לכולם גם לחברות הכי טובות היא כל הזמן מבריזה ודופקת ומבטלת ברגע האחרון וקטעים כאלה ממש מעצבנים אותי
    היא עשתה לי את זה פעם אחת סבבה לא נורא הבלגתי יומיים אחרי זה נפגשתי איתה והיה סבבה
    ולא יודע למה אבל לא יוצא לנו להיפגש לבד ב3 חודשים שאנחנו מכירים ממש רצינו להיפגש כל הזמן אבל נפגשנו רק פעם אחת לבד לא זוכר למה!
    בקיצור בפורים היא כל הזמן דיברה שהיא תבוא אליי הרבה בחופש וזה ובסוף קבענו איזה יום בחופש ואני כבר ביטלתי תוכניו תארמתי לא נצא באותו יום אני יהיה איתה
    ובסוף באותו היא אמרה שהיא לא באה אליי כי חברה של מעיר אחרת באה אליה והיא באה מרחוק ונשארת פה היא לא תיכננה להישאר , היא לא שיקרה באמת חברה שלה באה אבל זה עיצבן אותי אחושרמוטה!!!!!!! יש לה מזל שהיה לי מה לעשות באותו יום כי אם בגללה הייתי נשאר בבית אני משתגע עליה
    בקיצור אחרי הקטע הזה לא דיברנו שבוע לאהתקשרתי אליה והיא לא התקשרה אליי בשבוע הראשון זה לא הזיז לי כי כעסתי עליה עדיין אמרתי זהו אין לי מה לעשות איתה היא לא רצינית וזה סתם בזבוז זמן עליה לנסות להתקדם איתה
    חשבתי שאני מכיר את עצמי אמרתי זה בטח כמו עם כולןם זה יעבוד לי עוד שבוע ואני ישכח אותה בכלל
    עבר שבוע והתחלתי להתגעגע אבל עדיין אני לא מתקשר אליה לא דיברנו כבר 3 שבועות ואני לא מפסיק לחשוב עליה אף בת עדיין לא עשתה לי דבר כזה לא אני בן 17 כמעט פגשתי הרבה בנות ועל אף בת לא חשבתי יותר משבועיים והיא משגעת לי ת'ראש אני ממש רוצה אותתההה
    אבל הבעיה שזה בא לי בתקופות יש זמנים שאין לי זין אפילו לראות אותה ואפילו אני מתחמק מלראות אותה בבצפר נגיד ויש מצבים שאני ממש רוצה לראות אותה
    ואני לא מבין מה אני מוצא בה!!! היא נראה לי הבינה שעכשיו אני כבר לא רוצה אותהה אני חשוב עליה הרבה אבל אני אלא רוצה להיות איתה

דיברת פעם אם ידידה ושפכתי לה הכול היא אמרה לי שאני מפחד מקשר , וזה נראה לי נכון!! כי אפעם לא הייתי בקשר אם מישהי שבאמת עשתה לי מה שזאת שעכשיו עושה לי
    ואני לא מבין את עצמיי
    תעזרו לי מה לעשותתת
    היא לא שונאת אותי או משו אני יכול לחזור להתחיל לדבר איתה שוב אבל לא יודע אם היא רוצה שנהיה שוב קרובים כמו פעםם ואני לא בטוח שגמני רוצהה
    ניסיתי לשכוח אותה כבר כמה שבועות הגעתי למצבים שיגלתי להיות בקטע מיני בטוח עם 2 בנות וויתרתי בגללה!
    ומה שמוזר זה שאני בקושי מבואס אני ילד כזה שלא משנה מה אני לא יכול להתבאס ואם אני מתבאס ממנה לפעמים אני מתחיל לשנוא כי מי שמוריד לי ת'מצב רוח אני שונא אותווווו
    בקיצור דברו איתיי.....

2. קישורים ממומנים

nir3004
    אורח

חחח כמה אתה רושם לפחות תעשה תקציר

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי nir3004
    חחח כמה אתה רושם לפחות תעשה תקציר
    שב בשקט יא חמור עצלן

לנושא:

תראה, אני מרגיש דיי כמוך, אף פעם לא היכרתי בת שממש היתאהבתי בה, או שנידלקתי עליה, וזה היה יותר משבוע...
    אחי, אם היא לא יוצאת מהראש שלך, זה סימן כלשהו לא? אולי אתה באמת התאהבת בה, ואולי אתה פשוט מאוד אהבת אותה כידידה ורוצה לחזור לאותו קשר כמו קודם...

בשני המיקרים זה צריך להיות פנייה שלך, אתה הרי יודע שהיא מבריזנית וזה לא באופי שלה ליצור איתך קשר ראשונה, אז קח אתה את היזומה ודבר איתה...מה יש לך להפסיד?

תחזור לדבר איתה אחי, ואז תעשה סדר בראש ותחליט מה אתה באמת מרגיש כלפיה

nsh
    אורח

גם אני מרגיש דומה אני רוצה חברה אבל יש לי זמן..

hai60
    אורח

באמת זה נראה כאילו אתה לא בנוי לקשר
    מצד אחד אתה רוצה אותה מצד שני אין לך כוח אליה :|

משתמש משקיע האוואטר של OrP
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

אחי מצטער להגיד לך - אבל אתה מאוהב !
    מזל טוב !

ובמקומך הייתי כבר הולך אליה - זה שטויות קשר ...
    מה כבר ביג דיל !? זה לא שאתה צריך ליסחוב אותה במדרגות כל יום הביתה !
    תהיה רגוע ...

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----
    * ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,767 | הודעות: 8,173,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect