אז ככה, ירדתי היום למגרש אני ועוד 2 חברים שלי לשחק כדורגל, אחרי ששיחקנו קצת שיעמם לי אז עליתי הביתה והם נשארו לשחק כדורסל.
חצי שעה אחרי שהלכתי מהכדורגל הסתובב סביבם במגרש איזה ערס אחד עם סיגריה בן 17 בערך, (אנחנו בני 15)
בקיצור הוא הסתכל על הפלאפון של חבר אחד שלי איזה 5 דקות ככה והחבר השני שם לב לזה והוא הרגיש שהערס רוצה לגנוב אותו, הוא אמר לחבר השני והחבר השני שם את הפלאפון רחוק משמה כדי שהוא יוכל לראות אותו כשהם משחקים.
אחרי זה הערס בא אליהם הלך וחזר שוב ואומר להם שיתנו לו את הכדור לכמה קליעות והם נתנו לו, הוא זרק קצת ושאל את אחד החברים שלי אם יש לו שיחה בשבילו והוא אמר שאין לו אז הוא רצה שהוא יתקשר מגוביינה הוא אמר לו שאי אפשר לעשות את זה והוא ביקש שהוא ינסה.
הם יוצאים מהמגרש פתאום הערס קורא לחבר הראשון שיבוא רגע אליו, הוא בא אליו אז הערס אומר לו "אתה רוצה שאני יקנוס אותך?", החבר לא הבין מה הוא רוצה ממנו.
אז הוא ענה לו: "לא נותן לך, אז הוא אמר: "אין לא נותן! עכשיו אתה נותן לי!" אז החבר המשיך להתנגד ופתאום הוא שואל אותו את שאלת השאלות:
"איפה אתה רוצה שאני ידקור אותך? פה פה או פה?"
החבר ענה לו "וואו לאן הגעת?!" והחבר השני אומר לו דיי עזוב אותו וזה
הערס אמר ת'ביא ת'פלאפון והתחיל למשוך את הפלאפון, החבר התנגד.
הערס התיאש ועזב ואז הלך לרגע וחזר שוב הפעם לחבר השני. הוא ביקש ממנו ת'כדור והוא לא נתן לו ושוב הוא איים עליו
הוא בא תפס ת'ראש של החבר השני עם אבן ואמר לו "אתה רוצה אותה בראש יא אחושרמוטה??"
הוא התחיל לתת לו כאפות בראש והחבר שלי משחק אותה כאילו זה כואב לו כדי שירחם עליו והחבר הראשון אומר לו כל הזמן שיעזוב אותו
בסוף הערס אמר להם "צוחקים איתכם י'בני זונות!" והלך, כנראה כדי שהם לא יתלוננו במשטרה.
איזה מזל שהלכתי קצת לפני שהוא בא :\
אז אני שואל אותכם. מה הייתם עושים במקומם?

האליפות חזרה הביתה אל הכרמל! אז בוא נגיד תודה לאל! שהאליפות ירוקה!
ציטוט ההודעה

Ani Magniv