זה יצא יום שלישי אני וחברים יצאנו לחגוג לחבר שלנו מסיבת יום הולדת 17. החלטנו שאנחנו יוצאים לווקס vox קיצר הגענו הכל טוב ויפה שותים וניכנסים שמחים כמו תמיד ..באמצע המסיבה קפץ על חבר שלי ילד שיכור והתחיל להרביץ(ביניניו ?? לא הייתם עוזרים לחבר שלכם?)ברור שכן קיצר קפצנו כולם היה מכות רצח קמובן שפתחנו אותם ..קיצר הכל נגמר אנחנו יוצאים מחוץ למועדון אחרי שהסלקטורים העיפו אותנו מרחבת הריקודים ..אחד הילדים שרב איתנו קרא לחברים שלו ..הוא היה מהתקווה אני חושב קיצר קרא לחבריםשלו ..ומה הקטע המגעיל שהוא היה קשור קנרא לאחד הסלקטורים קיצר הוא אמר לסלקטור שיוציא רק שתים מהילדים שהיו איתנו ושאת שאר הילדים לא יוציא ..יענו שהוא וחברים שלו יהרגו תחברים שלי ואנחנו לא נוכל לעשות כלום קיצר זה בידיוק מה שקרה...אנחנו שומעים צעקות חבר שלי צועק (עוז נידקר עוז נידקר)באותו הרגע חשבתי שאני מת ..רצנו למקום בו הייתה תדקירה חבר שלי שוכב על הספסל מדמם למוות ולנו אין מה לעשות למה הדוקרים היו עם אופנוע קיצר פוצצו תשתים האלה איזה חמישה הם באו עם אופנוע ומכונית..קיצר הזמנו אמבולנס ..בדרך לבית החולים פשוט התפרץ הבכי ..כמה זה קשה ..הגענו לשם הרופאים לא רצנו לתת לנו מידע על מצבו של עוז .לאחר כמה דקות הגיע המשטרה ולכחה אותנו אל התחנה בתחנה היינו מ 3 בבוקר עד 8 בבוקר ולא ידענו כלום על מצבו .. לפני שהשוטרים החזירו אותנו השוטר בא וסיפר לנו שעוז מת במוות קליני ..ואחרי כמה שניות הוא ניזכר לספר גם שהרופאים הצליחו להציל אותו..הכמה שניות האלה היו השניות הכי כואבות שעברו עלי בחיים ..נכנסנו לסרטים פשוט נפלנו על הברכים ובכינו..ואז היצור אמר שהוא בסדר והוא יצא ממצב מסוכן ...כולנו שמחים וזה נסענו אליו אל בית החולים בידיעה שאבא שלו שם וזה לא נעים אתם מתארים לעצמכם...קיצר הגענו לבית רק ב 3 בצהריים ..
קיצר זה הדבר הכי נוראים שקרה לי בחיים עוד כואב לי ביפנים ...
ונגיד ואתם נקלעים למצב של מכות בחיים אבל בחיים על תרימו חפץ או סכין או משהו כזה למה מי שדוקר הוא נחשב להכי פחדן בעולם ..איכס תראו מה עשו לחבר שלי ילדים בני זונות
שמרו על עצמכם חברים למה לאנשים האלה אין מצפון ולב

ציטוט ההודעה