אז ככה, זה התחיל מזה שסתם אני גולש פתאום נורטון מתריע לי על 2 וירוסים שנמחקו ע"י SONAR משהו כזה, ואז אני ממשיך לגלוש ואני מנסה להפעיל את מנהל המשימיות אני רואה ש"מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך", אני יודע שזה בעיה ידועה התחלתי לחפש מדריך להחזיר את זה באינטרנט, הורדתי כמה תוכנות וניסתי כמה דברים, לא הצלחתי, המשכתי לחפש באינטרנט, פתאום נסגר הדפדפן, והמחשב נכבה, בלי שעשיתי כלום [בטוח לא לחצתי בטעות על משהו], אז קיצר אני מפעיל אותו מחדש, והוא נפתח אני עושה סיסמא וזה, ובשלב שאני אמור לראות את המחשב, אני רואה הכל שחור, ורק תקיית "מסמכים" [יש לי ויסטה הומבייסיק SP1] נפתחת, יאנו אין כלום לא התחל לא את שולחן העבודה רק שחור ורק תקיית מסמכים נפתחת מעצמה עם המחשב, דרך ה"מסמכים" הרצתי סריקה עם "נורטון", "טרוג'אן רמובר", "מלוארביטיס אנטי מלוואר" וטיונאפ, מצא מלא שגיאות ובעיות קיצר תיקנתי את כולם, והפעלתי מחדש את המחשב, אבל שוב, המסך שחור ורק תקיית מסמכים נפתחת, [שאני ממזער זה מעביר אותם לפינת המסך] אז זהו, התחברתי לאינטרנט איכשהו ופתחתחי דפדפן וכתבתי את השאלה... למישהו יש פתרון? [בלי לפרמט או לשחזר את המחשב למועד מוקדם]. אה וד"א מנהל המשימות חזר, אז הסתכלתי בתהליכים, ובקושי חלק מהתהליכים נפתחו.
תודה רבה רבה.