מסופר על רופא אחד שרגיל לסגור את מרפאתו בדיוק בשבע. יום אחד הגיע אליו מטופל שנדקר בבטנו במהלך קטטה וביקש שיטפל בו. אמר הרופא אתה לא רואה שעכשיו עשר דקות אחרי שבע למה לא הגעת לפני כן? התרגז הרופא ולקח את הסכין מהבטן של אותו האיש ודקר אותו בעין ואמר: לך אל רופא עיניים הוא פתוח עד שמונה.
אחות אומרת לרופא: "דוקטור, יש לך בחדר מטופל בלתי נראה!" הרופא אומר לה: "תגידי לו שאני לא יכול לראות אותו..."
אלכוהוליסט מספר: "הידיים רועדות לי כל הזמן!" שואל אותו הרופא: "אתה מרבה לשתות?" עונה לו האלכוהוליסט: "לא, הרוב נשפך לי..."
איש אחד נכנס לרופא, ומספר: "לפני חצי שנה אמרת לי שנותרו לי ששה חודשים לחיות, אבל אני מרגיש מצויין!" הרופא פותח את המגירה, מוציא אקדח, יורה באיש ואומר: "אני אף פעם לא טועה..."
איש אחד הולך לרופא ומספר לו: "דוקטור, יש לי פיצול אישיות?" הרופא אומר: "אחות, תכניסי בבקשה עוד כסא..."
איזה בן אדם אחד נכנס עם צפרדע על הראש לרופא, הרופא מסתכל עליו וכעבור שתי דקות שהאדון לא אומר כלום, הרופא שואל אותו, כן, במה אני יכול לעזור לך ? עונה לו הצפרדע מלמעלה : תוריד לי כבר את הגידול הזה מהתחת !
פולניה אחת הולכת לרופא ומתלוננת: "דוקטור, בורח לי סידן מהגוף!" הרופא משיב: "טוב, אני יכול להבין אותו..."

ציטוט ההודעה

למה לבאס