חברה כדאי להתגייס לשיריון?
איך התנאים שם? איך הולך המסלול? קשה או קל? ואיך זה ביחס לחי"ר מבחינת קושי? יש לי בעיות ברכיים אז זה עדיף מאשר חי"ר? איך האנשים ואם מעניין שם.. קיצר כל מה שאתם יודעים שתפו אותי חחח
חברה כדאי להתגייס לשיריון?
איך התנאים שם? איך הולך המסלול? קשה או קל? ואיך זה ביחס לחי"ר מבחינת קושי? יש לי בעיות ברכיים אז זה עדיף מאשר חי"ר? איך האנשים ואם מעניין שם.. קיצר כל מה שאתם יודעים שתפו אותי חחח
|
|
זה לא משנה אם המסלול קל או קשה, מכינים אותך להכל בטירונות, הכל בהדרגה.
אתה לא צריך לבוא שור, תבוא איך שאתה, לאט לאט תכנס לכושר דרך ההכשרה שלהם והכל יהיה בסדר.
איך התנאים בשיריון? תשמע, כל החילות בקרבי אין תנאים בשמיים, ככה שזה לא משנה מה התנאים...
הכל די חרא, אבל מתרגלים, ואם אתה משרת כי אתה רוצה לתרום למדינה, אז זה לא משנה איפה תשרת...
חיל השיריון מאז עופרת יצוקה עלה בהדרגה הביקוש לשרת שם.
בקשר לבעיות ברכיים, אני לא יודע אילו בעיות יש לך ועד כמה זה רציני... תצטרך לבדוק את זה בעצמך.
אם אין לך סעיף פוסל או משהו ואתה יכול לרוץ והכל, אני לא מאמין שתהיה בעיה,
אבל זה משהו יותר רציני אז אל תסתכן בנזק תמידי.
בהצלחה.
זה הוריד לי ל82 ופסל לי יום סיירות וטיס
אם אתה לא מת אחרי 13 ק"מ של ריצה בעשר דקות אז זה קל
אני יכול לעשות את זה אבל ממששש יכאב לי
קיצר אני אומר שלא יודע אם מתאים לי חי"ר אם המשקלים כי זה 100% שיהיו לי בעיות ברכיים בגלל נושא המשקל
נערך לאחרונה על ידי starwars; 02-01-2010 בשעה 03:33.
מה לעשות.
דייי ענו לך 10 פעם כבר ואתה כל הזמן בא עם אותה השאלה
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
אחי שמע לי אני שריונר....הטירונות שם קלה לא כזאת מסובכת....והאימון מתקדם גם מעניין ביותר אם אתה בקטע של טנקים וכאלה...ויש שם הרבה כמוך עם בעיות ברכיים והם מסתדרים, אולי יהיה לך קשה עם המסעות וכאלה אבל שטויות, המסע כומתה הוא בין 25 ל-30 ק''מ זה משתנה כל מחזור וזה בקצב 6 קמ''ש...וכל מי שחושב שלא מזיינים תמוח בצבא אז תתגייסו קודם ואז דברו למה שם בעיקר בטירונות הכי הרבה מזיינים תמוח מנפיצים מלא שטויות.
קיצר שריון זה סבבה זה לא כמו הסטיגמות שיש עליו.