http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275784,00.html
סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275784,00.html
סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
|
ראיתי בחדשות
זהו נרסאללה הזה איך שלא קוראים לו
אמר שאם נתקיף את ביירות וכבר התקפנו
הוא יוריד את חיפה משו כזה
חבל על החיילים ה' ישמור עליהם.
גשם של עופרת יצוקה.
נסראללה המזדיין, הוא מתחפש בחורה, שיתפוצץ חמאס !
חמאס חרא, מה יש להם להסתיר את הפנים שלהם ? חמאס סתם מעפן, הלוואי שהגנב (חמאס) יגנוב דברים אצלי בביתי, הכלב ינבח בגלל שהוא נכנס דרך חלון,
אז אני קם במיטה ואציץ לחמאס שגונב אוכל של כלבים, כלב היה מתעצבן.
הוא נושך את החמאס ברגליים, החמאס צועקקקקקקקק יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נסראללללללללללהההההההההההה עזורררררררר ליייייייי הצילוווווווווווווווווווווווווווו, אני רץ בשביל לתפוס אותוו וחונק אותו בצוואר והפנים שלו לרצפה, אדרוך עליו בפנים לרצפה, הוא סובל בגלל כלב נשך אותו .
אז אחפור אדמה לקראת קבר לחמאס, תופס אותו למתחת קבר של חמאס, ומחזיר את אדמה לתוך הקבר .
זהווווווווו, ערבי מתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!! זה החלום שאעשה לחמאס שיגנוב דברים בביתי !
יאאאאאאא שרמוטהההההההה, נסראלללללללה אתה מתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואיייי איזה בני זונות אני לא מאמין :o
איך שמחתי שקראתי באינטרנט שהציבו שמו סטיל אומג שרמוטות
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
טוב נמאס, 4 נעדרים זה כבר יותר מדי. אני מציע כבישה מיידית עם כל הכוחות את לבנון זה לא יכול להימשך.
צריך באמת לכבוש את לבנון כבר.
לא לתת לאו"ם לעזור אותנו אלא אם הם מחזירים את החטופים.
אם לא חייבים לכבוש את לבנון!
נמאס כבר מהם,והקטיושות שהגיעו לחיפה הם עוד לא הרחוקות טווח שלהם[ככה שמעתי] בקלות הם עוד יגיעו ככה למרכז..
צריך לזיין את כולם שם.. צריך לשים זין על מה שהעולם חושב.. העולם יכאס אבל אחרי כמה שבועות הם ישכחו שזה בכלל קרה.. אבל לנו יהיה תיתרון כי לא יהיה יותר חיזבאללה... בנתיים הם מנצחים..
70 הרוגים בלבנון.. רק 5 מהם פעילי חיזבאללה.. 2 חטופים + 4 נעדרים שאולי נחטפו + חטוף אחד בעזה + הרבה הרוגים בעזה אבל הם לא שמים זין לא מפריע להם בכלל
דרך אגב..
"........מדובר באח"י חנית, הספינה החדישה ביותר של חיל הים ממערך זה שהושקה לפני כעשר שנים. הספינה מצויידת בחימוש נגד מטוסים, הכולל טילים ישראליים מסוג "ברק" המיועדים להעניק הגנה מפני מתקפת טילים ולפגוע במטרות אוויריות. על סיפון החנית מערכת משוכללת ביותר של מערכות מכ"מ וחימושים שונים ומתקדמים. "
איך לעזזל עם כל השכלול הזה.. המטוס פגע בספינה..
נערך לאחרונה על ידי BigBear; 15-07-2006 בשעה 06:55.
בולשיט, אי אפשר בשום אופן לכבוש את לבנון, עכשיו טיל אחד לכיוון חיפה, או אחריה, ותיהיה לישראל לגיטימציה..
לזיין את לבנון, והעולם יהיה חייב לשתוק.
אתם לא מבינים את המצב במלואו.
אנחנו נלחמים נגד החיזבלה (שאותה ללא ספק יש למחוק,ולנסראלה לדפוק רימון בתוך הביצים) לא נגד לבנון. האזרחים בלבנון (שחלקם נוצרים לא ערבים) גם מתעבים את החיזבלה,אבל פשוט אין לממשל שלהם צבא חזק מספיק בשביל לעשות משהו.
וכמו תמיד,הטרוריסטים המגעילים האלה לא מתחשבים בחיי האזרחים ומפציצים מתוך בתי אזרחים. צריך לשתק את הקטיושות,זה הדבר הכי חשוב בינתים.
דוד שלי בספינה שנפגעה +|
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער