מדוע שלד לא חוצה את הכביש?
כי אין לו ביצים...
המורה שואלת את הילדים בכתה: איזה הרים אתם מכירים?
יוסי: הרי יהודה.
אבי: הרי שומרון.
דוד: והרי החדשות.
מורה לאנגלית יושבת בכיתה ח' ומלמדת, רועי פתאום צועק המורה ראיתי לך את התחתונים, המורה אומרת לו : צא מיד מהשיעור ותחזור עם פתק מההורים ! אחרי שתי דקות עוד ילד מרים את היד וצועק ראיתי לך גם את התחתונים ! אז המורה אומרת לו, קום תלך תצא מהכיתה ואל תחזור לפה חודש ! פתאום קם הראל והלך למחוץ לכיתה, המורה שאלה אותו : לאן אתה חושב שאתה הולך ? אז הראל ענה לה : לפי מה שאני ראיתי יש לי חופשה שנתית..
שני חברים טובים נפגשים ואחד מהם מספר לשני שהוא סובל בזמן האחרון מכאבי ראש כרוניים, ואם יש לו איזה רופא שהוא יכול להמליץ לו עליו, אז החבר שלו אומר לו שכן שיש רופא שקוראים לו ד"ר גרינברג והוא הרופא הכי טוב שהוא מכיר והוא אפילו הציל פעם את החיים שלו, שואל אותו החבר הראשון אבל איך הוא הציל את החיים שלך ? אז השני מספר לו : פעם לא הרגשתי טוב והלכתי לרופא אחד והוא נתן לי משחה למרוח על המצח וכדורים וקיבלתי גרדת, פריחה סחרחורות וכאבי ראש חזקים, אחרי זה הלכתי לרופא אחר והוא נתן לי כדורים אחרים ואז התחלתי להתעלף ולאבד את ההכרה ונפצעתי מאוד מהנפילות, ואז הלכתי לד"ר גרינברג הגעתי לשם זוחל עם פריחות, התעלפויות כאבי ראש וסחרחורות, כבר חשבתי שאני הולך למות, וכשהגעתי לד"ר גרינברג הוא לא היה בבית וכך ניצלו חיי !
ילד שואל את אמא שלו, למה בסרט החתונה שלך לבשת שמלת כלה לבנה ? אז אמא שלו אמרה לו : כי זה היה היום המאושר בחיים שלי, אז הילד אמר לה : אז למה אבא לבש שחור ?
קרדיט לאתר אחר.

ציטוט ההודעה