האם אפשר לאפס את הביוס מלבד להוציא את בטרית CMOS?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא דרך שאני מכיר..
בכל מקרה למה לך לאפס את הביוס?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול להכנס לביוס ולבחור "Default Settings" זה כמו איפוס.
יש לך גם ג'אמפר על הלוח אם שיש לו מצב מסויים שהוא עושה בדיוק אותה פעולה כמו שתוציא את הבטריה.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-01-2010 בשעה 01:04.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אתה מוצי את הבטיה ואתה צריך לנקת מהחשמל ולחוץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה
או להוצי את הבטריה ואם מברג שתוך לסגור בעגל בין הפין שיש מתחת לבטריה ולדבר הזה שמוציא אותה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
השיטה הרגילה היא לג'מפר כל הפתרונות של להוציא את הבטריה זה פתרונות למי שאין לו מושג יותר מידי וצריך להדריך אותו.
והאופציות להחזיר להגדרות ברירת המחדל והוצאת הבטריה לא תמיד עובדות כמו ג'ימפור כי זה לא תמיד מצליח לבצע ריסט ממשי לביוס מה שג'ימפור כן מצליח לבצע לכן עדיף ג'ימפור תמיד בתור אופציה ראשונה ורק אם לא מצליחים כי לא מוצאים או לא מבינים מה שייך למה אז אפשר לבצע את השיטות האחרות.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 26-01-2010 בשעה 07:22.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
בכל לוח יש ג'מפר אולי לא תמצא את זה בלוחות הממש ישנים מלפני הפנטיום 4 אבל בכל לוח מפנטיום 4 ולמעלה יש ג'מפר ואם אתה לא מוצא אותו זה בגלל שלא חיפשת טוב לא בגלל שהוא לא נמצא.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
יש אבל היא מבוססת דוס עד כמה שאני יודע משימוש.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!