קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] תעודת לוחם
    על ידי vavan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-11-2008, 01:00
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 00:24
  3. [שאלה] להיות נהג מבצעים זה שווה?
    על ידי PHAT בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2006, 22:36
  4. להיות לוחם.
    על ידי Gigi Buffon בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 10:32
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[שאלה]להיות לוחם

ברירת מחדל [שאלה]להיות לוחם

1.אני עדיין מבולבל הייתי רוצה מידע על שירות קרבי כך נראה לי שאני יוכל להחליט הכי טוב אחרי שקיבלתי רקע,הכיוון שלי הוא חטיבת כפיר,הייתי רוצה לדעת פחות או יותר על מספר יציאות למבצעים מספר יציאות הביתה רמת היחידה מבחינת כושי ומבחינה כללית מאיזה פרופיל אפשר להתקבל אליה יש משהו קצת יותר מומלץ?
    2.אני יודע שהצבא זה לא תכנית כבקשתך אבל בכל אופן אני יוכל להגיד להם שאני רוצה תקופת ניסיון כדי לראות איך אני משתלב במידה ולא יהיה לי ממש ממש רע וזה ייסבל בעיניי אני ימשיך אבל אם זה יהיה בלתי ניסבל בעיניי אז אני יפסיק את השירות ויהיה תומך לחימה לא בתוך היחידה סתם לדוגמא בתל השומר {איפה שיזרקו אותי},הייתי רוצה לדעת אם דבר כזה הוא אפשרי?

תודה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

יענטו אתה רוצה לבוא לחודש ניסיון לראות אם זה מוצא חן בעינייך אם כן, אתה נשאר, אם לא - לא.
    אז מצטער לאכזב אותך אבל בצבא כמו שבצבא, זאת לא תוכנית כבקשתך.
    אתה יכול לעשות קצת בעיות (שאני לא אפרט עליהן) ולעבור לתו"ל ואפילו ג'וב.
    כפיר היא חטיבת חי"ר חדשה יחסית אבל היא עושה בדיוק את אותן פעולות כמו של שאר החטיבות, אבל ביהודה ושומרון.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חבצלת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מייעץ לך להסתכל בשבוז כדי לקבל מידע על יחידה מסויימת ולהחליט מה אתה רוצה, ולמה אתה לא רוצה גולני/גבעתי/נח"ל?

ואני יתן לך סתם הערה כללית להמשך הדרך בצבא.
    מה שאני ממש לא ממליץ לך זה להסתמך על החוברת שמקבלים עם המנילה, מהסיבה הפשוטה שהצבא כותב אותה, ואם יש תפקיד משעמם תחת, אז מה הצבא יכתוב? שזה משעמם? לא, ככה זה כל תפקיד ניראה מעניין ומרתק במנילה, הכי מומלץ זה להכנס לפורומים ולראות מה אנשים כותבים.

דבר שני, לצאת מיחידה מסויימת זה קל, אבל השאלה האמיתית היא לאיפה ישימו אותך אחרי שיוציאו אותך, וזה כבר תלוי איזה בלאגן תעשה, כמות הבלאגן שתעשה וכמה אוהבים או שונאים אותך ביחידה, וגם רוב האנשים שעושים בלאגן מקבלים כלא(ודפוק) אבל למה להתעסק במה שאולי יקרה? תתחיל את השירות ותראה אם טוב לך.
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 07-02-2010 בשעה 14:30. סיבה: תפסיק לפרסם פורומים.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי חבצלת שוסטר צפיה בהודעה
    אני מייעץ לך להסתכל בשבוז כדי לקבל מידע על יחידה מסויימת ולהחליט מה אתה רוצה, ולמה אתה לא רוצה גולני/גבעתי/נח"ל?

ואני יתן לך סתם הערה כללית להמשך הדרך בצבא.
    מה שאני ממש לא ממליץ לך זה להסתמך על החוברת שמקבלים עם המנילה, מהסיבה הפשוטה שהצבא כותב אותה, ואם יש תפקיד משעמם תחת, אז מה הצבא יכתוב? שזה משעמם? לא, ככה זה כל תפקיד ניראה מעניין ומרתק במנילה, הכי מומלץ זה להכנס לפורומים ולראות מה אנשים כותבים.

דבר שני, לצאת מיחידה מסויימת זה קל, אבל השאלה האמיתית היא לאיפה ישימו אותך אחרי שיוציאו אותך, וזה כבר תלוי איזה בלאגן תעשה, כמות הבלאגן שתעשה וכמה אוהבים או שונאים אותך ביחידה, וגם רוב האנשים שעושים בלאגן מקבלים כלא(ודפוק) אבל למה להתעסק במה שאולי יקרה? תתחיל את השירות ותראה אם טוב לך.
    איך הגעת למסקנה שלצאת מיחידה זה קל?

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

היו איתי בכיתה 2 אנשים שרצו לצאת אחרי שבועיים בערך וסחבו אותם עד האמצע של האימון המתקדם, כשטוחנים אותם שמירות בגלל שהם בכו שכואב להם וכאלה... אז לצאת זה לא כזו פרוצדורה קלה, ויהיו דברים שלא ימצאו חן בעינייך - את זה אני מבטיח לך. אם אתה מוכן לעבור את המסלול הזה ולהפוך ללוחם זו החלטה שלך. לי יש הרבה חוויות מעניינות מהצבא וזה דברים שלא תעבור בשום מקום אחר. אתגר נפשי ופיזי שמחשל אח"כ לחיים באזרחות.
    אם אתה מחליט שמתאים לך, אני ממליץ לך להתחיל להתאמן ולנסות להגיע ליום סיירות ואם כבר מאוחר מדי אז בכל זאת להתאמן ולנסות להתקבל ליחס"רים למיניהם או ליחידות אחרות בחטיבות (דובדבן, מגלן, עוקץ, אגוז...).
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 08-02-2010 בשעה 01:37.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אגיד לך דבר כזה - אל תבוא בגישה כזאת לצבא.
    אני מבטיח לך שהחלק הכי מרעיל זה הטירונות, אחרי שתעבור את המסלול, אתה בכלל לא תרצה לצאת להיות תומכ"ל.
    מבטיח לך. אני מבין שזה יכול להיות קצת מפחיד, אבל בתכלס זה באמת לא כזה קשה כל הסגירות והמרחק מהבית.
    הקושי הפיזי הוא מה שמגבש אותך, ובאופן דיי מצחיק ככל שיהיה לך יותר קשה, ככה תיהיה יותר גאה ביחידה שלך.

אל תדאג. אתה תיהיה בסדר בתור לוחם, אין לך מה להלחץ. אחרי כמה זמן שימאס לך לירות על מטרות, הדבר היחיד שתרצה זה להכנס לאיזה כפר. הרבה יותר טוב מהשגרה.

תחשוב על זה ככה - עד שתכנס לשגרה המשעממת והטוחנת באמת, אתה כבר תיהיה עמוק בתוך היחידה שלך, ואין סיכוי שתרצה לעזוב. אחרי שיעברו שנתיים (וזה עובר מהר, אתה לא מבין כמה מהר), אתה תמצא את עצמך פז"מניק, ואז 200 אחוז שלא תרצה לעזוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect