אהלן,פתחתי פה כבר אשכול בצבא וגיוס,לא בדיוק עזרו לי שם.
תקשיבו,לפני 8 חודשים הייתי ילד ממש שמן,ירדתי 20 קילו ועליתי 3 קילו שריר,עדיין נשאר לי לרדת קצת אבל לא נורא.
לפני שהתחלתי להתאמן עשיתי בדיקות (אישור רופא),הכל היה בסדר עד הלחץ דם,הלחץ דם היה גבוה 160,שלחו אותי למליון בדיקות:אקו לב (אולטרסאונד על הלב),אנדו ילדים,בדיקות שתן ודם,ובסוף קיבלתי אישור מהאנדו ילדים ומהאקו לב.האנדו ילדים אמרה לאבא שלי שהילד לא בריא הוא סופר בריא,והרופא של האקו לב אמר לי שאם תיהיה לי בעיה עם יחידה קרבית לבוא אליו.הייתי שמח מאוד סה"כ אחרי מאמצים היה לי סיכוי להגיע לחי"ר.
לפני שבועיים או 3 הלכתי לרופא שתמלא לי טופס ירוק והיא ראתה שהייתה בעיה של ל"ד.בדקה ול"ד גבוה 180 ואז ירד ל160.אמרתי לה שזה לא הגיוני בכלל ואני רוצה לקנות מכשיר.
קניתי מכשיר,עם זיכרון של 30 בדיקות אחרונות,ביצעתי בדיקות והממוצע הוא 127-70 עם דופק 68,ואז הבנתי שאני פשוט נלחץ ליד רופאים,אני לא שם לב לזה וזה לא בכוונה.אני נלחץ ברמות של ל"ד 180,160.
לאף אחד במשפחה שלי אין בעיות ל"ד.חוץ מלסבתא שלי אבל אני בסדר (עובדה-המכשיר).
ופה השאלה-מה אני עושה?איך אני יוצא מזה?הם יתנו לי פרופיל נמוך,קבעתי תור מחר לרופאה ואני יביא לה את המכשיר שתראה,אבל בכל זאת אני צריך את העזרה שלכם.בבקשה,אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי,בבקשה!

ציטוט ההודעה