בואו נניח התחלתי עם מישהי, עכשיו הפתיח לא הכי זרם, קיבלתי דחייה. איך להתמודד? לזרוק נג? פשוט לקום וללכת?
בואו נניח התחלתי עם מישהי, עכשיו הפתיח לא הכי זרם, קיבלתי דחייה. איך להתמודד? לזרוק נג? פשוט לקום וללכת?
|
|
זה תלוי איזו סוג של דחיה, וזה גם תלוי כמה אכפת לך מאותה אחת שאתה מתחיל איתה, כאילו אם אתה חושב לעצמך בראש אני ממש רוצה אותה, תשתדל להיות עקבי למרות זאת אלא אם כן היא ממש מאיימת להרוג אותך חח, אתה יכול או לזרוק נג, אתה יכול נגיד להיות מופתע? אני למשל במועדון נופנפתי בצורה ממש מגעילה (יש גם דרך לזה) ובגלל אותה דרך שיחקתי אותה אמרתי לה מהה?! זה בעצם שידר מי את בכלל שתנפנפי אותי? בעצם הערך שלי עלה על שלה רק בגלל ההבעת פנים והמילה הקטנה שהוצאתי מהפה, אחרי זה הלכתי משם כי חברים שלי גררו אותי משם אבל זאת יכולה להיות דרך טובה להתמודד עם דחייה, הקטע הוא שכדאי שתהיה גם מקורי בתגובה שלך וגם עקבי, תשלב את 2 אלה ולדעתי תוכל להתגבר על הדחיה ולהמשיך הלאה, בהצלחה.
בנות הם כמו נגיד אחת שמנה מכוערת עם טלטלים שכזה תתחיל איתה והיא תדחה אותך, אתה תהיה בכזה פרצוף של "מה?!?! חחחחחחח את יעני דוחה אותי?? עשיתי לך עכשיו טובה שהתחלתי אותך ואת דוחה אותי???? חחחחחחח" שהיא דוחה אותך תחשיב אותה כאל אחת כזאת והיא אולי תתייחס אל זה ביותר יפה אבל זה לא הכי משנה היא דחתה אותה שיהיה לך ערב מצויין לשמור על יחסים טובים ותלך משם
דבר ראשון,אל תקח קשה,אל תגיב לדחיה יותר מידי (למשל,אם חייכת לפני,תמשיך לחייך) אל תראה לה שמה שהיא עושה משפיע עליך.
אתה יכול לנסות להישאר בסט ולהחיות אותו (שוב דוגמא,היא אומרת לך שהיא עם חברה שלה...אתה יכול לומר "גם אני" להתיישב איתן ולהתחיל לדבר על דברים מעניינים).
בכללי,אם אתה מקבל דחיה על השניות הראשונות,אתה יכול לנסות לשבור לה את הבי'צ שילד (יש על זה הרבה מידע בפורום רק תחפש).
אם זה בשלב יותר מאוחר,אל תעזוב את הסט,תישאר,תשנה נושא ותמשיך כאילו לא קרה כלום.
תלוי.
זה תלוי אם זאת קבוצה של 3, 2, 1...
לדוגמא עם נדחת ע"י סט של 2, יש סיבה טובה, היא לא רוצה להשאיר את חברה שלה לבד...
אם זה 1 על 1, אפשר לזרוק נג חזק (נגיד היא הייתה ממש אדישה היא כנראה חושבת שהיא HB10 גם אם היא לא).
אתה בתור פיקאפר צריך לדעת לנתח מצבים מסובכים, ללמוד לקרוא אנשים, ובעיקר לא לוותר.
אז אם נדחת, פשוט תנסה לזרום, להתעלם מהדחיה או לצחוק ולתת נג.
תנסה לשבור את הביץ' שילד בהתחלה וכך לא תקבל דחיה, אם זה מאוחר יותר, תעשה מה שאמרתי מקודם (:
אם אתה רואה שלא הולך, תעזוב את זה,
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
נעול לבקשתך.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר