קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה נעלתם את האשכול הקודם?
    על ידי EITANEITANPP0 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-10-2007, 16:31
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-10-2007, 14:17
  3. [שאלה] עקב האשכול הקודם השתפרו דברים בקצב מטורף
    על ידי NG #9 בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-07-2007, 16:19
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 13:18
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

תגובה למניה(כי הוא נעל את האשכול הקודם...)

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    בא לי דג בבית הדיג

ברירת מחדל תגובה למניה(כי הוא נעל את האשכול הקודם...)

אתה יכול לנעול גם את זה זה לא ממש מזיז לי אבל שום דבר מימה שרשמתה נכון בכלל!
    יאללה מזה דיי אתם חושבים שבן הוא איזה מלך או אליל ובלי שהוא היה לא היה תפורום כי תכלס
    הוא אולי הציע את הרעיון אבל בחיים לא היו פותחים אותו (את הפורום) אם הוא היה לבד
    ועוד דבר שאני לא מבין איך לעזזל אתם זוכרים את שים כמנהל טוב!!!!?
    אני פשוט לא האמנתי שראיתי... הוא לא היה נכנס לפה רק בהתחלה נראה לי הוא העלה פי פי וי אחד!
    וניהל בכלל בפורום אחר(לא שיש לי משו נגדו) ועד שהורידו אותו מניהול הוא היה עושה בלגנים כדי שיורידו אותו!!
    ובן היה מנהל טוב אולי הכי טוב שהיה לפורום (היו רק 4...) ולפתוח דיונים זה לא עבודה רק של מנהלים
    למרות שהתפקיד של המנהל הוא להחיות יותר ואם זה אומר לפתוח דיונים ולהעלות קרבות אז זה מה שצריך לעשות
    אבל גם משתמשים רגילים יכולים לעשות את זה ובזמן שהוא כתב את התלונה נגד המנהלים הוא כבר היה יכול
    לפתוח דיון בעצמו ורק שתדע אם אתה מציע לשים את הניהול בחזרה (גם אם הוא יסכים וגם אם לא) זה הדבר הכי
    דפוק שעשו איי פעם בפורום הזה!!!
    ולא חשבתם אולי המנהל לא הספיק להוריד את הפרק...ולא רוצה לקרוא ספויילרים....
    תתחשבו קצת!

FORZAMILAN
    ROSSONERI!!

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Orel Abergel
    שם פרטי
    ביתר
    לייקים
    0
    נקודות
    3,763
    משפט מחץ
    טדיייי עד המוותתתתתתת

בלליקה בשביל זה יש פרטי אבל נגיב וניתן לך להגיב לפני שננעל...
    סעמק חאלס לחשוב שמנהלים צריכים להעלות לכם קרבות/אירועים/פרקים/לעשות ליצים כי זה לא כל מה שמנהל אמור לעשות (אפילו לא קרוב!) אני מעדיף שמנהל יפתח סקרים על WWE יפתח דיונים על המתאבקים ככה וככה יפתח דיונים על האירועים ועל הפרקים ושלא יעלה כלום אפילו!
    כי דיונים הרבה יותר חשוב מלעשות ליצים שלאפחד לא אכפת מהם (אולי 5 מכל מי שמגיב מוריד כל השאר מגיבים לעוד הודעה במונה)
    ושים עשה בלאגן כי הוא לא רצה לנהל פה ולא הורידו אותו אני מאמין שאתה היית עושה אותו דבר...
    ועדיין בתחילת ניהולו של שים שהיו שים ובן מנהלים הפורום היה חי יותר מאי פעם עכשיו לפחות חזר לו כל הנושאים וכאלה לא כמו לפני שתפסתי אותו בידיים ודאגתי לו נעלתי את כל הנושאים המוקפצים כל מי שהקפיץ קיבל אזהרה ועובדה ההקפצות הפסיקו!1

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ממבר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "פועלי כל העולם - התאחדו!"

הוא כל כך צודק שזה מפחיד!
    ואני רציני!!!!

תודה לעצמי על הכוסונית למעלה:Boxing:

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

טוב טוב אני מגיב פה לכולם..קודם כל MANIA תודה על התמיכה..
    דבר שני בלליקה אי שיפ דוק כולם..אתה יכולים להגיד כל מה שאתם רוצים..אני יודע דבר אחד..
    שאני ניהלתי את הפורום הזה לבד + שניהלתי אותו עם בימבה..אני יודע שהיה כיף להיכנס לפורום, שהיה כיף להגיב בדיונים והיה כיף לענות על סקרים..ואתם יודעים את זה.

בלליקה-אני לא אליל של אף אחד אבל אני מייסד ומקים הפורום..

בכל מקרה..אתם לא ידעתם אבל הציעו לי לחזור אבל לא חזרתי, אני רוצה לראות מה הולך עם הפורום הזה שמנהלים אותו באד בוי ודוק.
    אתם יכולים להגיד לי מה שאתם רוצים לקלל אותי כמה שאתם רוצים אבל אתם לא יכולים להתכחש לעובדה שהיה לכם כיף שאני ניהלתי ת'פורום..

BeN

משתמש באטרף האוואטר של Orel Abergel
    שם פרטי
    ביתר
    לייקים
    0
    נקודות
    3,763
    משפט מחץ
    טדיייי עד המוותתתתתתת

בן צודק מילה למילה...
    תחזור לפורום בבקשה תחזור לנהל!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

חח כן רק אני..אני לא חוזר כי אני לא רוצה לחזור ולא רוצים שאני יחזור וגם אם היו רוצים אני לא חוזר

ציטוט נכתב במקור על ידי BeN.
    חח כן רק אני..אני לא חוזר כי אני לא רוצה לחזור ולא רוצים שאני יחזור וגם אם היו רוצים אני לא חוזר
    אני רוצה
    ובן אתה באמת היית המנהל הכי טוב(בתקופה כשהיית לבד) ושים באמת מנהל מעפן
    אולי הוא העלה את הסרט של טייקר והעלה תכניות אבל דיונים בכלל לא.
    בן לנשיאות.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

חח תודה רבה אחי אבל אני לא חוזר (:

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    בנים נותנים אהבה בישביל סקס... בנות נותנות סקס בישביל אהבה.

אני מצטער להגיד לך אבל בתור אחד שהיה בפורום מהיום שהוא נולד אתה לא הייתה היחידי שהציע לפתוח את הפורום ובלי עזרה של כמה אנשים פה WWE הייתה קהילה שהייתה נשארת עמוק בתוך פורום סרטים עם 2 אנשים אז דיי לחשוב את עצמך פותח הפורום אתה מרים את האף יותר מידי. אני מסכים הייתה מנהל נחמד שהעלה קרבות והכל. אבל כולם יודעים שבימים הראשונים של הפורום כולם באים לפה לבדוק את כולם והיו הרבה שלא מבינים בהיאבקות ופתחו מיליון דיונים עם שאלות. היום כנראה כבר יודעים את מה שצריך ולא שואלים כלכך הרבה שאלות ודיונים. למנהל יש חיים אישיים כמוני וכמוך ולדעתי אין לך זכות לרדת עליו על זה שהוא חדש ולא פותח דיונים+ השבוע הראשון של הלימודים והוא לא כל היום בבית. אז הוא לא פתח דיונים של סמאקדאון, SO? בפורומים גדולים בארץ כמו תפוז WWE ישראל וכו' המנהלים בני 20+ ואין להם זין לפתוח דיון אז מישהו אחר פותח ולוקח את היוזמה. אם ראיתה שאין דיון על סמאקדאון למה אתה לא פתחתה? כדי לרדת על המנהל נכון?

אז בן אתה יותר מידי מרים את האף ומה שיש לך להגיד על הפורום תגיד למקימי האתר .

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    איזן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אקונה מטטה

esheep אני איתך לגמרי!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

אי שיפ..רק שתידע שיום אחד פשוט דיברתי עם רועי הקוסם האפל הוא קישר אותי לילו סליידר משם התחננתי אליו שייפתח ת'פורום לנסיון..
    ואני לא מרים ת'אף..באמת שלא אני מציג עובדות..ואתה לא יכול אפילו להזכיר את תפוז פה כי תפוז זה רמה אחרת זה 800 עמודים של היאבקות טהורה ללא הורדות..פה זה לא היה יכול לקרות כי כל מה שעניין את האנשים זה לראות פחות דיונים ואני נסחפתי בזה מה לעשות..

ציטוט נכתב במקור על ידי Esheep
    אני מצטער להגיד לך אבל בתור אחד שהיה בפורום מהיום שהוא נולד אתה לא הייתה היחידי שהציע לפתוח את הפורום ובלי עזרה של כמה אנשים פה WWE הייתה קהילה שהייתה נשארת עמוק בתוך פורום סרטים עם 2 אנשים אז דיי לחשוב את עצמך פותח הפורום אתה מרים את האף יותר מידי. אני מסכים הייתה מנהל נחמד שהעלה קרבות והכל. אבל כולם יודעים שבימים הראשונים של הפורום כולם באים לפה לבדוק את כולם והיו הרבה שלא מבינים בהיאבקות ופתחו מיליון דיונים עם שאלות. היום כנראה כבר יודעים את מה שצריך ולא שואלים כלכך הרבה שאלות ודיונים. למנהל יש חיים אישיים כמוני וכמוך ולדעתי אין לך זכות לרדת עליו על זה שהוא חדש ולא פותח דיונים+ השבוע הראשון של הלימודים והוא לא כל היום בבית. אז הוא לא פתח דיונים של סמאקדאון, SO? בפורומים גדולים בארץ כמו תפוז WWE ישראל וכו' המנהלים בני 20+ ואין להם זין לפתוח דיון אז מישהו אחר פותח ולוקח את היוזמה. אם ראיתה שאין דיון על סמאקדאון למה אתה לא פתחתה? כדי לרדת על המנהל נכון?

אז בן אתה יותר מידי מרים את האף ומה שיש לך להגיד על הפורום תגיד למקימי האתר .
    WWE ישראל זה לא מנהלים בגיל 20+
    הם בגיליי 15

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי Aizen
    esheep אני איתך לגמרי!
    לקקן...=\

בכל מקרה תקשיבו עכשיו...פורום WWE לא נפתח בגלל בן שהוא ביקש...כי הוא בכלל לא ביקש ראשון....בהצלחה הראשונים ראשונים היו אני וויזר..[אישיפ]...אני העברתי אני כימעט בטוח שזה הייתי אני שהעברתי את ההודעה לגבוהה ואז פתחו ואמרו שלא בטוח שיהיה מנהל והכל...ואז המלצתי על בן..והוא ניהיה מנהל...שלא תחשבו שאני לוקח קרדיט או משהו...רק כדי שהענניינים יהיו מסודרים.
    עכשיו....את שים אני זוכר בתור אחד שלא ממש השקיע...חוץ מפרקים שבועיים שהוא היה מביא...זה לזכותך שים...
    אבל מנהל לא אמור לדאוג לפרקים ולPVV בכלל! מזה השטויות האלה???
    כלהעלות שפרקים יהיה תפקידם של המנהלים אז אנחנו נעביר את הפורום למרכז הלינקים...[מה שבחיים לא יקרה אז אל תחשבו]
    מנהל בפורום WWE אמור לשמור על סדר....[מבחינת משמעת] לדאוג להפעיל קצת.....מאמרים..מידע שותף...ואם בא לו איזה אתגר על נעוץ...
    השאר תלוי בכם! אתם רוצים...תעלו קרבות..אתם רוצים...תעלו PPV..אתם רוצים תעלו פרקים....הכל תלוי בכם!
    כל העניין הוא לשתף ולדעת יותר כי אחרי הכל זו סידרה....כל שבוע פותחים כאן נושאים חדשים...

לכן מאיר..הטענה שלך בכלל לא רלוונטית....

יום טוב.

Dock
    אורח

טוב אני נועל את זה וגומר את זה בזה שאני אומר:!!
    אם אתם רוצים פורום תשקיעו בפורום אל תחשבו שהמנהלים צריכים לעשות הכול והם מביאים הורדות תשקיעו ותקבלו ככה זה עובד ......!

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect