נכתב במקור על ידי
TheNuts
יש לי הרבה דעות על מה שאתה אומר, אבל זה רק בגלל שאני כבר עברתי את כל הפאזות, ניסיתי מליון שיטות, רוטינות, טבעי, מה שאתה
לא רוצה. והאמת היא? שאני בעצמי כבר אומר לאנשים - "לא צריך להכנס לזה". אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני אומר את זה, אני
אומר מה כן צריך לשפר ואני יודע איך לשפר את זה, אתה סתם מנחש.
עצם העובדה שאתה מזלזל בבחורים מהאוטובוס רק מראה על כמה אתה לא מבין. רוטינות או לא רוטינות, שיטה א' או שיטה ב', גיים עובד. ועזוב אותי מידידות, ועזוב אותי מעולמות חדשים, ועזוב אותי מחברים. רוצה סיפור? הנה סיפור - כשאני התחלתי, במשך חצי שנה שהייתי בבית מתוכה רק סופ"ש בשבועיים (הייתי לוחם באותה התקופה), שכבתי עם מספר דו ספרתי של בחורות. באופן קבוע. והן ידעו אחת על השניה. במשך עוד שנתיים וחצי אחר"כ ועד היום יש לי חברה שהתחלתי איתה בסופר מרקט. הייתה תקופה שהייתי נכנס בחינם לליינים, רק מרשימה של בנות שפתחתי. אבל (והנה החלק החשוב, שים לב לזה) זה אני, וכשאני התחלתי היו לי כישורים חברתיים מעולים. אני בן אדם מאוד תקשורתי, לא פחדתי אף פעם להתחיל לדבר עם אנשים זרים, וכבר הייתה לי הצלחה עם בנות.
אותו דבר עם הנקודת מבט שלך. אתה אומר תהיו עצמכם? יש אנשים ש"עצמכם" בשבילם זה דמות עם שם מצחיק במשחק מחשב. ואז מה קורה אם אתה אומר להם "להיות עצמם", וכל סט שהם מנסים לפתוח מנפנף אותם? הם מתחילים לערער ב"עצמם". כי אם כל מה שצריך זה להיות עצמי, ועצמי לא מצליח - מה זה אומר עלי? ואז הם מפסיקים לצאת, ואין להם יותר מוטיבציה, והם לא פותחים סטים, וכל מה
שהם מצליחים לחשוב עליו זה "פאק, איך אני עדיין בתול - איזה כישלון אני".
כל הגורויים הגדולים, כל מי שמלמד גיים טבעי, גם גאנוויץ, גם גמבלר, גם ניל סטראוס, ובכלליות כל מי שנמצא בTOP 10 - כולם התחילו מהגיים המוכר, והרוטינות, ונגים, ו"מי משקר יותר, גברים או נשים.". כולם. למה? כי כשאתה מתחיל בתור מישהו אחר, אתה מקבל תוצאות, וזה מעודד אותך להמשיך. את הנוחות בסיטואציה אתה מפתח עם הזמן והנסיון.