קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:00
  2. אחי bellfet משהו כזה
    על ידי drorz778 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:51
  3. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 17:09
  4. קבלו משהו קורע בקונטר חחחחחחחחחח
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:44
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

הגיים הטבעי או משהו ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל הגיים הטבעי או משהו ...

אפתח בסיפור , שלדעתי משקף חלק בעייתי בפורום הזה ובכללי בפיקאפ : אני יושב לי באוטובוס . מלפניי ומצדדי יושבים שני בחורים ,
    ספק חברים ספק סתם אנשים שלומדים פיקאפ ויושבים אחד ליד השני . בכל מקרה , הבחורים התפצלו ויצאו לסוג של סארג' באוטובוס ... עולות לאוטובוס כמה קבוצות של בנות וגיבורנו יוצאים לפעולה . הם
    מתיישבים להם כל אחת בקרבת קבוצת בנות אחרת ופותחים עם פתיח דעה ממש לא חרוש , וזהה דרך אגב (למזלם הם לא שמעו אחד את השני אבל אני כן...)
    "מי משקר יותר , גברים או נשים ?"
    הבחורות הנחמדות עונות להן בנימוס (מפתיע אני חייב לציין ) ומפה אני עד ל-2 גברים מסכנים שקודחים במוחם כדי למצוא עוד רוטינות ונגים כדי להמם את הבחורות ...
    זה היה מראה מזוויע ועצוב , היה לי פשוט כואב עליהם .

את הבעיה כולם מבינים אני מקווה והיא מובילה אותי לנקודה ...
    והנה מגיעה לנקודה ...
    תהיו כבר ספונטנים , תזרמו!
    כל הפיק-אפ זה חרטא , מה שאתם לומדים בשעה בפורום הזה אתם תלמדו בחמש דקות של יציאה עם חברים כשהבחורה נפנפה אתכם .
    אתם תלמדו שפת גוף רק בחוץ ולא מול המראה .
    אתם תעשו שטויות ותזכרו חלק מהדברים שלמדתם פה בפורום , אבל כדרך אגב ולא בתור תורה מסיני .
    ולאט לאט הניסיון יעשה את שלו , אתם תגיעו לfc המיוחל שלכם שבשבילו התחלתם בכלל לקרוא את כל הנושא הזה .

לדעתי יש לכולם פה את הכישרון להיות אנשי שיחה טובים , תשכחו את כל מה שלמדתם ,פעם אחת תשבו עם בחורה ופשוט תחפרו איתה :
    על כל החברים הקודמים שלה , על הבעיות שלה בחיים , על הבעיות שלכם בחיים , על החיים , על כל מה שפאקניג עולה לכם לראש ,רק תהיו נקיים ונטולי פוזה והכל כבר יזרום .
    ככה אתם יוצרים קשרים וזוכים בידידות שאחר כך מכירות לכם את הידידות האחרות שלהן ואת החברים שלהן ואני מדבר רק מניסיון .
    בקיצור , אתם הכי יפים שאתם טבעיים

אני בעצמי לפני חודשיים כולה , ישבתי בדיוק כמו הרבה מהאנשים פה ושיננתי פיקאפ , הכל אני למדתי , ואת הכל שכחתי ברגע שיצאתי
    והתחלתי לדבר עם אנשים דוגרי , כמו שאני ובלי מסכות ... זכיתי בחברים חדשים , זכיתי להכיר עולמות חדשים , וזה עשה לי רק טוב ואני חושב שהגעתי להישגים מעולים בחודשיים .

אני יכול לחפור על זה עוד שעות אבל אני מקווה שהבנתם את הנקודה ... עזבו לצאת לסארגים , עזבו קרוב רחוק , עזבו נגים ועזבו את כל השטויות שלומדים בפיקאפ . הכל תלמדו
    רק בשטח ובלי לחשוב יותר מידי ,יש לכם כישרון טבעי לדבר עם אנשים - אתם לא צריכים יותר .
    קחו את הפיקאפ בתור עצות לשיפור ולא יותר מזה זה כל מה שאני אומר .

אם קראתם את כל זה אני מעריך אתכם
    סליחה אם הכתיבה שלי מבולגנת או משהו , זה בגלל השעה (וגם חוסר הכישרון שלי בכתיבה באופן כללי) .
    אשמח לתגובות
    נערך לאחרונה על ידי player1; 10-09-2010 בשעה 07:32.

2. קישורים ממומנים

מסכים עם הכל חוץ מהקטע של לחפור איתה על החברים הקודמים שלה ממש לא מעניין אותי מי היה לה או מי לא היה ולמה זה נגמר... זה הדבר הראשון שמכניס אנשים לFZ , אם אתה מתכנן מההתחלה להיכנס לשם אז זה כבר משהו אחר..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

יש לי הרבה דעות על מה שאתה אומר, אבל זה רק בגלל שאני כבר עברתי את כל הפאזות, ניסיתי מליון שיטות, רוטינות, טבעי, מה שאתה
    לא רוצה. והאמת היא? שאני בעצמי כבר אומר לאנשים - "לא צריך להכנס לזה". אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני אומר את זה, אני
    אומר מה כן צריך לשפר ואני יודע איך לשפר את זה, אתה סתם מנחש.

עצם העובדה שאתה מזלזל בבחורים מהאוטובוס רק מראה על כמה אתה לא מבין. רוטינות או לא רוטינות, שיטה א' או שיטה ב', גיים עובד. ועזוב אותי מידידות, ועזוב אותי מעולמות חדשים, ועזוב אותי מחברים. רוצה סיפור? הנה סיפור - כשאני התחלתי, במשך חצי שנה שהייתי בבית מתוכה רק סופ"ש בשבועיים (הייתי לוחם באותה התקופה), שכבתי עם מספר דו ספרתי של בחורות. באופן קבוע. והן ידעו אחת על השניה. במשך עוד שנתיים וחצי אחר"כ ועד היום יש לי חברה שהתחלתי איתה בסופר מרקט. הייתה תקופה שהייתי נכנס בחינם לליינים, רק מרשימה של בנות שפתחתי. אבל (והנה החלק החשוב, שים לב לזה) זה אני, וכשאני התחלתי היו לי כישורים חברתיים מעולים. אני בן אדם מאוד תקשורתי, לא פחדתי אף פעם להתחיל לדבר עם אנשים זרים, וכבר הייתה לי הצלחה עם בנות.

אותו דבר עם הנקודת מבט שלך. אתה אומר תהיו עצמכם? יש אנשים ש"עצמכם" בשבילם זה דמות עם שם מצחיק במשחק מחשב. ואז מה קורה אם אתה אומר להם "להיות עצמם", וכל סט שהם מנסים לפתוח מנפנף אותם? הם מתחילים לערער ב"עצמם". כי אם כל מה שצריך זה להיות עצמי, ועצמי לא מצליח - מה זה אומר עלי? ואז הם מפסיקים לצאת, ואין להם יותר מוטיבציה, והם לא פותחים סטים, וכל מה
    שהם מצליחים לחשוב עליו זה "פאק, איך אני עדיין בתול - איזה כישלון אני".

כל הגורויים הגדולים, כל מי שמלמד גיים טבעי, גם גאנוויץ, גם גמבלר, גם ניל סטראוס, ובכלליות כל מי שנמצא בTOP 10 - כולם התחילו מהגיים המוכר, והרוטינות, ונגים, ו"מי משקר יותר, גברים או נשים.". כולם. למה? כי כשאתה מתחיל בתור מישהו אחר, אתה מקבל תוצאות, וזה מעודד אותך להמשיך. את הנוחות בסיטואציה אתה מפתח עם הזמן והנסיון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

כל מילה בסלע אגוזי.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אני שוקל לכתוב בחתימה "גם אני משתמש רוטינות גאה!"
    מה אתם אומרים?

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אבל 2 הבחורים מהאוטובוס לא היו פותחים את אותן סטים בלי הגיבוי של הרוטינה החרושה הזאת, נכון הם לא הצליחו, זה היה מוזר אבל עדיף הכלשון והלמידה מאשר לא לנסות בכלל.
    וזה כנראה מה שדחף אותם, הטיפת קריאה באינטרנט, הלמידה של הרוטינה וכ'ו... זה מה שדוחף את רוב האנשים שהתחילו ללמוד פיקאפ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    יש לי הרבה דעות על מה שאתה אומר, אבל זה רק בגלל שאני כבר עברתי את כל הפאזות, ניסיתי מליון שיטות, רוטינות, טבעי, מה שאתה
    לא רוצה. והאמת היא? שאני בעצמי כבר אומר לאנשים - "לא צריך להכנס לזה". אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני אומר את זה, אני

עצם העובדה שאתה מזלזל בבחורים מהאוטובוס רק מראה על כמה אתה לא מבין. רוטינות או לא רוטינות, שיטה א' או שיטה ב', גיים עובד. ועזוב אותי מידידות, ועזוב אותי מעולמות חדשים, ועזוב אותי מחברים. רוצה סיפור? הנה סיפור - כשאני התחלתי, במשך חצי שנה שהייתי בבית מתוכה רק סופ"ש בשבועיים (הייתי לוחם באותה התקופה), שכבתי עם מספר דו ספרתי של בחורות. באופן קבוע. והן ידעו אחת על השניה. במשך עוד שנתיים וחצי אחר"כ ועד היום יש לי חברה שהתחלתי איתה בסופר מרקט. הייתה תקופה שהייתי נכנס בחינם לליינים, רק מרשימה של בנות שפתחתי. אבל (והנה החלק החשוב, שים לב לזה) זה אני, וכשאני התחלתי היו לי כישורים חברתיים מעולים. אני בן אדם מאוד תקשורתי, לא פחדתי אף פעם להתחיל לדבר עם אנשים זרים, וכבר הייתה לי הצלחה עם בנות.

אותו דבר עם הנקודת מבט שלך. אתה אומר תהיו עצמכם? יש אנשים ש"עצמכם" בשבילם זה דמות עם שם מצחיק במשחק מחשב. ואז מה קורה אם אתה אומר להם "להיות עצמם", וכל סט שהם מנסים לפתוח מנפנף אותם? הם מתחילים לערער ב"עצמם". כי אם כל מה שצריך זה להיות עצמי, ועצמי לא מצליח - מה זה אומר עלי? ואז הם מפסיקים לצאת, ואין להם יותר מוטיבציה, והם לא פותחים סטים, וכל מה

כל הגורויים הגדולים, כל מי שמלמד גיים טבעי, גם גאנוויץ, גם גמבלר, גם ניל סטראוס, ובכלליות כל מי שנמצא בTOP 10 - כולם התחילו מהגיים המוכר, והרוטינות, ונגים, ו"מי משקר יותר, גברים או נשים.". כולם. למה? כי כשאתה מתחיל בתור מישהו אחר, אתה מקבל תוצאות, וזה מעודד אותך להמשיך. את הנוחות בסיטואציה אתה מפתח עם הזמן והנסיון.
    אני חייב להעיר לך משהו על הגישה שלך , אתה מאוד מתנשא . גישה של "אני עברתי כבר הרבה ורכשתי יותר ידע ממך" - אתה לא יודע מול מי אתה עומד , וגם אם יש לך יותר ידע ממני זו דרך לא נכונה להגיד את הדברים . לא בא ממקום של לפגוע בך , זה רק ממקום של עצות לשיפור .

לגבי שאר מה שכתבת :
    אני לא מנחש , אני יודע בדיוק איפה נכשלתי או הצלחתי בדיוק כמוך , זה שאני בוחר לעצמי את הגישה והדרך פעולה ולא נותן למיסטרי להכתיב לי מה להגיד ואיך להתנהג לא אומר שאני פחות מוצלח .

הזלזול שהבעתי על האנשים מהאוטובוס היה בגלל שכעסתי על המצב , על זה שהם לא הבינו שהם צריכים להשתחרר וזה הציג מבחינתי את כל מה שאני יוצא נגדו בכל התחום הזה . כל מה שניסיתי להבהיר בסיפור הזה היה שאנשים לוקחים את הפיקאפ בתור מתכון : קצת נגים , קצת סיפורי dhv , עוד קצת מכל הדברים האחרים שאני לא זוכר ולערבב הכל ומה שהם מקבלים זה fc .

סיפור אישי נחמד יש לך ...

מה שמודגש באדום , פה הדעות שלנו מתנגשות . אתה בטוח שיש אנשים שאין להם את ה"כישרון" הטבעי לשוחח עם בנות , אני טוען שיש להם והם עוד לא מצאו אותו .
    מיסטרי ושאר חבריו מציגים דרך פעולה שגויה מבחינתי , הם גורמים לafc הממוצע להבין שהוא לא יכול להיות מוכשר בזכות עצמו , שהוא חייב לצייר לעצמו אישיות אחרת שתואמת לשלהם כדי להפוך לאהוד ומקובל בקרב בנות .

אני לא אמרתי שכל אדם צריך לבוא כמו שהוא , יש אנשים שצריכים לשנות את עצמם כדי להתאים את עצמם לסביבה , זה שמכתיבים להם בדיוק מה לעשות ומסבירים להם שזו הדרך היחידה - זה הבעיה מבחינתי ... יש אנשים מעניינים ויש אנשים שלומדים איך להיות מעניינים - אבל בדרך שלהם ולא תוך שימוש באישיות אחרת .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

איך AFC יכול להיות טוב בזכות "עצמו" בוא תסביר לי?
    AFC לא עושה כלי משיכה, הוא נידי, עם אמונות מגבילות, עם דפוסי התנהגות שגויים, עם דפוסי חשיבה שגויים, עם משחק פנימי עלוב...

בוא ותסביר לי איך הדבר הזה אמור למשוך בחורות בכלל.
    אפילו בראש שלי שאני מאמין שהכל אפשרי זה לא מסתדר. זה אומר שה"עצמו" שלו הוא על הפנים.

אנשים היו "עצמם" כל החיים שלהם ולא הצליחו אפילו עם בחורה אחת. מה אתה חושב שהם לבשו תחפושת של סופרמן כל החיים ופתאום כשאתה אומר להם "להיות עצמם" הם יגידו "הו! הנה המשיח שלי! עכשיו אהיה עצמי ו100% אתחיל לזיין!"

אגב למקרה שאתה תוהה, גמאני נגד רוטינות וסיפורי DHV וכל החרטא הזה. אני יותר בכיוון של "לשפר את "עצמך" למקסימום שאתה יכול" ופיתוח אישיות מושכת. זה משהו שבאמת כל אחד יכול לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-09-2010 בשעה 06:01.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

player, במקום לצפות ב-2 הבחורים "האומללים" (לדבריך) מהצד ולבוא לפה ולהגיד שאתה מרחם עליהם, אתה צריך לשנות את הגישה שלך לחלוטין.

אותם 2 בחורים, לומדים, מתנסים, לפעמים זה עובד, וכנראה שלרוב זה לא עובד, לפחות בהתחלה.
    תכניס לעצמך טוב לראש, אם הם לא ילמדו פה את הבסיס, מה יהיה להם כשהם יצאו החוצה? מה הם יגידו? אתה חושב שלא יהיו להם אמונות מגבילות? למה אנשים כותבים כאן בכלל? אם לכל אחד יש גיים טבעי, למה לא כולם מזיינים? בינתיים אתה מספר שהשגת "ידידות" good for you! האנשים שהגיבו לך כאן לא מתנשאים, הם רואים מה עובר על אנשים, אנשים שאין להם אומץ להרים את הראש כשמישהי שואלת אותם מה השעה! עם מה הם ילכו לשטח? זוג ביצים?

אתה באמת חושב שכל אחד רק צריך לצאת החוצה ולדבר? אנשים לא יודעים מה זה לפתוח, איך ניגשים נכון וקוברים את עצמם עוד בתחילת המשפט, אין להם טיפת בטחון, למה הם מסתכלים במראה? כדי להבין איך הצד השני רואה אותם, רק ככה הם ילמדו.

בקיצור, אני ממליץ לך לא לזלזל באנשים שקראו, למדו, שיננו ויצאו החוצה לנסות, הם כנראה יגיעו רחוק יותר ממך.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

player1 אני ממש לא מבין על מה אתה מדבר.
    בסיפור הראשון אתה מתאר שניים שמתחילים לשחק באוטובוס ושיחקו לפי הכללים בספר כמו ילדים טובים.
    אז מה הבעיה?
    זה עובד, לא?!
    הבעיה היחידה שאני רואה מכל הסיפור שלך זה שאתה ישבת באוטובוס ואכלת את הלב תוך שהם מתחילים עם הבחורות ואז אתה בא לפה עם תירוצים בנסיון אינפנטילי להסביר לעצמך למה אתה יותר טוב מהם.
    למעשה, השטויות שלך על "להיות טבעי" זה אוננות מנטאלית בזמן שאותם שניים כבר יוצאים עם הבחורות ובתכלס עושים מה שכיף להם לעשות.
    אוי כמה מזוויע ועצוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    אני חייב להעיר לך משהו על הגישה שלך , אתה מאוד מתנשא . גישה של "אני עברתי כבר הרבה ורכשתי יותר ידע ממך" - אתה לא יודע מול מי אתה עומד , וגם אם יש לך יותר ידע ממני זו דרך לא נכונה להגיד את הדברים . לא בא ממקום של לפגוע בך , זה רק ממקום של עצות לשיפור .

רק מראה כמה שאתה לא קורא את מה שאני כותב, אפשר להגיד עלי הרבה דברים, מתנשא זה לא אחד מהם.
    אני רק אמרתי שלפי העובדות אין לך מספיק נסיון לעשות קביעה כזאת - אתה אמרת שאתה בתחום חודשיים, ומתוכם בכלל לא ניסית בפועל שום דבר בשטח (ציטוט שלך), אני עושה את זה כבר יותר מ3 שנים. סיפרת סיפור "הצלחה" שלך, כביכול, בלי גיים - והראתי לך שיש סיפורי הצלחה הרבה יותר מרשימים (ואני מאמין שאני עוד לא "יוצא מהכלל", הצלחה מאוד ממוצעת ביחס לכמות הבנות שניגשתי אליהן). עם גיים.

לגבי שאר מה שכתבת :
    אני לא מנחש , אני יודע בדיוק איפה נכשלתי או הצלחתי בדיוק כמוך , זה שאני בוחר לעצמי את הגישה והדרך פעולה ולא נותן למיסטרי להכתיב לי מה להגיד ואיך להתנהג לא אומר שאני פחות מוצלח .

כן, זה לא אומר שאתה פחות מוצלח.

הזלזול שהבעתי על האנשים מהאוטובוס היה בגלל שכעסתי על המצב , על זה שהם לא הבינו שהם צריכים להשתחרר וזה הציג מבחינתי את כל מה שאני יוצא נגדו בכל התחום הזה . כל מה שניסיתי להבהיר בסיפור הזה היה שאנשים לוקחים את הפיקאפ בתור מתכון : קצת נגים , קצת סיפורי dhv , עוד קצת מכל הדברים האחרים שאני לא זוכר ולערבב הכל ומה שהם מקבלים זה fc .

סיפור אישי נחמד יש לך ...

מה שמודגש באדום , פה הדעות שלנו מתנגשות . אתה בטוח שיש אנשים שאין להם את ה"כישרון" הטבעי לשוחח עם בנות , אני טוען שיש להם והם עוד לא מצאו אותו .
    מיסטרי ושאר חבריו מציגים דרך פעולה שגויה מבחינתי , הם גורמים לafc הממוצע להבין שהוא לא יכול להיות מוכשר בזכות עצמו , שהוא חייב לצייר לעצמו אישיות אחרת שתואמת לשלהם כדי להפוך לאהוד ומקובל בקרב בנות .

אני לא אמרתי שכל אדם צריך לבוא כמו שהוא , יש אנשים שצריכים לשנות את עצמם כדי להתאים את עצמם לסביבה , זה שמכתיבים להם בדיוק מה לעשות ומסבירים להם שזו הדרך היחידה - זה הבעיה מבחינתי ... יש אנשים מעניינים ויש אנשים שלומדים איך להיות מעניינים - אבל בדרך שלהם ולא תוך שימוש באישיות אחרת .
    רק מראה לכם כמה חוסר הבנה יכול לגרום לאנשים לעשות טעויות.

אתה בכלל לא מבין את הנקודה. אני אומר שגם אם אתה ברמה עולמית אין לך מספיק נסיון והבנה לדעת
    למה מה שאתה עושה עובד. אז אתה מסביר את זה כ- "כישרון טבעי לדבר עם בנות" שלכל אחד יש ו"להיות עצמך". כשאני אומר שלא צריך גיים, אני אומר את זה כי אני מבין שכל מה שצריך זה 3 תכונות:

1 - ביטחון עצמי - שלא לכולם יש. ביטחון עצמי נובע מנוחות בסיטואציה, אם אתה לא רגיל לדבר עם בנות שאתה לא מכיר לא יהיה לך ביטחון עצמי. כל מי שלא מתחיל עם בנות באופן קבוע, לא ירגיש בנוח להתחיל עם בנות, ולא יהיה בטוח בעצמו.

2 - בנות בחיים - פה באופן טבעי הולך לך, כנראה יש לך חיבור טוב עם אנשים, מאה אחוז. אבל לא לכולם יש חיבור טוב עם אנשים, בין אם תרצה או לא. יש אנשים שלא מתעניינים באופן טבעי בבן אדם השני. יש אנשים בלי סבלנות. יש אנשים שלא יכולים לדבר עם מישהי בלי לרצות לשכב איתה.

3 - יכולת לקדם עניינים מינית - שוב, אם נשים את כל הגיים בצד, יכולת לקדם עניינים מינית זה משהו שאין להרבה אנשים. אנשים מפחדים לנשק, מפחדים מקינו, חושבים מליון פעם על כל צעד שהם עושים. לא הטבע של רוב האנשים לקדם עניינים מינית. הם לא רגילים לזה.
    יש אנשים שמרגישים עם זה יותר בנוח. אתה אולי אחד מהם, וזה בסדר ופאנן, אבל זה לא מצביע על אנשים בכלליות.

בקיצור, אם אנשים רוצים להיות "עצמם" בתחום הזה, הם צריכים לעבוד על התחומים האלה. לא חייבים להשתמש ברוטינות, או לעשות דברים לפי שלבים, זה רק מיסטרי. אבל הם צריכים לעבוד על התחומים האלה. ובלי כיוון מוגדר, בלי ש"יגידו להם מה לעשות", זה לוקח
    הרבה, הרבה, הרבה, המון, הרבה, זמן. אין לך מושג כמה זמן. אז הם ינסו להיות עצמם במשך חודש עד שהם יצליחו לגשת למישהי, ואז
    הם ינסו להיות עצמם עוד חודשיים עד שהם יצליחו לדבר איתה מעבר ל"ראיתי אותך והייתי חייב להגיד לך שלום", ואז הם ינסו להיות עצמם עוד חצי שנה, עד שהם ילמדו להיות מיניים. וגם אז הם לא יעשו את הכל ברמה טובה. אתה חושב שאחרי חודשים של סירובים ופחד גישה, מישהו ירצה להמשיך לגשת לדבר עם נשים?

יש אנשים, יכול להיות כמוך, שנראים לא רע, שיש להם כישורים חברתיים, וחוש חברתי בסיסי, ופשוט צריכים את הדחיפה הזאת לצאת ולדבר עם בנות שהם לא מכירים. אז הם יחסית מהר יפתחו הבנה כללית של מי נגד מי. אבל רוב האנשים שמחפשים עזרה עם בנות לא כאלה.

ובהכי גדול -
    כשמישהו עושה משהו של מיסטרי, והוא לא מקבל תוצאות, הוא חושב "מה אני עושה לא בסדר?"
    כשמישהו מנסה להיות עצמו, ולא מקבל תוצאות - הוא חושב "משהו לא בסדר בי.". זה כל ההבדל. לא הרוטינות,
    ולא השלבים, ולא החוקים. רק זה ההבדל. כשמישהו מנסה להיות עצמו ולא הולך לו (וכמו שהסברתי, יש הרבה שלא יילך להם בקלות
    יחסית כמו שלך הלך), הוא מאבד אמונה בעצמו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

3" - יכולת לקדם עניינים מינית - שוב, אם נשים את כל הגיים בצד, יכולת לקדם עניינים מינית זה משהו שאין להרבה אנשים. אנשים מפחדים לנשק, מפחדים מקינו, חושבים מליון פעם על כל צעד שהם עושים. לא הטבע של רוב האנשים לקדם עניינים מינית. הם לא רגילים לזה.
    יש אנשים שמרגישים עם זה יותר בנוח. אתה אולי אחד מהם, וזה בסדר ופאנן, אבל זה לא מצביע על אנשים בכלליות."

the nuts-אני חושב שבשני התחומים האחרים אני טוב,עשיו בתחום השלישי אני מרגיש ממש פחד ולא יודע איך לפתור את זה..זאת הבעיה המרכזית שלי בגיים,יש לך אולי פתרון בשבילי?נ.ב אני יוצא לסארג'ים ומוקף בבנות יפות.
    עדיף להלחם בשביל מטרה מאשר לחיות בשביל כלום.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כי אין לך מה להפסיד כשאתה באיזור הנוחות.

רוצה לעבוד על עקביות?

לך לאחת הבחורות שאתה רוצה לזיין, מאותו המעגל החברתי הזה שלך.

תגיד לכל החברים שלך שאם אתה לא מקבל מאותה הבחורה סקס או סטירה, יקשרו אותך ויתנו לך תמכות של החיים שלך. אם הם חברים טובים, הם יעזרו לך.

או שפשוט תציב לוח מטרות ותעמוד בו כמו חייל. על כל פעם שאתה לא מקדם עניינים, אתה מביא לעצמך אגרוף לפנים בכל הכוח שיש לך.
    על כל פעם שאתה עוצר באמצע ולא ממשיך עד לסקס או סטירה ממנה, אתה מביא לעצמך סטירה מצלצלת.

או "עד שאנלא מנשק תבחורה הזאת שאני איתה, אני לא אוכל"
    ומשם תמשיך ל"עד שאנלא מקדם עניינים למציצה או סטירה, אני לא שותה".

וככה עד לסקס.

יש עוד דרכים להתמודד עם כל מיני פחדים כמו שפעם עשו לי עם הפחד גישה, לקחו אותי לעיר שאנלא מכיר עם כמה אנשים כשעוד הייתי מתחיל, ביקשתי מהם שיקחו ממני את כל הכסף, את הכרטיסיות את הת''ז וישאירו אותי בלי כלום ואם לא אגש X פעמים, ישרפו לי את הכל וישאירו אותי לבד בעיר הזאת בלי כלום.

אתה תתפלא כמה שהפחד גישה והפחד לקדם עניינים מתגמד כשיש משו שמאייים על החיים שלך.

כי זאת הבעיה של הגברים של היום. במקום להתעסק בזה, הם מתעסקים באוננות מנטאלית ופיזית, בלנסות להרשים תבחורות, בלפחד מהן, בלתת להן כוח, בזיוני שכל מיותרים שחושבים שיביאו להם בחורות (קריירה וגוף יפה)

רק מעשים קיצוניים יביאו תוצאות קיצוניות. מי שהולך בדרך המתונה לא מזיין הרבה, ואם הוא מזיין הרבה אז זה כונפות ונשים סוג ב'. זה מה שאתם רוצים להיות? אז מקומכם לא בתחום הזה.

אני אומר זין על הבחורות. SKILLS BEFORE BITCHES. אישה נוספת זאת לא התשובה בשבילנו. אחרי שתזיינו מספר דו ספרתי של בחורות שונות תתחילו לראות את זה יותר ויותר טוב. כמה שזה באמת נכון. עד אז, אתם לא באמת רואים את זה.

כשאתם בגישה הזאת אתם חסרי מעצורים וחסרי פחד. אתם מתחילים לפסול אותן על כל דבר קטן. כי רק אפס ירצה לזיין כל אחת שאפשר להמשך אליה. הטובים ביותר יבזבזו תזרע שלהם רק על הטובות ביותר.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-09-2010 בשעה 10:51.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ואו כמה חפירות כשאפשר לסדר את זה בתשובה קצרה....

אתה חושב שהעובדה שהם נדבקים לרוטיניות ולכל הכלים האלו ליצירת משיכה ב100% ולא מנסים להוסיף לזה פן אישי ,שבעצם הם ניגשים כמו רובוטים ,מונע מהם להתקדם ולהצליח.

הבעיה היא שכשאתה מתחיל יש עליך יותר מידי לחץ על מה לומר איך לגשת מתי לגשת האם זה בסדר מה לעשות איך לומר את זה איך להגיב...
    יקח לאותו אדם דיי הרבה זמן עד שהוא ירגיש בנוח באותה סיטואציה (הוא צריך פשוט לגשת הרבה ובגלל זה אנחנו תמיד אומרים שצריך לגשת כל הזמן ולצאת מהבית).
    אותו אדם,אחרי שהוא ניגש לכמה בחורות כמעט כל יום במשך כמה חודשים ,זה כבר ירגיש לו כמשהו טבעי,כמו נהיגה שאחרי הרבה זמן אתה עושה את זה בצורה כמעט בלתי מודעת,ופה נכנס האפשרות להיות "עצמך" ולהוסיף לגיים שלך את הפן האישי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה

צודק 100 אחוז..... אני גם לא בעד רוטינות מטומטמות וחרושות אבל אם הם צריכים את זה ומתנסים אז מה רע... ואם זה עובד להם אז בכלל טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect