קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] הזמנתי בחורה לסרט לשלם עליה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-03-2010, 19:48
  2. [עזרהה] ידידה שנדלקתי עליה.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-11-2008, 17:06
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-05-2008, 19:44
  4. כל מיני דברים בלתי רגילים שאפשר לעשות עם בחורה
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-02-2008, 14:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[ייעוץ] בחורה שאפשר לומר שנדלקתי עליה :)

ברירת מחדל [ייעוץ] בחורה שאפשר לומר שנדלקתי עליה :)

אז ככה אנשים, יום שישי האחרון הייתי במועדון והיה לי המון מזל כי נכנסתי למסיבה באופן חד פעמי ככל הנראה (כי זו מסיבת סטודנטים של 22+ ואני אפילו לא 19 חח ולמרות שיש לי כרטיס סטודנט הם ביקשו תעודת זהות אבל בסוף אני וחבריי הצלחנו לשכנע אותם לתת לי להיכנס), אני לא אלך סחור סחור, אני רק יאמר שכשבאנו לשם אז ברמנית חביבה הזמינה אותנו לצ'ייסר אחרי שהזמנו את השתייה (ושנינו בפיק אפ אפשר לומר), בכל אופן רק אחרי שהיא הזמינה אותנו פתאום נפלה עלינו הבומבה (עליי לפחות), היא פשוט הייתה אחת הבחורות הכי יפות שראיתי בחיים שלי ואמרתי לעצמי שאני חייב לעשות עם זה משהו, והוא חשב כמוני, אני לא אתן פה ממש דיווח שטח אבל אני אגיד שלא הראיתי לה שאני נמס מהיופי שלה ובנקודה שבה חבר שלי אמר שגם הוא רוצה להתחיל איתה עשינו הגרלה וניצחתי אז פשוט באתי אליה בשיא הביטחון ואמרתי תקשיבי את בחורה ממש מעניינת ואני אשמח להמשיך לדבר איתך, אהבתי את זה שגם לא מפריע לך לקרוא לעצמך בשם של הרבה גברים (אלכס חחח היא הסבירה לי כמה דקות קודם למה היא לא מעדיפה את הווריאציות האחרות), וגם יש לך משהו בראש (ותוך כדי נוגע לה בראש חח, ואכן יחסית לברמניות אחרות היא לא טיפשה בכלל), ואם כבר עסקנו במגע אז כמה דקות לפני שניגשתי שוב התקרבתי אליה והיא סוג של נגעה לי טיפה בכפות ידיים כשהיא דיברה איתי, ונכון זאת ברמנית ויש את הקטע של טיפים ושהיא חייבת להיות נחמדה אבל לי זה לא משנה כי אני מפרש את זה כסימנים לטובתי כדי שאני יוכל להמשיך הלאה בלי ספקות, הבעיה היחידה היא שהיא אמנם הביאה לי את הפייסבוק שלה (לא היה אכפת לי כל כך מאיך לתקשר איתה וגם ידעתי שאם אני אבקש טלפון היא תראה בזה כניסיון להזמין אותה לצאת וכו', כבר הרבה מאוד ברמניות אחרות באו לי עם אותם תירוצים מפגרים לטלפון אז אמרתי לעצמי שאני סך הכל צריך דרך לתקשר איתה ומשם אני יעשה את המקסימום) אבל בגלל שבואו נגיד ששתיתי "קצת" באותה מסיבה אז שכחתי את השם משפחה שלה ובטיפשותי הרבה באתי לבקש אותו שוב והיא אמרה לי ולא בטון כועס או ביצ'י שזה בעיה שלי ושהיא אמרה פעם אחת ומספיק, בתגובה לזה פשוט הלכתי כי ידעתי אפילו כשיכור שאם אני יתחיל להתחנן זה יהיה ממש גרוע (ואחרי שעשיתי את הצעד הטיפשי של לבוא שוב אליה אז באמת כבר הייתי דרגה אחת מעל למסטול, פשוט פעלתי רק עם הרגש כמו אידיוט), ואני יודע שגם ככה המצב לא משהו בכלל חח אבל אני אשמח להיעזר בכם, איך אני יוצא מכאן? הייתי בטוח שלמצוא אותה בפייס יהיה קל אבל באמת שחרשתי אותו ואפילו מצאתי תמונות שלה (אבל היא לא תוייגה בהן) ולא מצאתי אותה, והעניין הוא שאני לא חושב שהיא עובדת שם כל שבוע וגם אם כן אז זה בימי שישי וימי שישי הם לסטודנטים, והסיכוי שלי להיכנס הוא לא גבוה במיוחד כי היה לי הרבה מאוד מזל בפעם שעברה, אני יודע שזה די טיפשי להיתפס על זה ככה אבל באמת שכמעט לראשונה מאז שהתחלתי את הפיק אפ פתאום יש לי מוטיבציה אדירה להמשיך את זה הלאה ועד שהיא לא תעיף אותי ממנה בכוח פשוט לא לעצור! מה גם שהפגנתי ביטחון רוב הזמן וזה אומר שאני אהיה חייב לעשות ככה גם בפעם הבאה, פלוס העובדה שיהיה לי באופן טבעי כבר יותר נוח לדבר איתה מאשר מישהי "חדשה" במיוחד כשאני באמת מעוניין בבחורה הזאת, והמון אנשים קוטלים אותי והכל ולא נותנים לי סיכוי אבל אני אומר לעצמי מה אכפת לי, אני ינסה עוד פעם אחת אחרונה ואם באמת לא ילך אז נעזוב את זה, אבל אין לי מה להפסיד ואני גם בעד אתגרים , ואגב אני כבר יכול להאשים אותה ולאמר שהכל בגלל הצ'ייסרים חינם שלה.. בקטע של צחוק ופשוט לדלג מזה הלאה, זאת אומרת יש לי דרכים אני חושב לצאת מזה אבל זה מצב מסובך בגלל ההגבלת גילאים הזאת, ובגלל שלא מתייגים אותה בתמונות!
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 23-11-2010 בשעה 13:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

יפה שיש לך ממוטיבציה, תנשום עמוק שנייה...
    היא ברמנית, היא נתנתה לך פיסבוק.. הם עושות דברים כאלה, יותר מפעם לערב, גברים מתחילים איתה
    והיא שומעת את ה"את בחורה מעניינת" הרבה פעמים

מצד שני, היא רק בחורה, וגם איתה אפשר להתחיל

עשית צעד יפה! ניסית להתחיל עם הברמנית, ועכשיו אם אתה רוצה אותה אז כנראה הדרך היחידה היא באמת פשוט להגיע לשם שוב, והפעם לא לזרום לכיוון הטלפון או הפיסבוק, אלא לכיוון הלהכיר אחד את השני, ולהראות שאתה מיוחד

כי אם תמצא אותה בפיסבוק יש סיכוי שהיא לא תזכור אותך, ידידה כוסית שלי הראתה לי פעם כמה בקשות חברות לא קשורות מגברים שהיא לא זוכרת שדיברה איתם היא מקבלת לשבוע

מצאתי אותה בסוף! חח לא יאומן, ושמע אני יודע וכל מה שאתה רשמת אתה די צודק אבל אני ינסה בכל זאת כי להגיע לשם שוב זה קצת סיפור וגם היא לא כל כך תהיה מרוכזת בגלל העבודה ואל תדאג לא רק שיש לי כישורים "ממוחשבים" אני גם די בטוח שהיא תזכור מצויין מי אני
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 23-11-2010 בשעה 13:59.

^ אם כך, אני אשמח לשמוע דיווח על המשך ההתרחשות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

בשמחה חח למרות שכמובן שאין קסמים וניסים ונפלאות, קשה זה יהיה בטוח, היא מבוגרת ממני ב3 שנים ויש לה קצת בוקים זאת אומרת שהיא גם הספיקה כבר לדגמן בחיים שלה, הלוואי והייתי פוגש אותה אחרי שנה או שנתיים של פיק אפ אבל זה מה שיש ועם זה ננסה להסתדר!

אגב עכשיו שמתי לב ל"אהבה" שלך כלפי הפייסבוק, שמע אני לא שולל את האפשרות שאני אראה אותה שוב במועדון אבל אם בינתיים זה מה שיש לי (פייסבוק) אז צריך לנצל את זה לטובה
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 23-11-2010 בשעה 18:11.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect