שלום!
אני בן 15 והזמנתי איזה מישהי שאני מחבב לסרט...
היא גם בערך באותו הגיל.
אני צריך לקנות לה כרטיס או שהיא לבד?
אין לי בעיה כאילו לקנות לה אבל אני לא יודע מה לעשות....
תעזרו חברה.
שלום!
אני בן 15 והזמנתי איזה מישהי שאני מחבב לסרט...
היא גם בערך באותו הגיל.
אני צריך לקנות לה כרטיס או שהיא לבד?
אין לי בעיה כאילו לקנות לה אבל אני לא יודע מה לעשות....
תעזרו חברה.
|
|
חחחחחחחחחח נו מה נראלך שהיא תזמין אותך?
סתם אחי ברצינות עכשיו,אני מתאר לעצמי שאם הזמנת אותה לסרט היא חשובה לך,אז מן הראוי שתשלם עליה מבין?כי אם היא לא היתה חשובה לך לא הייתי מזמין אותה לסרט..
שיהיה לכם בהצלחה,ספר אחר כך איך היה מחכים לשמוע![]()
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 22-03-2010 בשעה 17:43.
לא.
אתה הזמנת אותה לבוא איתך לסרט סך הכל,למה מה קרה שאתה תשלם עליה?
מה רק אתה אמור להינות מזה?היא צריכה להגיד תודה שהזמינו אותה לסרט.
אלא אם כן אתה מליונר אתה יכול להתעלם ממה שכתבתי.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
שונא את הקודים החברתיים של "אין סקס עד X זמן של קשר", "צריך לשלם על הבחורה" ועוד בילבולי ביצים...
כולה בחורה, בנאדם כמוני וכמוך. בין אם היא כונפה לבין אם היא בר רפאלי.
היא תביא כבר כסף ותשלם על עצמה זה תמיד ככה ...
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
עשה מה שאתה מרגיש, אתה לא צריך להזמין אותה בפירוש! אלא אם כן בא לך ובכיף שלך לעשות את זה אבל מה שבטוח אל תכניס את זה כנוהל קבוע!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תשלם,מה הבעיה....
נערך לאחרונה על ידי XВoy; 23-03-2010 בשעה 00:06.
חברה אבל זה לא כזה מעפן שאני אגיד לה,אני רוצה לשלם עלייך.
היא תחשוב שאני יותר מידי נחמד.....
מה הקשר מה היא תחשוב? אם אתה תשדר לה שאתה ילד מסכן כזה שמתחנן לתשומת לב ולכן אתה משלם עליה היא תסתכל עליה ככה אבל אם תבוא ותגיד לה בכיף שלי להזמין אותך עשית לי חשק בלי יותר מידי היסוסים או ספקות היא ממש לא תחשוב עלייך ככה.
הכל עניין של מה אתה משדר לסביבה וכמה שתפסיק לפחד מהסביבה ככה יהיה לך הרבה יותר קל ודברים יזרמו בהרבה יותר קלות.
בקיצור תהיה גבר עם עמוד שדרה קצת תפסיק להתנפנף ברוח מכל דימיון על מה יחשבו כי תאכלס מניסיון אף אחד לא חושב כלום עד שאתה לא מעיר את זה בשפת הגוף שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
+1
אגב באותו נושא של לשלם על בחורה.
וואלה לא מאמין בזה,זה נותן הרגשה של "אני אפילו אשלם עליך אם תצאי איתי ותתני לי קצת תשומת לב" ואז אני חושב מה בעצם ההבדל בין זה לבין זנות?
תתייחס אליה מההתחלה כמו שהיית מתייחס אליה אם היא הייתה חברה שלך.
אם היית יוצא עם חברה שלך,אתה היית משלם עליה כל פעם?לא מאמין שכן.
אתה יכול לעשות את הדבר הבא,להגיד לה "הכרטיסים עלי,הפופקורן עליך",שזאת דרך יפה לצאת מזה "ג'נטלמן".
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
כמו שאמיר אמר לפניי..תעשה מה שאתה מרגיש והכי חשוב שתהיה שלם עם ההרגשה הזאת..אתה רוצה לשלם עליה?אתה לא אומר לה אני משלם עלייך..אתה אומר :"שלום אפשר להזמין זוג כרטיסים לסרט כך וכך?" היא אומרת לך כן(אני מדברת על המוכרת בסניף כמובן)..תן לה שטר של 100 תגיד לה זה על שנינו..מבין?
אם אתה לא רוצה לשלם אז היא תשלם כבר בעצמה הרי היא לא בונה על זה שאתה תשלם לה את הכרטיסים נכון?
הכי חשוב שתעשה מה שאתה מרגיש.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 23-03-2010 בשעה 06:09.