דבר ראשון חברים בבקשה מי שקורא את הכתבה שבבקשה יגיד לי מילה טובה אני יודע שזה יעשה לי טוב על הנשמה ואתם רק תרוויחו מי זה אני מבטיח לכםצהריים טובים לכולם אני חדש פה ואני ינסה להתמיד כול יום להביא לכם חדשות עדכניות מי עולם הWWE וגם אני ישתדל להביא מי הTNA וגם אני יביא לכאן קישורים של הNXT לסופרסטארס לRAW לSMACKDOWAN ולPPV ואני כבר אומר אני ידבר פה עם הרבה מאוד מונחים של WWE אז בבקשה עם אתם לא מבינים מונח בנעוץ יש את הקישור הבא:http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=619743 שיכול לעזור לכם להבין המון דברים
אז בואו נתחיל !!!!!!
![]()
. 1 המעריצים של רנדי אורטון בטוויטר שאלו לשלום הפציעה בברך והוא ענה שהכל בסדר זה כאב ברגע הבעיטה של האסקי(היה יותר מדי כואב-כנראה שהמכה יצאה באמת!!!!) אבל אחרי מנוחה וקצת קרח היא תהיה כמו חדשה
2. הסיבה שבראט הארט כבר לא מופיע בטלויזיה בשידורים זה כי החוזה שלו עם הWWE נגמר. הוא עדיין יופיע בהאוס שואואים והופיע בכל מיני מקומות אבל בינתיים אפשר לשכוח ממנו מבחינת זמן מסך.
מה גם שהWWE לא פוסלים את האפשרות שברגע שיהיה איזה "סיפור" מתאים לבראט הוא ייכנס ויוחתם לחוזה קצר-טווח, כי בWWE מדגישים שהיחסים בינם לבין בראט טובים מתמיד.(אני ידבר עליו עוד קצת בהמשך)
3. ג'ים רוס הודיע בבלוג שלו שכוכב הUFC רוי נלסון פנה אליו בשביל לדעת מה האפשרות להיכנס לWWE בעתיד עם דגש על העתיד ולא כרגע. לכן רוס מדגיש שכל השמועות שהיו בקשר למעבר עכשווי של נלסון לWWE הוא בגדר שמועות בלבד ולא נכון!
4.אם חשבתם שה-RAW האחרון היה הפעם האחרונה שתראו את ג'ון סינה, אז כמובן שטעיתם. למרות שהפרופיל של סינה הוסר מדף המתאבקים של EAW, סינה צפוי לחזור. אבל לפני שנראה חזרה של ג'ון סינה, קודם תכירו את ג'ואן סינה.
נראה כי ג'ון סינה יכנס לגימיק של מתאבק של מתאבק ממקסיקו (לוצ'ה ליברה) עם מסכה וכל שאר הדברים (מקורי מאוד). נראה שג'ואן סינה יתחיל לככב בהאוס שואוז.
ה-WWE הולכים למכור סטוריליין שגו'אן סינה הוא הבן דוד המקסיקני של ג'ון סינה.
עוד בנושא סינה, דווח שג'ון סינה יופיע ב-RAW הבא, לאחר שהוא "קנה" כרטיס לתוכנית.
ועוד משהו אחרון לגבי סינה, הרבה אנשים התלהבו מהסאגמנט של סינה ב-RAW האחרון, הם התלהבו מאיך שהוא סחף את הקהל, ונראה שהרעיון של היל טרן ירד לחלוטין מהפרק.
למי ששואל למה ה-WWE החליטו לתת את האליפות למיז רק עכשיו, אז לפי המקורות, ה-WWE חששו למתוח את הריצה של המיז עם המזוודה יותר מדי, כי כרגע ב-WWE יש תוכנית לעשות קרב פייס נגד פייס בין סינה ואורוטו במניה על האליפות, ובנתיים רוצים למיז לרוץ עם החגורה ולהוכיח את עצמו.
אחרי RAW של יום שני, הרבה הורים ירדו על ה-WWE בגלל כל התקרית עם ג'ון סינה, נראה שהרבה מאוד ילדים לקחו את העובדה שסינה "פוטר" מאוד קשה, וחלק גדול מהם בכה וצרח. נראה שההורים היו מאוד זועמים על כך שה-WWE החליטו "לפגוע" בגיבור של הילדים שלהם.
למי ששואל איפה בראט הארט, אז לא נראה אותו ב-WWE בזמן הקרוב, וזה בגלל שהחוזה שלו בארגון כבר הסתיים. נראה שהארט הפעם סיים את החוזה שלו בארגון כשהוא עדיין ביחסים טובים את וינס. נראה שכרגע ל-WWE אין משהו מעניין לעשות עם הארט, ולכן אין טעם להשאיר אותו בארגון (בגלל שהמשכורת שלו מאוד גדולה).
בכל זאת, יש דיבורים מאחורי הקלעים שה-WWE יחתימו את הארט על חוזה חדש לקראת מניה.
5. ב26 בדצמבר יערך האוס שואו של הWWE במדיסון סקוור גארדן. שייקרא החזרה של ראו לMSG. הקארד יהיה:
*ג'ואן סינה נגד רנדי אורטון נגד המיז נגד וויד בארט בקרב כלוב על אליפות הWWE
*רודי פייפר חוזר לMSG ויגיש את תוכנית הראיונות שלו פייפר'ס פיט
*קרב באטל רויאל של 12: זאק ריידר, R טרות', ג'ון מוריסון, קוזלוב, ריגל, אלכס ריילי, ג'סטין גבריאל, גולדאסט, פרימו, אזיקיאל ג'קסון, טד דיביאסי והית' סלייטר.
*מנצח בקרב הבאטל רויאל התמודד מול דניאל בראין על אליפות הUS
*סנטינו מרלה וקוזלוב מול הנקסוס על אליפות הזוגות המאוחדת
*מארק הנרי מול שיימוס
*מלינה ואיב מול אלישיה פוקס ומאריס בקרב זוגות כשהן מחופשות לגמדים של סנטה
*גולדאסט מול טד דיביאסי
*אזיקיאל ג'קסון מול זק ריידר
*ואחרון חביב איך אפשר בלי מייקל קול שיופיע בשמו של הGM המסתורי של ראו.
6. ה-WWE רוצים להעיף כמה שיותר מהמסך את הנשר של ג'ק סוואגר. נמאס להם לראות אותו על מסך הTV אז הם החליטו לסיים את זה.
הWWE כבר צלימו קטע שככה יגרום לו להיעלם
7. הWWE מתכנן גם להעיף את פול ברר כי הם הגיעו למסקנה שאין מה לעשות איתו. אך הם עדיין לא החליטו מתי זה ייקרה.
8. דייב מלצר(אם אני לא טועה אחד הכותבים של הWWE) הודיע שג'ון סינה ימשיך להופיע בשידורים אך הוא יופיע עם מסכה ויקרא ג'ואן סינה כביכול "דודו" של סינה שבא לנקום בוויד בארט על מה שעשה לג'ון..
הסיבה שהWWE לא רוצים להוריד לגמרי את סינה מהTV זה בגלל שהם מפחדים לאבד את הרייטינג ואת אחוזי קניות המרצ'נדייז.
9. הקרב המדובר שכביכול אמור להיות ברסלמניה 27 בין לסנר לטייקר הוא אחד מתוך רשימה של שלושה "דברים מחוץ לקופסה" שבWWE מתכננים לעשות.
הWWE מפחדים שלא תהיה היענות רבה למכירת הכרטיסים אז הם רוצים להביא מישהו מחוץ לWWE כדי שיעזור במכירה!
10. ג'יליאן הול אומנם פוטרה מהWWE אבל לא לגמרי היא עברה להיות מאמנת של הדיוות בFCW
11. הWWE רוצים להפוך את קורט הוקינס וטראנט בראטה לזוג.
12. בסמאקדאון שהיה לפני שבוע או שבועיים ששודר מאנגליה הWWE תחמנו את הקהל כאשר בשידור הראו לנו קליפ ישן של הכרוז של דל-ריו ושמו פשוט הקלטה של הקול שלו כי הוא בכלל לא היה באנגליה בזמן הצילומים של המופע!
13. המיז אמר בראיון שלו שהוא העניק לESPN אחרי הזכייה שלו בWWE:
"ברגע שאוהדים חושבים על WWE, אני לא רוצה שהם יחשבו על האלק הוגאן או הרוק או סטון קולד סטיב אוסטין או ג'ון סינה, אני רוצה שהם יחשבו על המיז!!!" הוא אומר. הוא עוד הוסיף ואמר: "אני רוצה להיות בכל תוכנית טלויזיה(של ראיונות כביכול), אני רוצה שברגע שהמראיינים ירצו לדבר עם מישהו "מדהים" שהם ישר התקשרו אליי, אני רוצה הכל. אני רוצה להיות על התמונה הראשית של משחקי הווידאו.(כמו השנה)"
14. כוכב הMMA שוני קארטר אמר שהוא מעוניין להצטרף לWWE(מעניין שבזמן האחרון הרבה מתאבקי MMA רוצים לעבור לWWE נראלי זה בגלל הPG כי ככה הם לא צריכים לקבל מכות כי לא יורד דם)
"אני רוצה להגיע לWWE. אני דיברתי אפילו עם CM פאנק על זה, הוא עובד אצלי במכון כושר." הוא עוד טען שזה מקום שתמיד כל הכוכבים יוצאים עם בנות בלונדיות וציצים גדולים וזאת גם אחת הסיבות!!!!!
15. כוכב העבר של הWWE וחבר בהיכל התהילה בובי "המוח" הינן נמצא במצב קשה ושוכב כרגע בבית חולים במצב של קומה!
16 הסיבה שCM פאנק הצטרף לעמדת השדרנים של ראו זה בגלל שוינס רצה שגם בראו יהיו 3 שדרנים וגם כי הוא לא רוצה ל"אבד" את CM פאנק בכך שלא יהיה בTV
17. פול בירר הוציא בלוג חדש ובו הוא מודה למשפחת מקמהן שעזרה לו בהכל! בין עם זה להוריד במשקל ובין עם זה עבודה
וכמובן לאוהבי הWWE.
18.ב-SS, מאט סטרייק עשה טעות קטנה בקרב של בארט-אורטון. לפי הסטוריליין סטרייקר היה אמור להיות בעד בארט, אבל הוא בטעות עודד את אורטון, כשהוא אומר שאם אורטון ינצח אז סינה לא יפוטר, מה שזה בעצם ההפך. אחרי הקרב, לפי המקורות, ג'רי לולר ירד קצת על סטרייק על הטעות הזו.
שבת שלום לכולם!!

צהריים טובים לכולם אני חדש פה ואני ינסה להתמיד כול יום להביא לכם חדשות עדכניות מי עולם הWWE וגם אני ישתדל להביא מי הTNA וגם אני יביא לכאן קישורים של הNXT לסופרסטארס לRAW לSMACKDOWAN ולPPV ואני כבר אומר אני ידבר פה עם הרבה מאוד מונחים של WWE אז בבקשה עם אתם לא מבינים מונח בנעוץ יש את הקישור הבא:
אז בואו נתחיל !!!!!!
ציטוט ההודעה