אחרי שפתחתי את הצורב בפעם הראשונה הוא עושה רעש של שנייה ממש קטן כל דקה. רעש כזה שכאילו משו מסתובב בפנים. זה לא מציק לי פשוט אולי יש בעיה שצריך לסדר. מחשב ACER ASPIRE 5740
אחרי שפתחתי את הצורב בפעם הראשונה הוא עושה רעש של שנייה ממש קטן כל דקה. רעש כזה שכאילו משו מסתובב בפנים. זה לא מציק לי פשוט אולי יש בעיה שצריך לסדר. מחשב ACER ASPIRE 5740
נערך לאחרונה על ידי maxvol; 27-11-2010 בשעה 08:31.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שהארד דיסק עושה רעשים זה לא סימן טוב, זה אומר בד"כ שהוא בקרוב לא יעבוד יותר.
ממליץ לך לגבות את החומר ואז לנקות קצת את ההארדיסק (מבחינת קבצים) ואם זה לא עוזר גם לפרמט.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-11-2010 בשעה 21:47.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אחי אני לא בטוח ב 100% שזה הארד דיסק
וסליחה התכוונתי לצורב סליחה
נערך לאחרונה על ידי maxvol; 27-11-2010 בשעה 08:31.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יכול להיות שיש לך איזה משהו שהתשחרר שמה.. אני לא יכול לדעת בדיוק.
דיסקים עובדים לך רגיל?
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
מ א ו ש ר
אם אין לך בעיות אז בינתיים לא..
האתר שלי
מ א ו ש ר
עלות בדיקת טכנאי שיגלה שמשהו סתם זרוק שם בפנים תעלה לך יותר מלקנות חדש לדעתי כדאי שתבדוק את זה בעצמך.
השיטה פשוטה אתה משחרר את הכונן מהמחשב מכניס סיכה ארוכה לתוך החור הקטן שנמצא ליד המגש שפותח את הכונן בלחיצה ואז הופך את הכונן ומנער אותו עד שיוצא מה שתקוע שם במידה ויש רעשים בניעורו.
במידה ולא משמע שלא תקוע כלום וזה רק המנוע אז אין צורך להתרגש פשוט להכין את עצמך לקנות כונן חדש כי הכונן הזה עומד למות.
יום טוב
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם אני יוציא אותו ולא יהיה שם כלום אני יוכל אותה עם האחריות. כל עוד יש לי אחריות אני יכול ללכת לתכנאי חינם
מ א ו ש ר
זה לא עניין של אחריות זה לא מדבקות שצריך להסיר זה כולה בורג אחד ומשיכה של הכונן החוצה מהמחשב.
אבל בכל מקרה אם יש לך אחריות קח אותו לאחריות או שתזמין אותם אלייך (תלוי בסוג האחריות שלך כמובן)
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אה וגיליתי עוד משו. זה לא עושה את הרעשים שאני משחק במחשב. שהוא נשאר לכמה זמן רגיל אז הרעשים מתחילים. אני מתחיל לשחק הרעשים נעלמיםנחמד לא ?