קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך מצוטטים יותר מפעם אחת ?
    על ידי Michael בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-07-2011, 20:17
  2. [קנייה] דרך להצביע למשהו יותר מפעם אחת ביום. | תציעו נק'
    על ידי nipi בפורום קנייה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-07-2011, 15:21
  3. איזה סרטים אתם רואים יותר מפעם אחת.
    על ידי gtalst בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-05-2010, 22:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

WIN 7 עידכונים ומחשב שזז לאט יותר מפעם <מהצהורים>

ברירת מחדל WIN 7 עידכונים ומחשב שזז לאט יותר מפעם <מהצהורים>

טטוב קודם שאלה על עידכונים הנה כול העידכונים המומלצים שהמשחב שלי מראה שנאי יכול להתיקן עליו אז ככה יש עידכון שאסור לי לשים אולי זה תוכנה ריגול של מיקרוספוט שיכולה לחסום לי תמחשב או משו בסגנון הנה

Intel Corporation driver update for Intel(R) Management Engine Interface
    גודל הורדה: ‪11 KB‬
    ייתכן שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב שלך כדי שעדכון זה ייכנס לתוקף.
    סוג עדכון: מומלץ
    This driver was provided by Intel Corporation for support of Intel(R) Management Engine Interface

Microsoft .NET Framework 4 Client Profile עבור Windows 7 x86 (KB982670)
    גודל הורדה: ‪30.9 MB‬
    Microsoft .NET Framework 4 Client Profile מספק קבוצת משנה של תכונות מתוך .NET Framework 4. פרופיל הלקוח (Client Profile) מיועד להריץ יישומי לקוח ולאפשר את הפריסה המהירה ביותר עבור טכנולוגיית Windows Presentation Foundation (WPF) ו- Windows Forms.

כלי להסרת תוכנות זדוניות של Windows - נובמבר 2010 KB890830
    גודל הורדה: ‪11.3 MB‬
    סוג עדכון: חשוב
    לאחר ההורדה, כלי זה מופעל פעם אחת כדי לבדוק אם המחשב נגוע בתוכנה ספציפית, זדונית שכיחה (כולל Blaster ,Sasser ו- Mydoom) ומסייע להסיר קבצים נגועים שנמצאו. אם נמצא קובץ נגוע, הכלי יציג דוח מצב בפעם הבאה שתפעיל את המחשב. גירסה חדשה של הכלי תוצע כל חודש. אם ברצונך להפעיל את הכלי באופן ידני במחשב, באפשרותך להוריד עותק ממרכז ההורדות של Microsoft או להפעיל גירסה מקוונת מאתר microsoft.com. כלי זה אינו מהווה תחליף למוצר אנטי-וירוס. כדי להגן על המחשב, עליך להשתמש במוצר אנטי-וירוס.

עדכון אבטחה מצטבר עבור 8 Internet Explorer ל-Windows 7 ‏KB2360131
    גודל הורדה: ‪8.6 MB‬
    זוהו בעיות אבטחה העלולות לאפשר לפורץ לסכן מערכת שבה פועל Microsoft Internet Explorer ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון אבטחה עבור KB2207566 Windows 7
    גודל הורדה: ‪140 KB‬
    זוהתה בעיית אבטחה שעלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לגרום למערכת המושפעת להפסיק להגיב. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון אבטחה עבור KB2281679 Windows 7
    גודל הורדה: ‪334 KB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון אבטחה עבור KB2296011 Windows 7
    גודל הורדה: ‪1.0 MB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון אבטחה עבור KB2347290 Windows 7
    גודל הורדה: ‪167 KB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון אבטחה עבור KB2387149 Windows 7
    גודל הורדה: ‪547 KB‬

עדכון אבטחה עבור KB979687 Windows 7
    גודל הורדה: ‪1.3 MB‬

עדכון אבטחה עבור KB981957 Windows 7
    גודל הורדה: ‪1.1 MB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מקומי מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון אבטחה עבור KB982132 Windows 7
    גודל הורדה: ‪79 KB‬

עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 3.5.1 ו- Windows 7 x86 (KB2416471)
    גודל הורדה: ‪3.9 MB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מערכת מבוססת Windows שפועל בה Microsoft .NET Framework ולהשיג גישה למידע שבה. באפשרותך לסייע בהגנה על המחשב שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון אבטחה עבור Windows 7 KB2378111
    גודל הורדה: ‪11.7 MB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה בה. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.
    מידע נוסף:

עדכון אבטחה עבור Windows 7 KB979688
    גודל הורדה: ‪189 KB‬
    זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה בה. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון מצטבר עבור Media Center עבור Windows 7 KB2284742
    גודל הורדה: ‪5.0 MB‬
    התקן עדכון זה כדי לפתור בעיות של Media Center עבור Windows 7. לקבלת פירוט מלא של הבעיות הכלולות בעדכון מצטבר זה, עיין במאמר Knowledge Base המשויך אליו כדי לקבל מידע נוסף. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Internet Explorer 8 עבור Windows 7 (KB2398632)
    גודל הורדה: ‪567 KB‬
    עדכון זה (KB2398632) מטפל בבעיה בהרחבה Upgrade Advisor של Internet Explorer 8 שנוצרה בעקבות העדכון KB2183461: MS10-053 - עדכון אבטחה מצטבר עבור Windows Internet Explorer עבור Windows 7 ו- Windows Server 2008 R2. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Windows 7 ‏KB2158563
    גודל הורדה: ‪424 KB‬
    התקן עדכון זה כדי לפתור בעיות הנגרמות על-ידי תיקונים בחקוי שעון קיץ ואזורי זמן במספר ארצות. עדכון זה מאפשר למחשב שלך לכוונן באופן אוטומטי את שעון המחשב לתאריך הנכון ב- 2010. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Windows 7 ‏KB2249857
    גודל הורדה: ‪32 KB‬
    זהו עדכון מהימנות. התקן עדכון זה כדי למנוע פגיעה בדיסק במצב תרדמה או קריסה בעת שימוש בכונן דיסקים בגודל של שני טרה-בית או יותר. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Windows 7 ‏KB2345886
    גודל הורדה: ‪421 KB‬
    התקן עדכון זה כדי לסייע בחיזוק אישורי האימות בתרחישים מסוימים. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Windows 7 ‏KB2388210
    גודל הורדה: ‪2.5 MB‬
    התקן עדכון זה כדי לפתור קבוצה של בעיות תאימות יישומים מוכרות ב- Windows. לקבלת פירוט מלא של הבעיות הכלולות בעדכון זה, עיין במאמר Knowledge Base המשויך אליו כדי לקבל מידע נוסף. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור Windows 7 ‏KB979538
    גודל הורדה: ‪174 KB‬
    התקן עדכון זה כדי למנוע תופעות של כיבוי בלתי צפוי או מסך כחול בעת שימוש בהתקן וידאו בחיבור USB. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב.

עדכון עבור רשימת תצוגות תאימות ב- Internet Explorer 8 עבור Windows 7 ‏KB2447568
    גודל הורדה: ‪25 KB‬
    עדכון זה, הכולל רשימת תצוגות תאימות, מסייע לשפר את התצוגה של אתרי אינטרנט המיועדים לדפדפנים ישנים יותר ב- Internet Explorer 8. כאשר המשתמשים מתקינים את Internet Explorer 8, תוצע להם אפשרות להצטרף בהסכמה לקבלת רשימת אתרים שיש להציג בתצוגת תאימות. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את Internet Explorer.

ושאלה אחרונה שלי ישלי מחשב אם מעבד I5 ו4 גיגה ראם ועדיין ישלי את האייקון על שולחן העבודה שהוא מראה לי ש50 אחוז מהראם שלי בשימוש זה לא הכי טוב שזה ככה יש דרךך לפנות ראמים מהכרטיסים ואני לא יכול להוסיף עוד זה בסדר ש50 אחוז מהראם תפוס לי

אין לי כרטיס מסך שיכול להפיע על הראם שתפוס לי והAVG ביקש היום בצוהרים עידכון תכונה אז הורדתי לו למגיר חדש ב130 מגה ומאז המחשב שלי עובד לאט עדיף לי לשחזר תמחשב לכמה ימים קודם או למחוק ולהתקין אנטי וירוס חדש
    תתודהההההה

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

בעדכונים של ווינדוס אף פעם לא יהיה משהו שיכול להזיק למחשב שלך.. אולי עדכונים שיחסמו לך את הקראק שהווינדוס מקורי.
    זה העדכון שלא צריך להתקין בשביל שלא יחסום את הקראק KB971033 ואין לך אותו ברשימה שהבאת,אז אתה יכול להתקין שמה הכל.

בקשר לראם תכנס למנהל משימות (ctrl+shift+esc) >תהליכים>תלחץ על "זיכרון (ערכת עבודה פרטית)"
    ואז זה יראה לך איזה יישום לוקח לך מהראם
    נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-11-2010 בשעה 21:39.

סבבה תודדה
    ואני יודע מה לוקח לי הAVG החדש שהתקנתי למחשב הוא מאיט לי מאוד תמחשב אז אתה מציעה לשחזר תמחשב או למחוק ולשים אנטי וירוס חדש

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

תסיר את AVG ותתקין NOD32 .
    אם לא תאהב אותו יש לך גם את AVIRA שהוא אנטיוירוס מעולה וגם חינמי.
    נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-11-2010 בשעה 21:49.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

יש גם את KB976902 שצריך להימנע ממנו בכל מחיר הוא נקרא על ידי העם Microsoft “Blackhole” Update.
    זה עדכון שישמש בעתיד לזיהוי פריצות מתקדמות יותר

סבבה תודדה
    ואני יודע מה לוקח לי הAVG החדש שהתקנתי למחשב הוא מאיט לי מאוד תמחשב אז אתה מציעה לשחזר תמחשב או למחוק ולשים אנטי וירוס חדש

סבבה תודדה

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

למה אנשים מתקינים את הזוהמה הזאת?
    תתקין את האנטי וירוס של מייקרוסופט הכי יעיל

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר

אני מסכים איתך שמיקרוסופט סיקיורטי הוא הכי טוב אבל רק אם יש לך תוכנה חוקית
    בנוסףאהתי את האווסט שהוא לא רע

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,585 | הודעות: 8,206,178 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect